Merhaba biraz araştırmayla hiremco markasının nova modelinin iyi olduğunu gördüm next star mı iyidir hiremco veya daha iyi bir markamodel varmı aşırı yüksek meblalarda vermek mantıklı değil tabiki ömrümüzü geçirmeyeğiz sonuçta tv önünde işi bilen ustat arkadaşlar size sesleniyorum yardımlarınızı talep ediyorum saygılar.
Ben bu işlerde pek bilgili olmasamda sorup soruşturduğum kadarıyla hiremco dan memnun değiller hiremco yazılım olarak sorumlu diyorlar.Fazla para vermek istemiyorum diyorsan sana redline ts 3000 hd önerebilirim
Kaç liralık cihaz arıyorsun? İstediğin özellikler ne, bunları söylersen yardımcı olacak çok.
ustatım şimdi full hd olacak kanallar hızlı geçecek biss şifre muhabeti kayıt özelliği olacak usb den falan bu tip orta halli lakin iyi olan bütçe çok önemli değilde tabi 400-500 lirada verilmez yani
görüntü kalitesi arıyosan neta 6400 tgsksız...sadece turksat için izlen için yeter artar..
birde bu televizyonlardaki dahili uydu alıcıları bunlar kötümü farklar nelerdir pek anladığım konular değil
quote:
Orijinalden alıntı: bydeath123
birde bu televizyonlardaki dahili uydu alıcıları bunlar kötümü farklar nelerdir pek anladığım konular değil
Orta halli cihazlardır. Kanal geçişleri aşırı hızlı değildir. Vestel hariç diğerlerinde biss key göremedim. Vestel de usb pvr yapabiliyorduk ama yeni yazılımla kalktı o özellik. lisans anlaşmasından dolayıymış.
Ben Vestel 42PF7175 kullanıyorum. Memnunum.
Vestel de seriler 3-5-7-8-9 diye gider. 9 serisi 9060 ve 9090 modelleri en iyileridir. Param olsa 9060 alacaktım.
misal lg nin yeni nesil ips leri dahili uydu alıcıları en azından bir süre iş görürmü teşekkürler saygılar
öncelikle şunu söylim ne tür bir uydu alcıısı istiyosun cardsaring sistemlimi yoksa bana sadece normal kanallar yetermi diyorsan 50-60 TL cihazlar bulurusun
hocam biss falan olacak yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme