Uzun süreli ilişki yaşadığım kız arkadaşımla neredeyse ortada bir neden yokken ayrıldık yaklaşık 8 ay önce. Kızların işleri işte yok yapamıyorum devam edemiyorum falan 5 sene sonunda. Bi kitap almamı rica etmişti yarın o kitabı almaya gelecek gelmişken de büyük ihtimalle biyere oturur biraz laflarız. Hala karşılıklı hislerimiz var ama açıkçası ikimiz de ilişki yaşamak istemiyoruz. Ama işte onda bişey var beni ona çeken. Yanında bulununca o etkiye kapılıp gidiyorum. Bunu nasıl engellerim yarın onunla konuşurken rahat olmak istiyorum yani içine düşmek istemiyorum. Mümkünse ciddi önerilerinizi bekliyorum
Kitabi verme
İradeli olacaksın başka yolu yok. Kızlar zekidir kendini rahat hissetmek için senin hata yapmanı sağlamaya çalışır. Kalkanını 2 saniyeliğine indirirsen yersin hançeri. Tecrübe ile sabittir.
Kendisine değer veriyorum. Yani intikam almak falan öyle şeyler ilişkimizde hiç olmadı olmaz da. Ayrıca yapım olarak herhangi biri bile olsa yardım etmek için seferber olurum. Şuan elimi güçlendiren de bu zaten yardımcı olacağımı bilir yani ona özel olmasa bile. Kitabı vermemek değil nasıl vereceğim önemli :)
Kediyeyolgösterenadam
kullanıcısına yanıt
Şuan iradeliyim hatta uzun süredir yaklaşık 2 haftadır(bana göre gerçekten uzun ve zor bir süreçtir) iradeliyim ama bu süreç boyunca neredeyse whatsapptan bile konuşmadık o yüzden karşılaşınca nolur kestiremiyorum. Ağzım süper laf yapar bi başlarsam kendimi durduramazsam her şey berbat olur. Biliyosunuz bi kıza vazgeçilmez olduğunu hissettirmek çok tehlikeli ki şuan bunları buraya yazıyor olmamın nedeni eskiden bu hataya düşmüş olmam belki de
Rahat ol sanki hergün 5 kızla flört ediyormuşsun sen de kimsin tarzında. Bırak koşsun peşinden azcık.
Eski değildir o , eski olsa duramazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Antares
Rahat ol sanki hergün 5 kızla flört ediyormuşsun sen de kimsin tarzında. Bırak koşsun peşinden azcık.
Bunu yazmaya gelmiştim. Rahat ve “kuul“ takıl. Her zaman takılıyomuşunuz gibi
Eski lafın gelişi hocam. Eskitmeye çalışıyorum diyelim
Normalde öyleyim ama işte karşımdaki kişi benim için normal değil. Neyse teşekkürler önerileriniz için hayırlısı artık
BAU-Orhan
kullanıcısına yanıt
Sonunu bildiğin bir kitaba tekrar başlama
quote:
Orijinalden alıntı: BAU-Orhan
Şuan iradeliyim hatta uzun süredir yaklaşık 2 haftadır(bana göre gerçekten uzun ve zor bir süreçtir) iradeliyim ama bu süreç boyunca neredeyse whatsapptan bile konuşmadık o yüzden karşılaşınca nolur kestiremiyorum. Ağzım süper laf yapar bi başlarsam kendimi durduramazsam her şey berbat olur. Biliyosunuz bi kıza vazgeçilmez olduğunu hissettirmek çok tehlikeli ki şuan bunları buraya yazıyor olmamın nedeni eskiden bu hataya düşmüş olmam belki de
Kendini nedensiz terk edip giden insana niye değer verirsin be abicim manyak mısın ? Bu hayatta ailen dışında kendini düşüneceksin.Sen kendini düşünmezsen karşıdaki seni hiç düşünmez.Evet bencil olacaksın , kendini düşüneceksin.Bir ilişkide her zaman bencil olan kazanır.Benim tecrübe ettiğim ve gördüğüm her ilişkide durum bu oldu.
gerzekce islerG
kullanıcısına yanıt
Ailem olarak gördüğüm bir insandı birebir aynı şeyleri düşünüyoruz ama 5 sene sonunda artık aileden oluyor aileden oluyorsunuz
Warface oynuyon mu?
quote:
Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman
Warface oynuyon mu?
Olan olmuş biten bitmiş.
Sonuçta herkesin yolu birgün ayrılacak.
Tavsiyem sadece kitabı ver hal hatır sor sonra bırak gitsin.
Biten hiçbirşey eskisi gibi olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-563091384
Olan olmuş biten bitmiş.
Sonuçta herkesin yolu birgün ayrılacak.
Tavsiyem sadece kitabı ver hal hatır sor sonra bırak gitsin.
Biten hiçbirşey eskisi gibi olmaz.
Alıntıları Göster
anı yaşa düşünme hiç
UçamayanZüperGahraman
kullanıcısına yanıt
Neredeyse hiç oynamadım da hayırdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: BAU-Orhan
Neredeyse hiç oynamadım da hayırdır ?
Cevap yazan herkese teşekkürler bugün oturduk muhabbet ederken bir şeyler yedik eskilerden çok konu açmamaya çalıştım beklediğimden rahat geçti