Şimdi Ara

YARI ÖZEL KYK YURDUNA BAŞVURULAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
3
Favori
5.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dediğim gibi yarı özel kyk yurduna başvurular nasıl oluyor bilen ?

• uppp
  • Yarı özel diye birşey yok. Sadece yüksek ücretli var. Normal devlet yurdundan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: animationer

Yarı özel diye birşey yok. Sadece yüksek ücretli var. Normal devlet yurdundan iyidir.

ondan bahsediyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezzgincii

quote:

Yarı özel diye birşey yok. Sadece yüksek ücretli var. Normal devlet yurdundan iyidir.

ondan bahsediyor zaten

Alıntıları Göster
    aynen yüksek ücretliden bahsediyorum
  • ösymmağduru2014 Ö kullanıcısına yanıt
    Bende başvururken öyle bi seçenek yoktu olsaydı onu seçecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Bende başvururken öyle bi seçenek yoktu olsaydı onu seçecektim
    çıktıktan sonra mı seçiliyor acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal kyk başvurularında seciliyor olması gerek. Yüksek ücretliye tik atarsiniz. Bunlar kyk ya bağlı devlet yurtları prosedür aynı.

bilmiyorum
  • quote:

Normal kyk başvurularında seciliyor olması gerek. Yüksek ücretliye tik atarsiniz. Bunlar kyk ya bağlı devlet yurtları prosedür aynı.
    yüksek ücretli diye bi seçenek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezzgincii

quote:

ondan bahsediyor zaten

Alıntıları Göster
    şimdi kyk yurt başvurdum bu yüksek ücretli yada devlet olan şansa mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

bilmiyorum
    Gerçekten ne yapacağız bu konuda.Koşullarıma göre kyk çıkar gibi ama ben yüksek ücretli istiyorum.Az bi ücret farkı var ama avantajları çok daha fazla 8 kişilik odada kalınmaz abi o nedir öyle :(
    Işte o bizim zamanimizda vardı. Demek prosedür değişti. Muhtemelen her iki yurt tipinden biri rastgele olarak veriliyor öğrencilere. Biraz araştırın nette muhtemelen bilgiler vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caggle41

Gerçekten ne yapacağız bu konuda.Koşullarıma göre kyk çıkar gibi ama ben yüksek ücretli istiyorum.Az bi ücret farkı var ama avantajları çok daha fazla 8 kişilik odada kalınmaz abi o nedir öyle :(

Alıntıları Göster
    Twitter'da sordum bunu ama hiç takmadı sinir oldum gece gece
  • Bence ya yurtlar artik 4er kisi falan oldu hep ya da okuluna yakin yurt nasilsa ona gore sayi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C93BC3667

Bence ya yurtlar artik 4er kisi falan oldu hep ya da okuluna yakin yurt nasilsa ona gore sayi olacak
    ocam 2. öğretimler başvuramıyor mu olay ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozil8

ocam 2. öğretimler başvuramıyor mu olay ne

Alıntıları Göster
    arkadaş ne bir açıklama var ne bişey var, millet neyapacağını bilmiyor. önceden belirtseler ya şunu!

yok mudur bir bilen, biz şimdi kardeşim için başvurduk, yarı özel başvuruları ayrıysa nası olcak, bunu iptal edip tekrar başvurabiliyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sargon06

arkadaş ne bir açıklama var ne bişey var, millet neyapacağını bilmiyor. önceden belirtseler ya şunu!

yok mudur bir bilen, biz şimdi kardeşim için başvurduk, yarı özel başvuruları ayrıysa nası olcak, bunu iptal edip tekrar başvurabiliyomuyuz?

Alıntıları Göster
    up
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: TcetveL

up
    ARKADAŞLAR TWİTTER GENÇLİK SPOR BAKANLIĞI DESTEK ADRESİNE BU SORUYU SORDUM YANIT BÖYLEYDİ.

@GSBdestek @ackilic76 yüksek ücretli yurtlara başvuru nasıl olacak herhangi bir seçenek göremedim daha önceki seneler vardı

Bu yılki başvurularda yurt tercihi yoktur. Yapılacak değerlendirme sonucunda barınma hakkı kazanan öğrencilerimiz ++@ackilic76

Eğitim kurumlarına en yakın yurtlara yerleştirilecektir.Teşekkürler.@ackilic76
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.