Şimdi Ara

Yarın A101 aktüel ürünlerde uygun fiyata Lenovo dizüstü bilgisayar var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
10.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Kimse senin gibi düşünmüyor, sıkıntı orada

Alıntıları Göster

Kendileri bilir.. Yarın A101 aktüel ürünlerde uygun fiyata Lenovo dizüstü bilgisayar var 

• quote:

Orijinalden alıntı: ProjectMan

bu sisteme 2500 TL den fazlasını vermek israftan başka bir şey değil !

2500 bile fazla. Fakat ülke bitmis durumda..

• Caner.Pasha kullanıcısına yanıt

bios tan ayar çekebilirsiniz !

512MB ekran kartı isteyen oyunları bile

64MB ayarlayınca sorunsuz oynaya biliyorum.

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt
    Evlenirken beyaz eşyalarımı Hbden aldım. Hiç de bir sıkıntı olmadı. Cillop gibi de geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu fiyatlara hiiiç zahmet edip getirmesinler..

• Öyle bir ayar olduğuna emin misiniz?

• Bunun neresi uygun 4000 tl ama Hd ready pöç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bilgisayara 4.300 lira veren adamın aklından şüphe ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Savunmuyorum çok gördüm HB veya başka yerlerde sorun yaşayan. 2. el konusu çok ayrı bir konu o. Benim demek istediğim HB kendi tarafında ürünü düzgünce kargolayıp size ulaştırdıysa, sorun çıkınca alıp garanti işlemini gerçekleştirdiyse HB burada üstüne düşeni yapmıştır mesela. Sıkıntı HB'de değil o seri üretim laptoptadır ve markası ne ise ondadır sorun. Asıl suçluyu bilirseniz kime nasıl davranacağınızı ve kimin neyi düzeltmesi konusunda tepki göstereceğinizi bilirsiniz.

Alıntıları Göster

Sıfır aldığın ürün 2. el çıkması ya da ürünün size kusurlu gelmesi mi normal ? Ayıplı ürünün satılması normal olarak görüyorsanız zaten taraftar gibi marka savunuyorsunuzdur. Zaten ayıplı olan bir ürünü direkt iade almıyorlar garantiye kontrole gidiyor. Bu sürede aldığınız bilgisayar parası zaten ellerinde oluyor bu parayı kullanıyorlar. Siz iade aldığınızda hem dolar kuru/ hem de enflasyon ile iade ettiğiniz bilgisayar düzeyinde bilgisayar alamıyorsunuz. Garanti işlemini de aldığının ürünün kendisi yapıyor kendi elimle yolladım HB tam olarak ne yaptı uzaktan psikolojik destek mi sağladı Yarın A101 aktüel ürünlerde uygun fiyata Lenovo dizüstü bilgisayar var  ürünü iade etmediysem sebebi yaptığım listedeki ürünlerin hiçbirine iadeden sonra param yetmemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F79B393CF

Sıfır aldığın ürün 2. el çıkması ya da ürünün size kusurlu gelmesi mi normal ? Ayıplı ürünün satılması normal olarak görüyorsanız zaten taraftar gibi marka savunuyorsunuzdur. Zaten ayıplı olan bir ürünü direkt iade almıyorlar garantiye kontrole gidiyor. Bu sürede aldığınız bilgisayar parası zaten ellerinde oluyor bu parayı kullanıyorlar. Siz iade aldığınızda hem dolar kuru/ hem de enflasyon ile iade ettiğiniz bilgisayar düzeyinde bilgisayar alamıyorsunuz. Garanti işlemini de aldığının ürünün kendisi yapıyor kendi elimle yolladım HB tam olarak ne yaptı uzaktan psikolojik destek mi sağladı   ürünü iade etmediysem sebebi yaptığım listedeki ürünlerin hiçbirine iadeden sonra param yetmemesi.

Alıntıları Göster

Yahu Hepsiburada FreeDOS laptopu açıp kontrol mu ediyor sanıyorsunuz? Ne alaka yani kusurlu ürün gelmesi normal mi? Değil ama BUNUN SORUMLUSU FABRİKA satıcı değil. 2. el gönderdilerse SATICI. İKİSİ AYRI ŞEYLER. 14 gün cayma hakkınız var lafsız sözsüz çat diye iade alabilirsiniz çoğu ürünü 2 hafta da para iade süresi maks 4 haftada geri para elinize geçiyor illaki değişim değil de iade istiyorsanız. İndirimden almadıysanız 3 4 haftada deli gibi bir fiyat farkı oluşmuyor herhangi bir üründe. Haklarınızı bilmeden satış sözleşmesini okumadan pıt pıt pıt tik atarsanız, mağazayı incelemezseniz ortada kalırsınız tabii.

Basit bir örnek vereyim HB'de sorun yaşayan birini görmedim yakın çevremden. N11'de arkadaşım, İncehesap'ta abim sorun yaşadı. Şu an kablosuz kulaklık alacağım bakınıyorum. Her yerde aynı mağaza var ve her sitede en ucuzu o. Şimdi ben bana kendisi ana satıcı olmasa da sıkıntı çkartmayan HB'den mi alırım, yoksa n11'den mi?

Hakkınızı bilmezseniz online alışveriş yapmadan da çarparlar. Benim derdim HB değil. Bana ne HB'den işini kim düzgün yapıyorsa onu kullanırım ona para kazandırırım.

• 5 çocuğu olan fakirlere müjde.

Sadece 21.500 lira vererek çocukların bilgisayar sorununu çözebilirler. Yarın A101 aktüel ürünlerde uygun fiyata Lenovo dizüstü bilgisayar var 

• Kazık is loading...

• 4500 liraya masaüstü ryzen 4500GE ve 2k ultra wide monitör toplarım aldın aldın yazmışlar birde ya..
    Laptop alacaksanız iş için Amazondan sipariş verin sağlam birşey.

• djoz kullanıcısına yanıt

• uygun fiyat bu mu şaka mı

• Yarın A101 aktüel ürünlerde uygun fiyata Lenovo dizüstü bilgisayar var 

• yimmasabi kullanıcısına yanıt
    Cep telefonunda 8gb model kalmadı mı? Nerde yaşıyorsun hemşerim fjdjjfdjjdjsnfksjfsj

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şunları görünce Mac'leri bedava diyor insan. Yazık şuna verilen paraya.

• kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt

Hangi model monitör?

Mayıs 27 de bunları topladım.

Yarın A101 aktüel ürünlerde uygun fiyata Lenovo dizüstü bilgisayar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 12 Haziran 2021; 14:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.