Şimdi Ara

YATAY GECİS Kibrisa (HUKUK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, su an özelde iktisat okumaktayım.. Gecen yıl ki tm3 puanım 297(190k sıralama), hep hukuk istedigimden ve gecen tercihlerde cahilligime geldiginden yatay gecis dusunuyorum yazın.. uluslararası kıbrısa, onlar ise 293 puan(208k sıralama) dan aldılar.. Ama bu yıl kıbrısa da baraj gelmiş ama merkezi yerlestirme puanım yetiyor gecen yıl ki.. Bana dokunur mu bu konu rica ediyorum ona gore kendimi ayarlıycam yaza kadar, cevaplarınıza eyvallah simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Startrex kardesim yök baska ulkede ve bizim ulkedeki ozel universitelerin hukuk fakultelerine 150k baraj koydu eger olursa bu siralamanla mezun olsan bile bi ise yaramayabilir

• Ve gecen yil bir anlasmadan oturu kibrisa bu uygulama 1 yil ertelendi yani gecen sene yapabilirdin ama bu sene kibrisa da geldi bu uygulama hayatinda basarilar dilerim

• Yani 290 puanlı taban puanı 208bin sıralamalı olan uluslararası kıbrısın, taban puanını mı degistirecekler?
  • Merkezi yerleştirme puanımla gececegim tercih yapmayacagım ki.. 2016 seneki oluşacak puanı benimle ilgili degil, 2015 seneki paunıyla gecis yapacagım..? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: startrekx

Yani 290 puanlı taban puanı 208bin sıralamalı olan uluslararası kıbrısın, taban puanını mı degistirecekler?

O merkezi yerlestirmeyi bilmiyorum cok iyi arastir bu sene 290 olmaz cunku 290 207 k ya dek gelir en az 320 yaparlar 170 felan ama puan ayni kalirsa cok dikkat et mezun oldugunda yok denklik vermezse diploman hicbir ise yaramiyo turkiyede

• zaten bu yılla alakam yok merkezi yerleştirme puanıyla gecis gecen yılı ilgilendiriyor.. bu yıl ki oluşacak puanların benimle ilgisi yok.. evet ders eksigi olursa fark vermek gerekiyor..
  • quote:

zaten bu yılla alakam yok merkezi yerleştirme puanıyla gecis gecen yılı ilgilendiriyor.. bu yıl ki oluşacak puanların benimle ilgisi yok.. evet ders eksigi olursa fark vermek gerekiyor..

Kardesim cok iyi arastirmalisin riskli mevzular insaallah dedigin gibidir ve girersin hukaga

• quote:

Orijinalden alıntı: mert43gsli

quote:

zaten bu yılla alakam yok merkezi yerleştirme puanıyla gecis gecen yılı ilgilendiriyor.. bu yıl ki oluşacak puanların benimle ilgisi yok.. evet ders eksigi olursa fark vermek gerekiyor..

Kardesim cok iyi arastirmalisin riskli mevzular insaallah dedigin gibidir ve girersin hukaga

İnsallah ya cok sagolasın:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.