< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sende bir sey yok kardesim bu iktidar benden olmayan acliktan gebersin dedigi icin tum bunlar, kardesimde ayni kaderi paylasiyor. Basvurulara geri bile donulmuyor. Daha bugun mersin adliyesine torpille memur alinmis, bize dusen bu surecte metanetimizi ve akil sagligimizi korumak, zamani gelince de aklimizi basimiza alip oy vermek.
|
Adamın 5 kuruş parası yok tecrübesi yok nasıl gitsin uçağın kargo bölümüne gizlice girip mi
|
Askerlik pek bana göre değil malesef. Özgür ruhlu biriyim. Askeriye çok kasıntı bir ortam.
|
Bilmediğin kişiler hakkında konuşma kardeşim. Bu zor duruma düşersen sende görürsün bu hisleri. Ben bir ilçede yaşıyorum. Buraya bağlı kalmadım gittim yürüye yürüye bursada İstanbulda sanayi sitelerini gezdim. Tanıdığın yoksa bu ülkede bahane olarak tecrübe dil ve program bilgisi sunuyorlar. Eğer tanıdığın varsa halleder öğrenirsin diyorlar.
|
Benim bir allahım birde çekirdek ailem var torpil yok şuan için. Dediğin yüksek lisans işi güzel aslında. Buraya gelmesemde olur orda normal bir işte de çalışabilirim. Ortalamam 2.80 hocam. Tam olarak açıklar mısın şu olayı benim internette baktığım heryer toefl istiyor. Ben bir şekilde oraya gideyim de yüksek lisans da yapmasam olur. Normal garson olsam bile burdan iyidir. Açıklar mısın o yüksek lisans olayını
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tootpick -- 7 Ocak 2019; 13:58:55 > |
|