arkadşlar 3 yıldan beri arkdaşm olan 3 gündür de sevgilim olan bi kız var bizim arkadaşlığımız çok güzel giderken ben bu kıza aşık oldum biraz çaba harcadıktan sonra bu çıkma teklifimi kabul etti. mesajlarından da anladığım kadarıyla beni seviyor. ama dün akşam bna soğuk dvranmaya bşladı nedenini sordum farklı düşünceler içindeyim dedi benden beklentilerin var sna yetemicemi düşünüorm dedi ama ben ondan hiç bişey beklemiyorum tabi bni sevmesi dışında çok seviyorum ben bu kızı diğerleri gibi değil bnm içn gerçekten aşık oldum buna ama durum böyle işte sizce ne yapmam gerekiyor aklım karışıkk
Aynısı Bana Olmustu Sonra Öğrendim Kız Başka BiriyLe Cıkıyormus Nedenini Bile Sormadım Unuttum Giti.
benimkinin bşkasıyla çıkma gbi bi durumu yok gözüm üstünde öyle bişey olsa kesin haberim olurdu pff karışık mesele bunlar ya
ya fake üye, bak artık aranızda birşey olmaz; kız bir kere soğumuş. bu işler böyledir. Kızlar soğudumu ikinci kez olmaz.
Bu iş bitmiştir. Tez zamanda bu psikolojiden kurtul yeni bir kız bul ya da kendine başka eğlenceler bul