< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaş kaç ve evli misiniz ?

-
-
30 bekar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
29 bekar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 bekarım, evlilik hayatında yapabileceğin en kötü şey olur dikkatli ol. Kadınla arana devleti sokuyorsun ve kazancın kadından fazlaysa kadının kaybedeceği hiçbirşey yok ancak bir boşanma durumunda devlet ve kadın seni iliğine kadar sömürecek. Ayrıca erkeğin kadınla birarada yaşama ihtiyacı yok parayla yada sosyal becerilerinle istediğin kızı elde edebiliyosun ancak kız için bu geçerli değil 30-35ine geldimi kızın albenisi bitiyo ve erkekten çok daha fazla bir aile yada çocuk ihtiyacı hissediyo dürtüleri onu buna mecbur bırakıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 9 Kasım 2022; 9:23:30 > -
Hala bekarım :)
-
21 değilim.
-
32 evli.
-
24 bekar
-
18 evliyim , evimiz var çok şükür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evlenmek kolay mı bu devirde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
27, evli.
24 bekar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
24 iki tane var 3. Yü de istiyorum ama bakalım nasip
aşırı artan dünya nüfusu yüzünden hayata atılma yaşı çok ilerledi 25den önce evlenme kendi malın mülkün düzenli bir işin olması çok zor gibi
en kötüsü de hayata atılana kadar o dönemde size hissettirmemeye çalışsalar bile aile baskısını iliklerinize kadar hissetmeniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justicest -- 9 Kasım 2022; 20:58:26 > -
22 bekar
32 evli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
39 yaş evliyim 4 tane çocuğum var.Gençler erkenden evlenmeyin.Gezin yaşayın sonra evlenirsiniz.Ben 19 yaşında evlendim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malasef
Kadını memleketine gönderdim
3 sucuğa Putin bakıyor
Tek başına hayat ne rahat...
-
"erkeğin kadınla birarada yaşama ihtiyacı yok " diyerek çok büyük bir yanılgı içine giriyorsun. Zina yapmamak için evlenmekten başka çare yok.
-
24 bekar
En Beğenilen Yanıtlar

30 bekarım, evlilik hayatında yapabileceğin en kötü şey olur dikkatli ol. Kadınla arana devleti sokuyorsun ve kazancın kadından fazlaysa kadının kaybedeceği hiçbirşey yok ancak bir boşanma durumunda devlet ve kadın seni iliğine kadar sömürecek. Ayrıca erkeğin kadınla birarada yaşama ihtiyacı yok parayla yada sosyal becerilerinle istediğin kızı elde edebiliyosun ancak kız için bu geçerli değil 30-35ine geldimi kızın albenisi bitiyo ve erkekten çok daha fazla bir aile yada çocuk ihtiyacı hissediyo dürtüleri onu buna mecbur bırakıyo |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X