Evet arkadaşlar yatay geçişle gelenler sınıf birincisi olabiliyorlar mı ? Eğer olabiliyorlarsa acayip gıcık olurum. Sormak istediğim şey, Önlisanstayız, Arkadaşlar yatay geçişle gelen adam geldiği yer anadoluda dandik bir üniversite. yattığı yerden gömmüş 3,90 küsür ortalamayı, bizim üniversitede biz yırtındığımız halde 3.50 yi geçemiyoruz not vermiyor hocalar. Şimdi bu vatandaşların aldığı ortalama, sınıf birincisi belirlenirken benimkiyle bir tutulursa bu adaletsizlik olmaz mı ? Valla 1.ciye 80 puan verilmese umrumda olmaz da, ortalamam 70 düşüyor 80 olursa DGS de 3-4 netim gasp edilmiş oluyor. Sizce bencilce mi düşünüyorum ? Yatay geçişle gelenlerin geldiği yerdeki GANO sunu bölüm birincisini tespit ederken hesaba katıyorlar mı ?
İlginç bir konu hocalar büyük ihtimalle birinci yapmazlar onu. En kötü bir iki dersi saymazlarsa ortalaması düşer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
adnanoktar2A
kullanıcısına yanıt
Adamların kredi yüksek, haliyle fazladan ders seçebiliyorlar, sayılmayan dersleri verdiler bu sene. Hocalar öyle insiyatif kullanma hakkına sahip olsalar bile kullanmazlar. Neden dersen umurlarında değil. :S
İyi de DGS de sınıf birincisi olayı kalktı ki. herkesin diploma puanlarıyla öbp si hesaplanır bu da sınav netlerinize bazı hesaplamalar sonrası eklenir. yani o 3.90 olan eleman yatay geçiş yapmasa da dgs de senden avantajlı olacak. 2015 DGS de yerleştim. sistem değiştiyle bilmiyorum.
leronamso
kullanıcısına yanıt
Hiç bir yerde kalktığına dair birşey yazmıyor ?
Dean13
kullanıcısına yanıt
vay arkadaş, 4 kez dgs ye girdim 2 tanesine de hazırlandım. DGS ile yerleştim. kendimi dgs duayeni sanırdım , yanlış biliyormuşum. benim öbp iyi değil diye hiç dikkat etmemişim demek ki... :)
haklısınız hocam , sınıf birincisi 80 öbp alıyormuş. başarılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme