< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yatay geçiş çok mu zor?

-
-
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam gerçekten emek verecekseniz(gerçektenden kastım belirli bir süre tam anlamıyla hayatsız olmak) gayet de mümkün. Yatay geçişte yeterli araştırma yapıp da köpekledikten sonra başarısız olmak çok zor. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz, başarılar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genellikle bütün bölümlerin 1.sınıfları kolay olduğu için herkesin notu yüksek olur, o yüzden çok zor denir. Geçebilirsen 2.sınıf bitiminde geçmen daha kolay olur çünkü dersler zorlaşır. Çalışan daha çok fark atar. Zaten 3.sınıf bitiminde not ile geçiş süreci olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam süreç nasıl oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adım 1: Köpek gibi (gerçekten köpek gibi - günde min. 10 saat) çalışıyorsunuz
Adım 2: Derslerden ara buldukça " hedefinizdeki üni 2023 2024 yatay geçiş ṣartları/sonuçları" diye aratıyorsunuz.Kvkk'dan dolayı artık pek yayınlanmıyorlar. Mukayese edebilmek bakımından geçmiş senelerin sonuçlarına da bakabilirsiniz.
Adım 3: Sene sonuna kadar ara ara yaptığınız bu araştırmalar neticesinde gözünüze kestirdiğiniz üniversitelere başvuruyorsunuz.
Adım 4: Tebrikler! Artık Instagram bio'nuzu değiṣtirebilirsiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X