Şimdi Ara

yardımlütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şuan pc me bad sactorlerindn dolayı low format atmaktayım ama düeleceğini pek sanmıyorum:(
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st1000dm003-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=59053

almak istedğim hdd bu yalnız uyumu olur mu ve max. perforansı elde edebilirmiyim bilemiyorum.pc özelliklerm hp pavilion dv6 i7 işlemci 6 gb ram sizce bi sorun çıkar mı?
    edit:basit bi sor beki ama danışabileceğim başka kimse yok malesef aradaşlar şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: dtmehmethan

merhaba arkadaşlar şuan pc me bad sactorlerindn dolayı low format atmaktayım ama düeleceğini pek sanmıyorum:(
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st1000dm003-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=59053

almak istedğim hdd bu yalnız uyumu olur mu ve max. perforansı elde edebilirmiyim bilemiyorum.pc özelliklerm hp pavilion dv6 i7 işlemci 6 gb ram sizce bi sorun çıkar mı?
    edit:basit bi sor beki ama danışabileceğim başka kimse yok malesef aradaşlar şimdiden teşekkür ederim

laptoplar 2.5" hdd ye sahiptir. bad sector istediğiniz kadar format atsanızda düzelmez. gitmiştir bir kere. tavsiyem çok büyük alanlara ihtiyaç duymuyorsanız bir ssd alın yoksa aynı diskin 2.5" modelini

• sağolun hocam.malese falan ihtiyacımvar.almışken olabildiğince hızlı olsun istiyorum bu konuda sizin bi öneriniz var mı.bir de 2.5. ile 3.5 arasındaki fark nedir?
  • SSD al depolamaya ihtiyaç duyuyorsanda hdd ile takviye yap ohh mis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd ler pahalı ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.