Şimdi Ara

yatay geçiş/ fark ettiğim detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar saatlerdir bulabildiğim ünilerin yatay geçiş sonuçlarını inceliyorum.

• 8-13klık tıplar geçiş yapanlar genelde 17-20klık fakültelerden ama başvuran aşırı çok kişi var. asil seçilenlerin ortalaması da öss puanı da baya yüksek
    • diş hekimliğine tıp, mimarlık, sabancı mühendislik, itü endüstri gibi her alandan geçiş yapan var.
    • vakıfta okuyan tonla insan geçiş denemiş, geçemeyenler çoğunlukta. yani bir iki sene para verip geçerim diye güvenip yazmayın.
    • tıptan mühendisliğe geçiş yapan kiş sayısı mühendislikten tıpa geçiş yapan da çok var. tıp diye direk yazmamak gerekiyor
    • yurtdışından geçiş yapan çok kişi var, kaç kişi başvuruyor kolay mıdır vs bilemem ama ege tıp mesela sadece yurt dışından geçiş almış kurumlararası geçiş almamış (anladığım kadarıyla)

incelemeye devam edeceğim

• hangi üni bölümden ne kadar geçmiş nerden bakabiliyoruz hocam

• up

• hocam yazıyorum 'ege üni yatay geçiş sonuçları' bu şekilde bakıyorum

• mesela bu erü tıpın sonuçları

• mesela bu bir diş hekimliği fakültesine geçiş sonuçları

• vakıf ortamı içine sinmemişse eğer , vakıftan devlete yatay geçiş son derece normal geliyor bana diğerlerini bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 16 Ağustos 2021; 16:1:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.50 İLE YATAY GEÇİŞ
    6 yıl önce açıldı
    Yatay geçiş nasıl oluyor?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

hocam mesela sabancı mühendislikten dişe geçmiş biri, oradan itüye ytüye felan geçse okey ama insanlar tam düşünmeden veya ilgisinin farkında olmadan tercih yapıyor demek ki

• bu sonuçlar nerde??

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-629491C4C

hocam mesela sabancı mühendislikten dişe geçmiş biri, oradan itüye ytüye felan geçse okey ama insanlar tam düşünmeden veya ilgisinin farkında olmadan tercih yapıyor demek ki

öyle bir şey yok, kurumlararası yatay geçişte sadece aynı fakülteler arası geçiş yapılır

• Mihmander kullanıcısına yanıt

hocam her üniversitenin kendi sitesinde

• hocam bilmiyorum ki, forumda da geçen biri sormuştu ya mühendislikteyim tıpa geçmeyi düşünüyorum diye. galiba sadece ösym puanıyla oluyor ve dönem 1den başlıyor

• nYselmech kullanıcısına yanıt

hocam nasıl yok geçmişler işte ss koydum ya

• hocam belki öyle olabilir ama o zaman geçiş olmuyor ki kayıt sildirip tekrar kayıt oluyorlar. hem de bu liste yayınlanmış yakın zamanda ama bu senenin yerleştirmeleri açıklanmadı, ösym puanıyla yapılan geçişler bunlar

• Bi tanıdığım itü'de iyi bir mühendislik bölümünde okuyordu. 3. Sınıfa geçmesi lazımdı bu yıl ama diş hekimliğine myp ile yatay yapmış böyle tuhaf örnekler çok var sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yapılabiliyor hocam öyle bir şey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • medness M kullanıcısına yanıt

evet ben de bugün onlarca kez karşılaştım

• Ösym puanıyla bir kereliğine yatay geçiş var merkezi yatay geçiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.