Şimdi Ara

Yaşlı araca kasko olur mu olmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kimi, 10 yaşından büyük araca kasko yapmıyorlar diyor, başkası yaparlar diyor, başkası yeni kasko yapılmaz varsa devam ettirilir diyor, kimi bazı firmalar yapar ama 10.000TL'lik araçtan 2.500TL kasko isterler diyor.

Bu işin aslı nedir? Türkiye'de araçların çoğunluğu 10 yaştan büyüktür, bu kadar insan kaskosuz mu dolaşıyor?

Ben, 10.000-12.000 TL arasında 2000 civarı Accent almayı düşünüyordum, bu olayı duyunca ne yapacağımı bilemedim. Kasko için de modelli de olsa Lada, Tata almak istemiyorum.

2000 model 150bin km.de lpg'li Accent'e Kasko yapılır mı yapılmaz mı? Yapılırsa ne kadar tutar, öyle fahiş fiyatlardan mı yaparlar?

Teşekkürler.

• Firmadan firmaya değişir. Bazıları 10 yaşın üzerine yapmıyor bazıları ise yüksek fiyat uyguluyor. Ancak sizin avantajınız aracınızı noter satışıyla alacak olmanız. Bu durumda fiyat düşer. En azından axada böyle.
  • Groupama dan fiyat verebilirim . 15 yaşına kadar sigorta yapabiliyorum. Fiyatlarda o kadar uçuk çıkmıyor .

AKGÜL SİGORTA
    TEL: 0 236 232 84 86
    CEP: 0 542 231 30 45
    hulyaakgul.sigorta@neova.com.tr
    Manisa - Merkez
  • 2007'den kalma bir poliçe ama araç 91 model

Yaşlı araca kasko olur mu olmaz mı?
  • Adam 2009 yılında 1992 model aracımı bırak kaskoyu, sigorta yapmak istemedi. Sizi acentenize şikayet edecem. Bu yaptığınız uygun değil dedim. İstediğin yere şikayet et dedi. Eski araçların arıza yapma ihtimali yüksek olunca ya hiç kasko yapmıyorlar. Ya da biraz yüksek oluyor fiyatı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.