Şimdi Ara

Yaşadığınız Hoş Pvp Anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet en iyi ve en güzel PvP anılarımızı burda paylaşalım

• bir warlocka olmeye yakınken bi remove curse yaptım bir starfire attım critledi ardından bir wrath attım oda critledi :D birde moonfire attım oda critledi cok balım vardı ve pvp yi aldım :)
    üstümde curse oldugu icin yaptım remove curseu starı kolay atabilmek icin :) nie attın die soran olursa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 16 Haziran 2006; 23:28:54 >
  • test realmde bi mage + hunterla kapışıyorm ...

ölcektim .. ma müthiş bi dönüşle ikisinide aldım ... en son hunter kaçmaya çalışıyodu...

sonra şeytani bi kahkaha attım ikisine ve olay mahalini terkettim süperdi
  • lvl 40 ken 45 mage mob kesiyodu ben tabi acıdım kesmedim bunu :D neyse ben gittim peşime mob takıldı buda fırsat bilerek daldı bana.Bi de o gün acayip lag var millet oyundan çıkıyor.Wala arkamı döndüm çıktım shadow formdan bi güzel kestim bunu yolladım:D
  • bi human rogue bide gnome mage ogrimara gelmislerdi bisde kesmiyoduk bunlari bendede shamn war dule yaparken yere totem koydum totem bunlara bende direk pvp moduna gectim bunlar kesti bi gusel kimse yardim etmedi bende sinirlendim . canlandim manayi fulledim cenim yarim mind control headi taktim kafama rogueyu aldim saldim magesin ustune arada bandagae yaptim magese earth sok bastim sonra totem koydum ikinci atisida bsoa gitti . bi sok daha baktim mage temise havale kesmis rogla beraber arada totoem koydum ne war ne yok . rogue mc den cikinca bunuda bi gusel kestim sonra direk topuk
  • Level 40 civarıyım. Hunter'im. Booty Bay'a gitmek için Duskwood'dan geçiyorum. Param yoktu yürümek zorunda kaldım :D
    İşte ana yolda yürürken baktım iki tane Horde elemanı. biri 40 biri 39. İkiside Warrior.. Mobların olduğu yerdeki mağaralardan birine daldılar oradaki mobları kesiyorlar. Bir bakayım biraz oyalanırım belki diye peşlerinden gittim. Mağraya iyicene girmiş bunlar. Gittim mağranın ağzını Frost Trap ile doldurdum. Yanına bir katta Fire Trap çektim. Sonra autoshot ile vurmaya başadım bunlara. ikisi birden girişmek için bana üstüme üstüme gelmeye basladırlar. Trapları gördüler Zıplayarak geçmeye çalıştılar ama Magranın giriş tavanına çarpıp ikiside patır kütür traplara girdiler. Bunlar forst trap ile donunca uzağa koştum hemen petimi saldım bunlara oradan başladım saydırmaya. Trapdan kurtulana kadar bir tanesini aldım. level 39 olan kurtuldu onuda Melee ile aldım. Sans eseri üst üste iki Critical vurmuştum.. Güzel ve hoştu.. Trapları bu yuzden seviyorum :D

• bende 10 dakka olmadı geçireli ehemen aktarayım :)
    Alt char olan shamanı kasıyorum. Lvl 39um 40 için son q yu yapıcam oda goril q su. q alanına giderken arena civarlarında NE druid ?? lvl görünüyo bana. Önce rogue formuna girdi sprint attı arkadan 1 kere koydu bana (ben wolf formdayım) daha lvl 10 da q ile aldığım ağ ı attım buna bu tabi mecburiyetten form değiştirmek zorunda kaldı. healledim kendimi yine wolf forma gidip kaçmaya çalıştım arkadan bu starfire ne varsa atmaya başladı. Ben ara sıra form değiştirip heal atarken karşıdan şansa horde rogue geldi :) onunda lvl 33 bu onu bi stuna soktu sonra bende daldım bear formda öldü garibim orda bende 200 hp 100 mana kala kurtardım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Platonik Aşk Çok Zor Gençler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ScytheOfAzRaEL in lvl 48 shadow priesti ile wsg ye girmiştim ally bizi eziodu son sayıları kalmıştı 10 kişi geliolardı ben bayrağı kaptırmamak için shield attım kendime zamana bağlı healı da attım o kadar kişinin arasına girip alan fear attım hepsi feardayken zaman kazandık ve hordeler geldi bunları kestikaynı wsg nin içinde bi human warrior lvl 49 bana doru geldi bende köşeye geçtim dotları buna attım tam kesiodum arkamdan iki ally geldi alan feardan sora ilk warrior u kestim sora mana pot içtim o gelen iki allydan birini daha kestim ve mana kalmadı kalan sonuncu ally da beni kestibu arada o gece 4 wsg yaptım ve 4ünde de ally 3/0 ezdi bizi

• sylvanas pvp olayında öğrencimdir hehehe afrein lan iyi gapmışın padawan seni
  • 2 gün önce bi rogue alt açayım dedim.Undead açtım.Main charım ile aynı realmde.Ben SM yolunun üstünde q yapıyorum.Gıcıklık olsun diye SM'ye giden ally lerden birine gouge attım.Tabii sonra kestiler PvP açılınca.Bende aldım main charı taa org'dan SM'nin kapısının önüne diktim bunu.Sonra aldım rogue q yapıyorum.PvP açık bıraktım bile bile.Tabii gören dalıyor.Bende hemen logout yapıyorum sora alıyorum lock umu bunlara karşılama töreni hazırlıyorum kapıda.Onlar orda dalga geçerken çok sinir oldum bende çareyi böyle bişide buldum.Çok ezevkli oluyor.

• Frost Blade Abijim Nası Mağara Kapısını Trap lerle Dolduruyosun ya ... Hunter 1 tane trap kuruyor 1 kerede ....

Benim En güzel Hikayem Shaman ile Melee (ben hunter ım) kapışırken olmuştu :D

Çok dar bi alanda (4 adım) ben paso Wingclip yapıyorum , Scatter shot yapıp , Trap patlatıyorum , Pet de dalıyo(Broken Tooth) ... Adam Ne Heal Ne Cast ... Hiçbişe yapamıyo ... Tüm Totemlerini instant (wingclip) ile indiriyorum :D Çatır Çatır kestim :D
  • Engineer Trap bunnar :D
  • PUAHAHA ZUAHAHAHAHA SÜPERSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

2 gün önce bi rogue alt açayım dedim.Undead açtım.Main charım ile aynı realmde.Ben SM yolunun üstünde q yapıyorum.Gıcıklık olsun diye SM'ye giden ally lerden birine gouge attım.Tabii sonra kestiler PvP açılınca.Bende aldım main charı taa org'dan SM'nin kapısının önüne diktim bunu.Sonra aldım rogue q yapıyorum.PvP açık bıraktım bile bile.Tabii gören dalıyor.Bende hemen logout yapıyorum sora alıyorum lock umu bunlara karşılama töreni hazırlıyorum kapıda.Onlar orda dalga geçerken çok sinir oldum bende çareyi böyle bişide buldum.Çok ezevkli oluyor.

hehe aynını benim alt charı kasarken sv de yapıyorum :)
    2 tane 60ım var dikiyorum abi birinii nesingwary. shamanla bakıyorum 3-4 ally var(tek gitsen saldırmama ihtimaleri yok) logout olup hemen main charı alıyorum bunları kesiyorum sonra q ları veriyorum :)

• Hıaha :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.