Şimdi Ara

yaşıtların çok iyi yerlerde olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler bu ilk konu dışı konum ; evet konuya giriyorum
    ilkokulda iq ile alan bi sınıftaydım (denlet okulu) dışarıdan öğrenci almıyorlardı
    ilkokul ve ortaokul hayatımı o sınıfta bitirdim ama arkadaşlar (genelinin maddi durumu çok iyi)
    yavaş yavaş 4-5. sınıflarda ayrıldılar okuldan özel okullara geçtiler
    ben şu an lise son sınıftayım (12. sınıf) ve hepsi şu an çok iyi yerlerde
    ben şu an yks kasarken amerikaya gitmiş olan bile var robert kolejinde ücretli okuyan mı dersin
    ankara fen galatasaray mı dersin ben de bu saçma sapan şehirde tıkıldım kaldım
    dershaneye gidiyorum ama onların gidecekleri yerlere gidebilmem çok zor özel dersler özel hocalar vs.
    ve bu beni aşırı derecede üzüyor ailem zengin olmadığı için hayata yenik başlıyoruz
    [ha bide maddi durumuz kötü olduğundan ilkokulda çektiğim akran baskısı var o apayrı bi konu]

• Ilkokulda iq ile alan bir sınıftaydım (low iq)
  • ingilizceye bak be göklerde
  • yks icin diyorsan gittigin okulun onemi yok ineklemen lazim sadece. yurtdisinda okumak icin haklisin parasiz amerikada okumak cok zor. ozel okulda okumuyorsan kabul alman da zor, buyuk ihtimal hocalarin yurtdisina basvuru hakkinda bir sey bilmiyordur.
  • üstün yetenekli öğrencisin anladığım kadarıyla. benim bildiğim bu öğrencileri amerika topluyor ve amerikada eğitiyor. rehberlik ve aile takibi önemli. tabiki parada.

tavsiyem işe gir çalış. sonra üstün yetenekli öğrencilere yönelik projeleri araştır. sen bi madensin ama kıymetini madenci bilir. o madencinin seni bulması lazım.

fakirlik kafayı kullanırsan aşılabilecek bi engel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosver 3 cu dunya savası basladı sen batıya kacmaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar çok zor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.