Bildirim
yardım! yahoo, hotmail gibi sitelere giremiyorum..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu tip durumlarda bi taratmak lazım pc yi dene bakalım bişi bulacakmı -
bir şey sorabilirmiyim ( Ev ) son kullanıcımısın yoksa herhangi bir şirektte ki bir bilgisayardanmı bahsediyorsun -
ev kullanıcısıyım..kendi dizüstü bilgisayarımla bağlanıyorum..ne olduğunu anlamadım dün birşey yokken bugün birden şifre isteyen yerlere girememeye başladım.. -
sistemine en son java ve flash versionları yukle
başlat ayarlar denim masası program ekle kaldır - windows bileşenleri ekle kaldır seceneğinden eplorer bi kaldır
ardından
temp ve Temporary Internet Files ( C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Temporary Internet Files )
temizle daha sonra sağlam bir virüs temizleme aracı ile sistemi tarat
(C:\Documents and Settings\xxxx\Cookies) çerezleri temizle
adsl modem kullanıyorsan modem ayarlarını bi kontrol et
ardından explorer yeniden kur bide böle dene bakalım
saygılarımlaa.... -
teşekkür ederim bi deneyeyim bakalım.. sorunun çözüşüp çözülmediğini açıklarım yine burada. Ayrıca başka fikri olan varsa onu da dinlemeye hazırım... -
quote:
Orjinalden alıntı: slayt75
sistemine en son java ve flash versionları yukle
başlat ayarlar denim masası program ekle kaldır - windows bileşenleri ekle kaldır seceneğinden eplorer bi kaldır
ardından
temp ve Temporary Internet Files ( C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Temporary Internet Files )
temizle daha sonra sağlam bir virüs temizleme aracı ile sistemi tarat
(C:\Documents and Settings\xxxx\Cookies) çerezleri temizle
adsl modem kullanıyorsan modem ayarlarını bi kontrol et
ardından explorer yeniden kur bide böle dene bakalım
saygılarımlaa....
denedim ama sorun devam ediyo..bu arada port ayarlarıyla ilgili bir sorun olma ihtimali var mı? nasıl anlarım bunun port ile ilgili bişiy olup olmadığını ?..
-
quote:
Orjinalden alıntı: terabayt
bu tip durumlarda bi taratmak lazım pc yi dene bakalım bişi bulacakmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X