Şimdi Ara

Yardıma İhtiyacım Var! ( Kız Meselesi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada dediğim gibi gene kız meselesi. Ama bu içinden çıkılamıyacak bir durum aldı. Bu yüzden sizden yardım alayım dedim. Çünkü kendim bu problemi çözemedim. Herneyse...

Durum şöyle, yaklaşık 1 senedir bir kız var birbirimizi seviyoruz karşılıklı aşk var aramızda. Onunla ilk çıktığımızda bir yere gayet iyiydi. İlk çıkmadan sonra aramızda iletişim kopukluğu oldu bende fırlama değilim kızdan bekliyorum bişey salak gibi. Sonra msn de filan görüştük resimlerimizi yolladık birbirimize telefonlar verildi. Ve ben sonra kızı 1-2 kere aradım konusmam filan fesattı tabi cumleler ağzımdan çıkmıyo tutuluyodum sesini duyunca. Rezil oldum kısacası. Sonra bu konusamama olayından ben bir daha kızı aramaya cesaret edemedim. Yaklaşık 2-3 ay aramadım. Gene bir gün msnde gordüm kızı. Yaptıklarım için özur dilerim seni aramadım vs... dedim, barıştık. Birdaha buluşma kararı aldık filan. Buluşmak içinde onu aramam gerekiyodu tabi saat kaçta nerde muhabbetleri için. Ve ben onu gene arıyamadım. Aramadığım dan dolayı böyle 1.5 ay filan daha hiç konuşmadık:D. Bir gün busefer kendimi toparlayarak kızla msnde gorustum bidaha söz verdim işte birdaha ortadan kaybolmıyacam şöyle yapmıyacam bole yapmıyacam. Kız gene afetti. 26 haziran 2008 kızın doğumgünüydü ve ben bunun dogum gününü kutlayamadım çünkü gene aramam gerekiyordu:D. Ve ben gene arıyamadım. Kız tatile gitti ve bugün döndu. Gene msn de birşeyler söyledim kız busefer son fırsat verdiğini söyledi. Gene buluşma kararı aldık ve bugün saat öğlen 2-3 te buluşucaz allah kısmet ederse. Ve ben ne yapıcağımı hiç bilmiyorum daha once 2 kere kızla çıktım. Onlardada elime yüzüme bulaştırdım. Bana lutfen ne yapıcağımı söyleyin bugün bulusmamız da bukadar şeyin üstüne kızı nasıl birdaha kendime döndürebilir? Ve heyecağınımı nasıl yenebilirim?. Kıza nasıl yakınlaşabilirim?. Kızın nasıl gönlünü alabilirim? Şimdiden teşekkurler. Lutfen tecrubeli arkadaşlar bana biraz bilgi verinde ufkum açılsın gidiyim halledeyim şu işi sizlerin gazıyla:D

Bir sorun daha var kız beni 80 kilo olan halimden beri görmüyor şuan 107 kiloyum ve 107 kilo halimin resmi aşşağıya koydum sizce beğenirmi?

Yardıma İhtiyacım Var! ( Kız Meselesi )

İkimizinde yaşları 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yo yo yo - yo yo yo -- 16 Temmuz 2008; 10:53:11 >

• Arkadaşım kendini toparlamaya çalış casaret topla şunu aklından hiç çıkarma sonucu kötü olmıyacak yani konuşsan bi şey kaybetmezsin ilk önce kelimelerini seç .. sonra anlatmak istediklerini ve duygularını eminimki başarılı olucaksın seviyosan bunu yaparsın birazcık mücadele göster kız zaten anlıyodur seni yani hangi insan karşısındaki konuşamayınca ona kızarkı ben 7 yaşımdan beri kekemeyim.. bunu forumda kimse bilmiyor 1,2 kişi hariç sana kuvvet olsun diye söyleyeyim dedim bi kaç güne bırakıcam forumu zaten ve 19 yaşındayım daha yeni yeni düzeliyor şu an kendimi anlatabiliyorum ya ben ne yapmalıyım elimden gelen bi şey değil ama yinede şükür edebiliyorum azda olsa konuşabildiğim içn ama çok sağlıklı düzenli bi ilişkim var yüzüğüm var kız arkadaşım beni anlıyo abartılıcak derecede kekeme değilm ama yinede karşındaki insan eminimki sana saygı duyar ve anlayış gösterir sadece onu ara sadece konuşamasan bile kaybedeceğini bilsen bile onu ara .. ! bu onu etkileyecektir

