Şimdi Ara

YARDIMM!!! 23.000 tl 307-FİESTA-FOCUS!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslarım dişiden tırnağımdan ayırıp kısa kısa bu miktarı biriktirdim. şimdi bu 3 araç arasında kalıyorum ancak fiyatlar hem yüksek hem de piyasa bir tuhaf ne yapsak bilemedim bu üç araç arasında kaldım açıkcası punto da bunlara eklenebilir

307- Şekil şemal ön göğüs iç mekan itibariyle tam olarak aradığım araba bu araba aslında ancak malum makyajlı kasalarına yetmiyor param 2005 ve öncesi alınabiliyor. onlar da sorunlu yazan çok olmuş ama araca bindiğimde ulan güzel be diyorum açıkcası ama masraf yapacak durumum yok yani araba mümkün olduğunca sorun çıkarmamalı bana

Fiesta- 307 ile karşılaşana kadar favorimdi ancak tasarım bakımından bir genç arabası olmaktan uzak kalıyoru ancak araştırmalarıma göre bu arabanın herhangi bir olmsuz yanını yazan bu güne kadar rastlamadım tam bir F/P gözüküyor. dediğim gibi sadece tasarımda geride

Focus- evet Toyota efsane kasadan sonra yeni efsane kasa focus 1 sanırım gerçekten uygun yedek parçası piyasası her şeyiyle çok övülen bir araç ancak ne olursa olsun bu araç artık 16 17 yaşında yani benim alabildiklerim o nedenle içime sinmiyor 10 yaşında bir peugeot ya da fiesta bu nedenle daha hoş geliyor. tasarım olarak da 2. sıraya koyarım bu aracı

yardım nolur :)

• Bence en mantıklı seçenek Fiesta gibi görünüyor. 2005 modelin altında araba bakmayın. Türkiye'de arabasına temiz binen insan sayısı çok az. efsane kasa dedikleri toyota'ların hali içler acısı. Focusların onlardan aşağı kalır yeri yok. Focus'un 2000-2001 model temizlerine 2008 model dizel linea parası isteyen var. en mantıklısı temiz bir fiesta bulup almanız.
  • fiesta tasarım bakımından çok hoşuma gidiyor ama kullanmak test etmek nasip olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen üstad yaşlı araba almak kafama yatmıyor açıkcası ya ne olursa olsun, 307 ile kıyasladığınızda yorumunuz ne olur peki? onun da tasarımı çok hoş ya
  • benim izlediğim yolu izleyebilirsiniz tabi herkesin tercihi farklıdır düşüncesini farklıdır kısaca anlatayım ;

benimde bütçem 23-24 civarında idi
    malum sitede focus megane 2 bakiyordum bu arada aracımı yeni satmistim ve b segment araç istemiyordum (clio hb 2003 otomatik eski araç )

neyse hep 2003 - 2006 olarak aratirken bir gun yanlislikla 2007 ye kadar aramişım ve karşıma 27.000 liraya 2007 privilege otomatik vites lpg li bir araç cikti ( ocak ayında malum sitede 28 den aşağıya yoktu 30 dan asagisida hep 180bin km civarındaydı) ve girip ilana baktım adam galerici ve ilanda araçta sadece sol arka çamurluk ta boya olduğunu ve sağ arka çamurluk ta avuç içi kadar boya olduğunu iddia etmiş sonuna eklemiş büyük kazasi yoktur 12.500 tl tramerde kaydı çıkıyor diye

neyse adami aradım adam gel istediğin yere göster baktır dedigimin disinda boya vs. çıkarsa yol paran exper parani karşılayacağım dedi bende bir abimi alıp gittim
    araca baktık hosumuza gitti expere soktuk araçta dediğinin disinda sol arka kapı değişmiş çıktı adam dükkanda yoktu o anda aradım söyledim abi dediğinin dışında bu çıktı diye adam inanamadi sonra kardeşim ozur dilerim kardeşime söyle exper yol paran baska ne masrafın olduysa karsilasin dedi sonra kardeşine boya makinasi ile kapiyi olcmesini ve boyanin orda sifir çıkacağını söyledi bende abi sorun degil bir değişen, ben arabayi almaya geldim sen bana güzel bir indirim yap alıp gideyim dedi 27.000 den 25e düştü olmaz daha düş dedim en son aldığım fiyat x5 takasi ile bir kadindan 24.500 e almış o fiyata vereyim gerisi zararim olur dedi ve araci aldım

yani demek istediğim gercekten büyük kazası olmayan ama tramerde 10 15 bin civari hasarı olan hasarı şişirilmiş tek değişen bir iki parça boyalı modeli özelliği fazla aracı uygun fiyata bulabilirsin o yaştaki arabada boya değişen takıntın yoksa tabi.
    benim böyle bir takıntım yoktu ve aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben fransız arabalarını sevmiyorum. Peugeot için yorum yapmam etik ve doğru olmaz. Fiesta bildiğim ve tutulan bir araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.