arkadaşlar saatlerdir bulabildiğim ünilerin yatay geçiş sonuçlarını inceliyorum.
incelemeye devam edeceğim |
yatay geçiş/ fark ettiğim detaylar
-
-
hangi üni bölümden ne kadar geçmiş nerden bakabiliyoruz hocam
-
up
-
hocam yazıyorum 'ege üni yatay geçiş sonuçları' bu şekilde bakıyorum
-
mesela bu erü tıpın sonuçları
-
mesela bu bir diş hekimliği fakültesine geçiş sonuçları
-
vakıf ortamı içine sinmemişse eğer , vakıftan devlete yatay geçiş son derece normal geliyor bana diğerlerini bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 16 Ağustos 2021; 16:1:42 > -
hocam mesela sabancı mühendislikten dişe geçmiş biri, oradan itüye ytüye felan geçse okey ama insanlar tam düşünmeden veya ilgisinin farkında olmadan tercih yapıyor demek ki
-
bu sonuçlar nerde??
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-629491C4Chocam mesela sabancı mühendislikten dişe geçmiş biri, oradan itüye ytüye felan geçse okey ama insanlar tam düşünmeden veya ilgisinin farkında olmadan tercih yapıyor demek ki
öyle bir şey yok, kurumlararası yatay geçişte sadece aynı fakülteler arası geçiş yapılır
-
hocam her üniversitenin kendi sitesinde
-
hocam bilmiyorum ki, forumda da geçen biri sormuştu ya mühendislikteyim tıpa geçmeyi düşünüyorum diye. galiba sadece ösym puanıyla oluyor ve dönem 1den başlıyor
-
hocam nasıl yok geçmişler işte ss koydum ya
-
hocam belki öyle olabilir ama o zaman geçiş olmuyor ki kayıt sildirip tekrar kayıt oluyorlar. hem de bu liste yayınlanmış yakın zamanda ama bu senenin yerleştirmeleri açıklanmadı, ösym puanıyla yapılan geçişler bunlar
-
Bi tanıdığım itü'de iyi bir mühendislik bölümünde okuyordu. 3. Sınıfa geçmesi lazımdı bu yıl ama diş hekimliğine myp ile yatay yapmış böyle tuhaf örnekler çok var sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım yapılabiliyor hocam öyle bir şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet ben de bugün onlarca kez karşılaştım
-
Ösym puanıyla bir kereliğine yatay geçiş var merkezi yatay geçiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- beyin cerrahı maaşı
- veterinerlik neden 5 yıl
- apotemi paragraf zor mu
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X