• Ne kadar kaslısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALi

Arkadaşım kendini toparlamaya çalış casaret topla şunu aklından hiç çıkarma sonucu kötü olmıyacak yani konuşsan bi şey kaybetmezsin ilk önce kelimelerini seç .. sonra anlatmak istediklerini ve duygularını eminimki başarılı olucaksın seviyosan bunu yaparsın birazcık mücadele göster kız zaten anlıyodur seni yani hangi insan karşısındaki konuşamayınca ona kızarkı ben 7 yaşımdan beri kekemeyim.. bunu forumda kimse bilmiyor 1,2 kişi hariç sana kuvvet olsun diye söyleyeyim dedim bi kaç güne bırakıcam forumu zaten ve 19 yaşındayım daha yeni yeni düzeliyor şu an kendimi anlatabiliyorum ya ben ne yapmalıyım elimden gelen bi şey değil ama yinede şükür edebiliyorum azda olsa konuşabildiğim içn ama çok sağlıklı düzenli bi ilişkim var yüzüğüm var kız arkadaşım beni anlıyo abartılıcak derecede kekeme değilm ama yinede karşındaki insan eminimki sana saygı duyar ve anlayış gösterir sadece onu ara sadece konuşamasan bile kaybedeceğini bilsen bile onu ara .. ! bu onu etkileyecektir

Verdiğin cevap için çok teşekkürler biraz da olsa içimi rahatlattı ama şimdiki kızlar konuşmaya bakıyo arayıp konuşmasan yüzüne bakmıyorlar utangaç deyip. Neyse ki benim kız afetti demekki o kızlardan değilmiş...

• 1.konusursan kızı kazanırsın
    2.konusmazsan kızı kaybedersin

seviyosan cesaretini topla kızla konus ve kızıda mutlu et yoksa pişman olursun
    bu kadar zor değil yani

yinede sen bilirsin

resme gelince : fazla takma kafana 80 kiloyu kabul eden kız 107 kiloyuda kabul eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uL$ -- 16 Temmuz 2008; 10:50:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Ne kadar kaslısınız

Yarısı yağ
  • Olayın bir benzeri benim başımdan da geçdi. Çok sevdiğim bir kız vardı. Aynı şekilde bende telefonla konuşurken nefesim kesiliyor konuşamıyor ve kızdan sürekli kaçıyordum. Üstelik o bana çıkma teklifi etmişti. Kaçtım ama kovalamadı nedense. Teklifin üzerinden 4 ay geçtikten sonra başka biriyle çıkmaya başlamış. Onu 100 metre ötede görsem heyecan basıyordu hemen kaçıyordum. ( Ama o heyecan duygusu, adrenalin mükemmel ). Aradan rahat 5 yıl geçti. Ne ondan önce ne de ondan sonra hiç bir kızla çıkmadım. Şu an 23 yaşındayım ve çok pişmanım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

Olayın bir benzeri benim başımdan da geçdi. Çok sevdiğim bir kız vardı. Aynı şekilde bende telefonla konuşurken nefesim kesiliyor konuşamıyor ve kızdan sürekli kaçıyordum. Üstelik o bana çıkma teklifi etmişti. Kaçtım ama kovalamadı nedense. Teklifin üzerinden 4 ay geçtikten sonra başka biriyle çıkmaya başlamış. Onu 100 metre ötede görsem heyecan basıyordu hemen kaçıyordum. ( Ama o heyecan duygusu, adrenalin mükemmel ). Aradan rahat 5 yıl geçti. Ne ondan önce ne de ondan sonra hiç bir kızla çıkmadım. Şu an 23 yaşındayım ve çok pişmanım.

