Şimdi Ara

Yaris,Clio,Punto,207 Yorumlarınınzı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben 0 dizel 30 ytl civarı bir araba düşünüyorum fakat fiyatlar malum her gün artıyor.Siz olsanız hangi arabayı tercih ederdiniz.Bide Yakıt ekonomisi önemli ayrıca fiyat/performans/donanım bakımından düşüncelerinizi iletirseniz memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

• sadece şunu söyleyeyim..30 bin liraya dizel 207 alınamıyor maalesef. 31.500 e 207 1.4 trendy alabilirsin ancak 207 premium kullanıcısı olarak sana trendy yi tavsiye etmem.
  • 1-Yeni Clio
    2- 207
    3- Punto
    4- Yaris
  • beklentilerin neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 31 Temmuz 2006; 14:02:39 >
  • 1. yaris
    2. punto
    3. micra
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    99. 207
  • Seçenekler buysa,
    1. tercihim:Yaris,
    2.punto,
    3.clio
    207 yi beğenenmedim,artık pejo şu dizaynı değiştirse,çatık kaşlar hep aynı ön arka dizayn...
    insanlar sıkılmıştır.
  • 30 milyara çok az yakan ,vergisi düşük, ABS, çift hava yastığı, klima, direksiyondan kumandalı CD çalar, 5 yıldız almış arabalar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hay parmaklarımı eşşek arısı soksaydı da yazmayaydım..antipejo cular üşüşmeye başladı birer birer..ben sessizce çekiliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

hay parmaklarımı eşşek arısı soksaydı da yazmayaydım..antipejo cular üşüşmeye başladı birer birer..ben sessizce çekiliyorum..

Ben antipejocu değileemm
    Hep bir 206 wrc m olsun isterdim...
    Taaki marea turboyu görene kadar
  • bu konu çok tartışıldı arama motorunu kullanarak güzel yorumlar bulabilirsin.

Benim sıralamam
    1-Clio III
    2-207
    3-Grande Punto
    4- Yaris

Clio III hakkında kullanıcılarının yaptığı detaylı yorumlara imzamdaki "Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu" linkinden ulaşabilirsin.

Saygılar
  • 207 yi bende sona attım maddi olarak hem yüksek hemde 70 bg lik motor yeterince performası yok diye söyleniyor 1.6 da nerdeyse 33-36 ytl arası çok pahalı .Clio - yaris - punto fiyat olarak birbirine en yakın olanlar.Fakat sizce donanım / fiyat olarak bu üçünden hangisi daha avantajlı.Ayrıca varsa bu üç modelden daha iyi dediğiniz bir model varsa onuda söylerseniz memnun kalırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marksmanone

207 yi bende sona attım maddi olarak hem yüksek hemde 70 bg lik motor yeterince performası yok diye söyleniyor 1.6 da nerdeyse 33-36 ytl arası çok pahalı .Clio - yaris - punto fiyat olarak birbirine en yakın olanlar.Fakat sizce donanım / fiyat olarak bu üçünden hangisi daha avantajlı.Ayrıca varsa bu üç modelden daha iyi dediğiniz bir model varsa onuda söylerseniz memnun kalırım.

donanım&fiyat olarak soruyorsan bence clio da elenir.

yaris ve punto kalır.bunlardan daha iyi 5 yıldızlı başka küçük otomobil yok.

gider test edersin beğendiğini alırsın.yarıın 2007 modeller çıkıyor .

• SAğolasın tam düşündüklerimi söyledin , clio nun dynamic modeli 34750 ve kliması otomatik bile değil ve devamlı paket koymuşlar biraz abartmışlar olayı bence , insanları biraz sömürüyorlar gibi geldi bana.Yorumun için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: marksmanone

207 yi bende sona attım maddi olarak hem yüksek hemde 70 bg lik motor yeterince performası yok diye söyleniyor 1.6 da nerdeyse 33-36 ytl arası çok pahalı .Clio - yaris - punto fiyat olarak birbirine en yakın olanlar.Fakat sizce donanım / fiyat olarak bu üçünden hangisi daha avantajlı.Ayrıca varsa bu üç modelden daha iyi dediğiniz bir model varsa onuda söylerseniz memnun kalırım.

donanım&fiyat olarak soruyorsan bence clio da elenir.

yaris ve punto kalır.bunlardan daha iyi 5 yıldızlı başka küçük otomobil yok.

gider test edersin beğendiğini alırsın.yarıın 2007 modeller çıkıyor .

yaris d4-d güsell
    punto'nun da 1.3 multijet 90 hp olanını tavsiye ederim

• 1-yaris d4-d
    2-yaris d4-d
    3-yaris d4-d
  • vergi avantajinsan yararlanmak istiyosan punto tercih edilmelidir

ama ben o arabanın tipine bi türlü ısınamadım

onun için acelen yoksa g.punto ile aynı karosel üstüne yapılacak aynı motorlu opel corsa lar gelicek ekim gibi söyleniyo...

