kurulum yarım kaldı zaten başka windowsda vardı şimdi acılıştaikisinide soruyo ama zaten biri acılmıyo başlangıçtaki bu seçim olayını nasıl yokedeceğiz
REGEDİT DE BİŞEYDİ AMA NEYDİ YARDIMCI OLACAK YOKMU ACABA
Bu sorun forumlarda çok soruldu cevaplarıda verildi yine yazayımm
Bilgisayarımı sağ tıkla özelliklere gir Oradan Gelişmiş sekmesini tıkla Oradan hemen 3. olan ayarlar sekmesini tıkla ( başlangıc ve kurtarma ) Önünde başka bir pencere çıkacak orada düzenle seçeneğini tıklayacaksın burada Multi ile başlıyan bir yazı var senin pc de 2 tane olacak ikisinden birini komple sileceksin hangisini sileceğine sen karar ver :) windows 1 seçenektemi aciliyor 2. seçenekte , hangi seçenekte açılmıyorsa onu sil..
teşekkür ederim haklısın sorulmuşturda windows yazdım yüzlerce sayfa cıktı yarım kalan dedim bulamadım bi kaç arama kelimesi yazdım işin içinden cıkamayınca :( bu konuyu actım yardımın içinde cok sağol
bu ara o kadar kolay olmadı orada satırlar birbirine karışıyodu ve tam acık değildi yaa neyse hallettik bi şekilde teşekkürler tekrardan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme