Bildirim
Yarın Bu arabayı alıyorum , nasıl sizce ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
fiyat iyi geldi bana.. hayırlı olsun -
Şehiriçi hangi 1.4 benzinli araba 30 kr yakıyor hocam? Millet boşa dizele 10-15bin fazla veriyor o zaman. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
Şehiriçi hangi 1.4 benzinli araba 30 kr yakıyor hocam? Millet boşa dizele 10-15bin fazla veriyor o zaman.
bende o yüzden sordum. bilgisi olan varmı yakıtı konusunda ?
35 kuruşu geçermi acaba -
40-45 kuruş garanti derim -
1 lt ile şehir içi 15km birazcık abartı gibi 5 kurus falan eksik söylemiş gibi geldi... -
30 kr şehiriçi yakıt tüketimini lpgde anca yakalar hocam o araç. Şehiriçi 40-45 kuruşun altında kesinlikle yakmaz. -
30 kuruşmu yakıyormuş allah allah daha fazla yakar hocam -
oo min. 40 kuruş ise zor o zaman.
ben geçen hafta dizelini kullandım. 25 kuruş ortalama yakaladım. 15 kuruş fakr fazlaymış. -
Fiyat çok iyi. 1.4 fire motor şehir içi 7 litre yakarsın. Performans değil yakıt motoru zaten. Ona göre hesaplarsın. Hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: 4-ever
quote:
Şehiriçi hangi 1.4 benzinli araba 30 kr yakıyor hocam? Millet boşa dizele 10-15bin fazla veriyor o zaman.
35 kuruşu geçermi acaba
40 da anlaşalım. keza öyle de zaten. kulanima gore ş.ici 40-50 kuruş yakiyor o arac. 40dan aşagi inmesi imkansiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman 29 civarlarına bulabilirsek dizel almak daha mantıklı olur sanırım.
yakıtı beklediğimden çok fazlaymış.
Peki araç için yorumlarınız nedir ?
bu fiyata değermi ? -
zaten bir araba genelde elin altında az yakar dimi -
Hayırlı olsun piyasa o civarlarda zaten bildiğim kadarıyla, yaz dönemi gelmeden araç fiyatları tavan yapmadan ucuzundan araç almak lazım aslında.
Lpg ile yakıt sorununu çözersiniz gayette ekonomik olur. Araç yazla yakmıyor 7-8lt/100km ancak benzinin fiyatı ortada 7-8lt benzin çok yakıyor oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 13 Nisan 2013; 0:24:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: uysall07
quote:
quote:
35 kuruşu geçermi acaba
40 da anlaşalım. keza öyle de zaten. kulanima gore ş.ici 40-50 kuruş yakiyor o arac. 40dan aşagi inmesi imkansiz
Kullandın mı ? Ne kadar süredir kullanıyorsun bu motoru ?
Ben 40'tan aşağıya iniyorum ne olacak şimdi. İmkansızı başarıyorum ?
-
quote:
quote:
35 kuruşu geçermi acaba
50 krş u var onun bn sana söliyim hocam arkdaşta vardı -
Benzinli arac biraz yakacaktir ama kullanim tarzina gore de cok degisir ve hangi il icin sehir ici? Olmadi ileride lpg dusunrsunuz. Hayirli olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten satarken hep az yakıyor bu araçlar nedense -
quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
quote:
Orijinalden alıntı: uysall07
quote:
quote:
35 kuruşu geçermi acaba
Kullandın mı ? Ne kadar süredir kullanıyorsun bu motoru ?
Ben 40'tan aşağıya iniyorum ne olacak şimdi. İmkansızı başarıyorum ?
yanlis hesapliyorsun bu kadar basit. evet 2sene kullandım. bi de atar yapıyorsun size kalsa hicbir arac yakmıyor zaten. 40kurusu da en iyi ihtimal verdim, normalde 50 demem lazımdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyatı bence iyi. Eğer boyanan değişen parçası yoksa alınır. Yakıtı 40 kuruşu geçmez sanırım.
Benzer içerikler
- mini cooper countryman alınır mı
- peugeot 206 neden tutulmuyor
- yokuş kalkış desteği olan arabalar
- skoda rapid yorum
- 3008 mi qashqai mi 2024
- en az yakan arabalar
- psa group
- dacia 7 kişilik jogger
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X