yaris te güzel arac ama ben ortada konsol tasarımını sevmiyorum bu da zevk meselesi...
  • bu konu sıkmadımı kaç defa tartışıldı aynı topicler aynı cvplar...
  • bende 2 aydan beri D-4D yaris kullanicisiyim ve senin su an karsilastirmaya koydugun butun araclarin hepsini en ufak ayrintisina kadar olmasa da az cok arastirdim son kararimi vermeden once... marka fanatigi deilim o yuzden hepsine objektif yaklasmaya calistim... karsilastirmami yaparkenki oncelik sirami belirteyim istersen...

1-Performans
    2-Ic mekan
    3-Guvenlik
    4-Fiyat+Donanim
    5-Servis yayginligi ve servis maliyetleri

207 yi listemden eleme sebebim icinin yeterince genis olmamasi ve arka koltuklardaki diz mesafesini bi cocugun bile rahat edemiyecegi kadar dar olmasi.. durum boyle olunca diger konularda 207 yi incelemekten vaz gectim....

Puntoyu listeden cikarmamin sadece tek sebebi var o da fethiyede yasamam ve en yakin servisin 60 km mesafede olmasi ve bu servisi kullanan arkadaslarin servisden hic memnun olmamasi aksi takdirde degerlendirmelerimde performans, fiyat, ic mekan gibi konularda yaris ile basabas gelir...

clio yu bicok sebebten dolayi listeden cikarmak zorunda kaldim ama tasarimina hicbisey soyliyemicem kesinlikle 1.sinif bi tipi var...1.si motor sadece 65 bg uretiyo ve 80 beygir guc ureten motoru da fiyat konusunda mantikli bi secim olmaktan cikiyo. 2.si arka koltuk diz mesafesinde 207 icin ne soylediysem aynisi clio icin de gecerli. 3. ve en onemli sebebide standart donanimin cok dusuk olmasi ve ekstralarla birlikte fiyatinin bicok markanin c segment araclari ile yarisiyo olmasi. almiskende aralarindan en donanimlisini almak istiyor insan, durum boyle olunca clio secenklerden siliniveriyo.en azindan benim seceneklerimden siliniverdi....

Yaris bu durumda en mantikli secim oluyo 90 bg guc ureten motor. c segment araclarda bile olmayan ic mekan genisligi. NCAP testlerinde alinan 5 yildiz. fiyatina oranla sundugu donanim ve servis maliyetleri ile servis aginin yayginligi. ayrica az bi ekstra ucret karsiliginda (244 usd) garantinin 5 sene ve sinirsiz kilometre garantisine donusmesi de cabasi...
    simdi diceksinki hic mi kotu tarafi yok bu aracin.olmaz olurmu tabiki var. Kotu taraflari on konsola alismak zaman aliyor ama alisinca insanin hosuna da gitmiyo deil hani en azindan farkliyim dedirtiyo ve kendinden soz ettiriyo. Bagaji cok ufak bu konuda hepsinden geri kaliyor ama ben aracimin ustune bi port bagaj aldim ve sorunu bu sekilde cozumledim.

Herkesin ihtiyaclari farkli yonde o yuzden yazdiklarim kimse tarafindan kotu algilanmasin benim ihtiyaclarima en iyi cevap veren arac yaris oldugu icin tercihimi Yaris D-4D yonunde yaptim... iyiki de oyle yapmisim mutlu ve huzurluyum....

Not: araci aldigimda yeni corsa henuz piyasaya cikmamisti ve degerlendirme listesine alamadim.. ama buyuk ihtimal servis agi azligindan ve yuksek yedek parca ve servis maliyetlerinden dolayi benim listemin disinda kalacakti.. eski bi opel sahibi olarak tecrube konusuyo....

SADECE DIZEL MODELLERI KARSILASTIRDIM, BENZINLI MOTOR SECENEKLERININ FIYATLARINA DAHI BAKMADIM... EGER AMACIN DIZEL BI ARAC ALMAKSA VE AZ BUCUK FIKIR SAHIBI OLMUSSUNDUR UMARIM... INSALLAH IHTIYACLARINA EN IYI CEVAP VEREN MODELI SECEBILIRSIN....

• 1-grande punto
    2-nissan micra
    3-hyundai getz

yaris in tipini sevmedim ondan ilk 3 te değil...
  • arkadaşlar 31 temmuzada bitmiş bu topic
    quote:

Orjinalden alıntı: armi

1-grande punto
    2-nissan micra
    3-hyundai getz

yaris in tipini sevmedim ondan ilk 3 te değil...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.