Şimdi Ara

yardimci olun arkadaşlar bi zahmet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar . 18500 gibi bi bütçe var ve 2. El az yakan ama kasa bakımından da biraz göze hoş gelen ( parçasına ucuz olmalı tabiki ) bi araba bakıyorum sizin tavsiyeleriniz önem taşıyor çok kararsızim bu konuda Peugeot 206 bakıyorum yok kasası mantar yok iyi değil vs. Hem dayanıklı arizadan yanada beni üzmiycek bi araç arıyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hyundai getz olabilir hocam lpg li.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Hyundai getz olabilir hocam lpg li.

Getz konfor bakımından biraz sıkıntılı sanırsam bide lpg işin içine girince motor ömrüne bir sıkıntı yasar miyim

• pejo 206 yı yerınızde olsam elerdım dayanıklılık konusunda basarısız bı arac zaten belırttıgınız butcede alacagınız cok secenek yok hydaı accent ,reno clıo ,ww polo 99-2001 arası seat olabılır belkı hydaı getz de ıyıdır bu aracların konfor yakıt vs degerlerı ortalama aynı..ha ben tıp olsun gerısı boş dersenız bmw ler de var alıp sanayı ıle gıt gel yaparsınız..parca masrafıda cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 6 Ağustos 2014; 19:17:52 >
  • mtdespot M kullanıcısına yanıt
    MEGANE 1 1.6 110 luk 16V RTE Bakabilirsiniz lpg li
  • Hem tip, hem konfor, hem performans bakımından alfa 147 derim.

• Gençseniz aile yoksa megane 1 coupe derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clio 3 kafama yattı performans bakımından ve yakıt tüketimi gayet iyi gözüküyor

• 206 olabilir, yıllarca kullandım çok memnundum. Tavsiye ederim.
  • Arkadaslar aranızda Rover 216 si kullanan varmı veya bu araç hakkında bilgisi olan

• Dediğiniz araç çok iyi bir araç ama maalesef fiyat konusunda biraz beni aşan bir araba

• garaj arabasi bu modelde bu km ne kadar temiz oldugnu gosterir u
    http://sahibinden.com/174975532

Su araba hk. Görüşleriniz nedir sizce alinirmi

• Çok şey istiyorsunuz maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • garaj arabasi bu modelde bu km ne kadar temiz oldugnu gosterir u
    http://sahibinden.com/174975532

Su araba hk. Görüşleriniz nedir sizce alinirmi

• mtdespot M kullanıcısına yanıt
    Alip satanlar var lakin size gelmez.satamazsiniz onu geri.marea falan bakin.stilo bakin. Punto bakin.clio bakin.ibiza bakin.cordoba bakin. Fiesta bakin,fabia bakin. Polo bakin. Yani buraz yuzu yeni olan bir arac bakin.gosteris lazimsa ancak yeni bir arac gosterisli gosterir kendini zaten.

• Albea veya stilo diyebilirim yani albea var bizde şuan motor olarak çok iyi gazlı olmasına rağmen ama konfor açısından biraz kötü.Stilo ise çok beğendiğim bi arabadır çok konforlu bolca özellikli bi araba.Ama albeayı öneririm az yakar motor sağlamdır farketmişsindir genellikle taksicilerde albea kullanır.
  • az yakan derken mesela ne kadar az yakan ? ormalmi yakacak yoksa çok çok az mı yakacak ona göre tavsiye vereceğim. konformu önemli yakıtmı ?
  • Stilo araclarin 2.el piyasasi nasildir ağalar.

• Stiloda karar kıldım zor satılır diye söylemler alıyorum ama gayet konforlu bir araç lpg li bakalım anlasabilicekmiyim sahibiyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.