Şimdi Ara

Yarın Motor Almaya Gideceğim YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar planlarımda bazı değişiklikler oldu bir kaç beklenmeyen harcama çıktı ve supersport dusunurken chopper tarzı motor bakmaya başladım. Zonguldakta yaşıyorum ve sahibinden'de gezinirken az önce mondial mct 250 bir motor buldum. 2-3 aylığına binmeyi düşünüyorum en fazla yazı geçirir satarım. İlan sahibi ile görüştüm motoru 6 ay önce karabükten 1000tl ye almış çok kötü durumdaymış herşeyi kendisi binceği şekilde yenilemiş simdide bir arkadası kawasaki sini satıyormus onu almak için satılığa çıkartmış.Kendisi ile yarın buluşmak üzere randevulaştık her konuda anlaşırsak yarın alım satın işlemlerinide gerçekleştiricem. sizden fikir almak istiyorum motorun ilanınıda sizinle paylaşayım:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-cook-acilll-cok-temiz-bisiklet-fiyatina-mct-250-122533213/detay

• Arkadaşlar kimse yardımcı olmayacak mı?
  • bence sakın bulaşma hiç tavsiye etmem. 2-3 ay kullanıcaksan alma daha iyi veya bir scooterla idare et işin acilse. Chopper dersende Kanuni Tiger "S MODELİ" Kanuni TigerS 250 cc al 3.500 lira ortalama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1L4

bence sakın bulaşma hiç tavsiye etmem. 2-3 ay kullanıcaksan alma daha iyi veya bir scooterla idare et işin acilse. Chopper dersende Kanuni Tiger "S MODELİ" Kanuni TigerS 250 cc al 3.500 lira ortalama.

t1l4 teşekkür ederim yorumun için ama daha bugun ''Cruiser tavsiyesi'' diye başlık açıp internette şunu gördüm bunu gördüm sizce nasıl demişsin motorlardan da pek anlamadığını açtığın başlıkdaki sorularından anladım. MCT kullanıcıları ve ya chopper kullananlar yorum yaparsa daha çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtenkalanyarımşarap

quote:

Orijinalden alıntı: T1L4

bence sakın bulaşma hiç tavsiye etmem. 2-3 ay kullanıcaksan alma daha iyi veya bir scooterla idare et işin acilse. Chopper dersende Kanuni Tiger "S MODELİ" Kanuni TigerS 250 cc al 3.500 lira ortalama.

t1l4 teşekkür ederim yorumun için ama daha bugun ''Cruiser tavsiyesi'' diye başlık açıp internette şunu gördüm bunu gördüm sizce nasıl demişsin motorlardan da pek anlamadığını açtığın başlıkdaki sorularından anladım. MCT kullanıcıları ve ya chopper kullananlar yorum yaparsa daha çok sevinirim.

diğer forumlardanda baktım çinliler içinde en mantıklısı olduğu söylenmiş genelde. Forumdanda bilgili birine bir kaç şey sordum baktım bana mantıklı geldi topladığım 2-3 bilgiyle yardım etmek istedim bir an önce sadece. yorum yapıyım derken yanlış olmuş olabilir. ukala bir şekilde söylememiştim yanlış anlattıysam özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Od Ata -- 25 Nisan 2013; 22:24:14 >

• Yardım yardım iki motor arasında hangisi suzuki gsx r 1000 -Honda cbr 600 f 2002 model bilgiye ihtiyacım var hangis para verdigimize deger
    Benim düşüncem gsx r 1000 2001 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyatlarda keeway de bulunabiliyor bi araştırın derim 2500 e kadar temiz birşeyler bulursunuz büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 2500 liram yoktu acıkcası bu motora pazarlıkla 1800 e aldım bugun. cebimdeki parada noter masrafları falan derken ucu ucuna yetti. ilk defa vitesli motor kullanmama rağmen bugunluk bir sııntı yaşamadım. cevap veren herkese teşekkür ederim.
  • hayirlisi olsun kardesim, kazasiz belasiz insallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

hayirlisi olsun kardesim, kazasiz belasiz insallah..

eyvallah hocam sağolasın
  • Hayirli olsun. Guzel gunlerde guvenle kullanmanizi dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: konyaturk42

Hayirli olsun. Guzel gunlerde guvenle kullanmanizi dilerim.

teşekkür ederim şimdilik bir sıkıntım yok umarım bundan sonrada olmaz. size de kazasız belasız günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtenkalanyarımşarap

quote:

Orijinalden alıntı: konyaturk42

Hayirli olsun. Guzel gunlerde guvenle kullanmanizi dilerim.

teşekkür ederim şimdilik bir sıkıntım yok umarım bundan sonrada olmaz. size de kazasız belasız günler dilerim.

Tsk ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.