Şimdi Ara

Yarına acil...2009 Astra elegance 31 bin tl alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2009 model ,Astra elegance hb dizel,71000 km de ve sol ön camurluk,sol kapı ve bi parca daha (onu öğrenemedim) boyası var ama değişen yok.

Fiyatı da 31 bin tl alınır mı sizce? Kafama yattı gibi sizde yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roy84 -- 5 Eylül 2012; 21:58:38 >

• 0 dizel otomatiğini 42.500e almıştık,bir sürü değişen var,bence pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

0 dizel otomatiğini 42.500e almıştık,bir sürü değişen var,bence pahalı.

değişeni yok sadece boya var ,muadilleri 33000 den başlıyo cok kafm karıstı yarın karar vermem lazım,sizinkiyle arada 11 bin tl var 3 yasında bir araba acaba makul mu
  • elegance paket=iklim kontrollu klima+16 aliminyum alaşım jant+cruise control+park sensorü+yol bilgisayarı+yağmur sensoru+otomatik yanan far+grafik bilgi ekranı diye yazıyo

bunlar doğrumu kullanan bilen arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roy84

elegance paket=iklim kontrollu klima+16 aliminyum alaşım jant+cruise control+park sensorü+yol bilgisayarı+yağmur sensoru+otomatik yanan far+grafik bilgi ekranı diye yazıyo

bunlar doğrumu kullanan bilen arkadaşlar ?

Evet doğru,ama ben olsam o parayı ona vermem,bütçeniz yetiyorsa 3-5 daha koyar km'si biraz daha düşük boyasız bir araç alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız ,ama butcem max bu ve lancer ı da dusunuyodum ama bu aniden cıkınca baya ısındım,
  • dod değer sorgulamada max 29500 cıkıyor aama malum piyasa fırladı,ne dersiniz arkadaşlar ?
  • alacağınız arabayı her yönüyle iyi incelemek lazım ucuz diye ağzınızın suyu akmasın(MECAZEN)
    Muadillerine Göre Ucuzsa BİR AÇIĞINI GİZLEMEK İÇİN OLABİLİR aman DİKKAT
    Tecrübeyle Sabittir.
  • quote:

Arkadaşlar 2009 model ,Astra elegance hb dizel,71000 km de ve sol ön camurluk,sol kapı ve bi parca daha (onu öğrenemedim) boyası var ama değişen yok.

Fiyatı da 31 bin tl alınır mı sizce? Kafama yattı gibi sizde yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...

roy84 nacizane tavsiyem hiç bi satıcının oyununa gelme yarın son geldin geldin yoksa satarım vs. vs. satarsa satsın araç bitmez ve kesinlikle kapora bırakma...

araç için bana sorarsan eğer içine sindiyse biraz fiyat kırmaya çalış sonuçta boya durumu var ve sende satarken bu yüzden fiyat kırmak zorunda kalıcaksın..
    bunun dışında benim şahsi fikrim 2-3 bin fazla verip daha temizini bulabilirsin..

ama ilk dediğimi unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhan1923

alacağınız arabayı her yönüyle iyi incelemek lazım ucuz diye ağzınızın suyu akmasın(MECAZEN)
    Muadillerine Göre Ucuzsa BİR AÇIĞINI GİZLEMEK İÇİN OLABİLİR aman DİKKAT
    Tecrübeyle Sabittir.

kuzen opel bayiinde calısıyor ve takasa gelen bi arac yani herseyi yapılmıs ama ben farklı bi serwiste tekrar yaptırcam yarın bi bakacağım servis kaydı falan tam ise olacak gibi bu iş. temkinli yaklaşma konusunda hemfikiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Arkadaşlar 2009 model ,Astra elegance hb dizel,71000 km de ve sol ön camurluk,sol kapı ve bi parca daha (onu öğrenemedim) boyası var ama değişen yok.

roy84 nacizane tavsiyem hiç bi satıcının oyununa gelme yarın son geldin geldin yoksa satarım vs. vs. satarsa satsın araç bitmez ve kesinlikle kapora bırakma...

araç için bana sorarsan eğer içine sindiyse biraz fiyat kırmaya çalış sonuçta boya durumu var ve sende satarken bu yüzden fiyat kırmak zorunda kalıcaksın..
    bunun dışında benim şahsi fikrim 2-3 bin fazla verip daha temizini bulabilirsin..

ama ilk dediğimi unutma.

kesinlikle aracı ilk gördüğünde kullandığında bence hissedersin yoksa alıcam desem bile expertiz yaptıracağım mutlaka,cok zor iş araba almak falan,ev alırken bu kadar zorlanmadık ,5 dk da alıyoruz dedik

• quote:

aynı aracı 2008 kasımdan beri kullanıyorum (aracım 2009 model) tam olarak 100.400 km de araç bu güne kadar beni üzmedi üzeceğini de sanmıyorum. Sana tavsiyem aracı plakadan yetkili servise sordur en son bakımına nerede ne zaman kaç km de girmiş?
    5664 plakayı gönder kaskodan kazası var mı yok mu öğren ve en önemlisi iyi bir motor ustası bul ve arabanın motoruna baktır 1.3 dizel motor devrinin üstünde çok zorlanmışsa ileride sıkıntı yaratır yok adam akıllı devrinde kullanılmışsa rahat bir şekilde 100 binlerce km gidersin araçla ilgili sormak istediğin birşey olursa cevaplarım şimdiden hayırlısı olsun...

• quote:

haklısınız ,ama butcem max bu ve lancer ı da dusunuyodum ama bu aniden cıkınca baya ısındım,

Daha temiz lancer bulursan onu al derim
  • Lancer'dan daha iyi bir otomobil, araç ekspertiz sonucunda temiz çıkarsa alın bence. Performansının biraz düşük olmasından başka bir dezavantajı yok aracın.
  • sana net bir tavsiye ıvır zıvırda olsa kazalı bir aracı alma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.