bu wall fln varsa nası silinio napcam bi yardımcı olun hiç bi şifre hile fln yüklemedim ama böle yapıo
şimdiden teşekkür ederim
ben bu konuyu az önce gördüm sanki
hiç olmadı cs ile ilgili herşeyi kaldır sonra tekra yukle denedın mi boyle ?
belki farklı version dur CD
4_33_4 son çıkan die onu indirdim heryerde o var zaten
oyunun cd si yok arkadaşta oyüzden tekrar silip yüklemek istemiyorum ama böle bişe yüklemediğim halde nası oluo çok ilginç adamlar bide sen de wall var die diretiolar
update et
http://www.unitedadmins.com adresinden en son sürümünü indirebilirsin. Kendinen çok eminsen ve hile programım yok diyorsan sorun yok serverın seni atmaması gerekir. Ama emin değilsen c:\sierra\half-life\cstrike klasörü altında ogc adında dosya arat yoksa sorun yoktur. Ayrıca oyunda config kullanıyormusun. Hemen hemen iyi bütütn CS sunucuları config taraması yapar. Eğerki config kullanıyorsan config dosyandaki bir parametre yüzünden oyundan atılıyor da olabilirsin. Eğer böyle bir durum varsa C-D ile uzaktan yakından alakası yoktur. Çünkü config yüzünden oyundan atıldığın zaman diğer oyuncuların ekranında hile bulundu diye bir mesaj yazar. Bu yüzden de sana hile yapıyorsun diyebiliyorlardır. Ama akıllı yani CS hakkında işi bilen bir oyuncu böyle diyeceğini sanmıyorum. Ayrıca illa C-D diyorsan bazı sunucuların C-D sorunları olabiliyor. Oyuna girmeden önce C-D başlat. Kapat. Tekrar C-D başlat. Sorun çözülecektir.