Şimdi Ara

[Yardım]Xbox'dan gelen görüntüleri capture etmek için cihaz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Xbox oynarken görüntüleri capture etmek için fena görüntü sağlamayan mümkünse çok pahalı olmayan bir capture aleti arıyorum.Önerileriniz nelerdir ?

• Bole bisey vasa iyi olur.
  • 4:3 SD görüntü = EasyCap

720p veya 1080i HD görüntü = Hauppauge HD PVR 1212

(elimde boşta Hauppauge HD PVR 1212 var ama dursun zararı yok çünkü zararına bile satsam istediğim rakamı veren kişi çıkmadı) (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: GABADE

Beyler Xbox oynarken görüntüleri capture etmek için fena görüntü sağlamayan mümkünse çok pahalı olmayan bir capture aleti arıyorum.Önerileriniz nelerdir ?

napcan kerem capture cihazını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

4:3 SD görüntü = EasyCap

(elimde boşta Hauppauge HD PVR 1212 var ama dursun zararı yok çünkü zararına bile satsam istediğim rakamı veren kişi çıkmadı) (:

İşin uzmanı bu arkadaş
  • Canım sıkıldı öyle kaydetcem
  • quote:

Hocam istedğin rakam nedir,pm ya da buraya yazar mısın?Forumdan yine bir arkadaş kaliteli ve uygun bir fiyata capture card arıyordu da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

İşin uzmanı bu arkadaş

Evet aklımda birşeylerin şekillenmesine yardımcı oldu.
  • Xbox defterini kapadığım için elimdeki çoğu Xbox aksesuarını satıyorum arkadaşlar. 1-2 parça kaldı. Bunlardan biride yukarıda yazdığım capture aleti.

Capture aleti için bana pm'den ulaşın lütfen oradan istediğim fiyatı yazarım. Ayrıca cihaz ile capture yapılan videolar bolcana YouTube'da var. A+ kalite alıyorsunuz emin olun.

Zamanında kendi capture yaptığım videoları YouTube'da paylaşmıştım. Herkes çok beğenmişti. Zaten satış fiyatım zararına olacak kesinlikle. Kar amacı gütmüyorum.

Evlilik olayları var o yüzden oyun dünyasına PC'den Steam ve Origin'den devam ediyorum. PC topladım yeni baya iyi oldu. Temmuz ayında bir sistem daha toplayacağım sanırım. Uslanmadım yani.

Buradan herkese selamlar. Gidipte dönmemek var, gelipte bulmamak var. :P

• evlilik xboxa engel degil emin ol, tam tersi kinect sayesinde ise bile yariyor. pc ise kavga cikartiyor cunku sadece 1 kisiyi eglendiriyor. ayrica capture aletinin fiyatini yazarsan sevinirim.
  • Yok engel değil biliyorum ama ben bırakmak istedim (bahanem hazır :D). 10 senedir oyun oynuyorum ama sıkılmaktan ziyade sürekli PC kullanıyorum. Konsolları o kadar alıp sattım bitirdiğim oyun sayısı 10'u bulmaz. PC kullandığımı forumda ki mesaj sayımdan anlarsınız. :)

Gerekirse yeniden XBOX360 alırım canım sorun değil. Eş adayına bağlı herşey ama zannedilmesin ki arkadaşım sat dedi diye sattım sadece kendim öyle istedim. Para sorunumda yok Allah'a şükür. Herşeyi zamana bırakıyorum.

PM atıyorum şimdi size. ^_^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.