Aynı hikaye ama ben başka kızla çıkmaya devam etmedim. Çünkü gerçekten seviyorum... .
  • quote:

Olayın bir benzeri benim başımdan da geçdi. Çok sevdiğim bir kız vardı. Aynı şekilde bende telefonla konuşurken nefesim kesiliyor konuşamıyor ve kızdan sürekli kaçıyordum. Üstelik o bana çıkma teklifi etmişti. Kaçtım ama kovalamadı nedense. Teklifin üzerinden 4 ay geçtikten sonra başka biriyle çıkmaya başlamış. Onu 100 metre ötede görsem heyecan basıyordu hemen kaçıyordum. ( Ama o heyecan duygusu, adrenalin mükemmel ). Aradan rahat 5 yıl geçti. Ne ondan önce ne de ondan sonra hiç bir kızla çıkmadım. Şu an 23 yaşındayım ve çok pişmanım.

naapmışsınız siz ya!bir daha gormiycem ne de olsa diye dusununtabi amacınız tanısmaksa...sonra ılerı de gıder belkı...Ama eger aynı okuldaysanız falan o zaman agzınızın ıyı laf yapması gerekır.

@yo yo yo - yo yo yo
    bence biraz kılo ver bu arada yas kac?

• quote:

Orjinalden alıntı: murathan_93

quote:

naapmışsınız siz ya!bir daha gormiycem ne de olsa diye dusununtabi amacınız tanısmaksa...sonra ılerı de gıder belkı...Ama eger aynı okuldaysanız falan o zaman agzınızın ıyı laf yapması gerekır.

@yo yo yo - yo yo yo
    bence biraz kılo ver bu arada yas kac?

Yaş 16. Bulk döneminde olduğum için kilo aldım.

• bendede kilo sorunu var nasıl aldın o kadar kiloyu bende almak istiyomda bi 20kilo yeter bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

bendede kilo sorunu var nasıl aldın o kadar kiloyu bende almak istiyomda bi 20kilo yeter bana

Vücut geliştirme sporu yaptığım için kilo yiyerek almadım hepsini. Bulk denir kilo alma dönemidir. Kilo alındıktan sonra kas ve yağ olarak, yağlar atılarak kaslar açığa çıkartılır. Kilo almak için besin takviyesi protein tozu, argenine, terrestris gibi ilaçlar alırsanız ve yanında iyi beslenirseniz 1 haftada 5 kiloya yakın almak mümkün. Ben 57 kilodan bu hale geldim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yo yo yo - yo yo yo -- 16 Temmuz 2008; 11:01:07 >
  • kedinide götür yanında hiç konuşamana gerek kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

kedinide götür yanında hiç konuşamana gerek kalmaz

Helal. Güzel söz
  • konuşurken hatta konuşamazken niye okadar kasıyosun ki boşwer daha küçüksün bunların hepsi tecrübedir senn için hayat zaten başlı başına bi tecrübe savaşıdır.kimsenin karşısında ezik durma her zaman konuya hakim ol dilin laf yapsın ordan burdan gir muhabeete korkma rahat ol yani karşındakini kaybetsende bişi olmaz önemli olan sensin
  • quote:

bendede kilo sorunu var nasıl aldın o kadar kiloyu bende almak istiyomda bi 20kilo yeter bana

Hocam sen bu konuyu açan arkadaşı dinleme o adamım metabolizması uygun ve de 1 haftada 5 kg alırsın diyoda kas olarak almak imkansızdır. Kas olarak kilo almak çok zordur ama kalıcıdır yani yağ gibi uçup gitmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Hocam sen bu konuyu açan arkadaşı dinleme o adamım metabolizması uygun ve de 1 haftada 5 kg alırsın diyoda kas olarak almak imkansızdır. Kas olarak kilo almak çok zordur ama kalıcıdır yani yağ gibi uçup gitmez.

1 haftada hepsi kas olarak alınır demiyorum zaten çalışmanın da yanında duzenli beslenir ve ilaç takviyesi alırsa kas olarak alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yo yo yo - yo yo yo -- 16 Temmuz 2008; 11:41:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.