Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (580. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
14.644
Cevap
724
Favori
733.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • borsa endeksini düsüren devletin ta kendisi,ne kadar hisse var elinde satiyor,amaci yabanciyi borsaya cekmek ama halen yabancinin geldigi yok olan bizlere oluyor,hepsini satarim dedigim se,borsa düzelince tekrar fonlara dönerimdi,yani para fonlarinda sermayemi nemalandirmak amaciyla dedim.

dünde ortada hic birsey yokken -%1.54 düsüsmü olur zaten ondan birgün öncede -%2.34 düsürmüstü,ondan 3 gün öncede arka arkaya toplam -%8 civarinda düsüs yasatti.

Özbeyin yazilarini okudum oda napsin günü kurtarmaya calisiyor,gecmisi anlatiyor isde borsa su kadar kar verdi,gecmis gecmisde kaldi,gecmisde sicak para bollugu vardi,suan ise akbabalar bekliyor,borsa komple cökmesini.

Özbey 2021 de borsaya girmis,onun zamaninda girseydim suan sermayem 1 milyon 400 e cikmaz rahat 3 a 4 milyonu bulurdu hayret kendisi neden %500 kar elde edemedi,demekki korkak hareket etti, simdi kahramanca giris yapiyor ama o treni malesef kacirdi hahahahaha,borsanin en iyi zamaninda kar elde edemediysen,simdi cesurca girmek,aptalliktan baska birsey degil..

Bir kac arkadasla beraber sermayemizin %80 nini güvenli limanda tuttuk,sebebi ise 21 mayisdaki manipüle ile baslayan olaylar ve bugünlere geldik,tam 3 ay boyunca 200 bin tl lik sermayemden kar alamadim,geri kalan sermayem ise para fonlarindan kazandiriyor,onlar olmasa hepsini riskli fonlara gömseydim simdi resmen sinir krizleri gecirirdim...

200 bindeki zarar 34 bin tl tabi bu parayi para fonunda tutsaydim karim 24 bin tl olurdu ama hic birimiz kestiremiyoruz gelecegi,beklemekten baska care yok..

Gene bu ay bi 50 bin tl daha para fonuna aktaracam,4 risk fonundaki zarari bir tik daha düsürmek adina..

obur turlu riskli fonlardaki zarari düsürmenin baska yolu yok..

Simdi bazilari diyecek 50 bini para fonu yerine,düsen riskli fonlarina ekleme yap,suan belirsizken o fonlara 5 kurus ekleme yapmam,ekledikce zarari cogaltiyoruz,para fonundan 2 bin tl kar elde ediyorum 50 bin yatirdimmi aylik,az ama 4 riskli fondaki zarari bir nevi düsürüyor..

Israil irani vurmasi hepimiz icin risk o yüzden dedim bu ay sonuna biraz yükselse borsa,elimdekileri cikarmak,israil,irani vurursa hepimiz hapu yuttuk,elinde altini olani sevindirir israilin irani vurmasi..

Israil suan füzelerini sinirlara yerlestirmis,israil irani vurunca misillemeya karsi önleminide aliyormus öyle diyor haberler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 22 Ekim 2024; 18:25:1 >

• Bistvegas diye boşuna demiyorlar. Günde %5 oynaklık kriptolarda olmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

ne güzel işte teknik analizle günlük al-sat ile traderlik edebilen varsa iyi paralar kazanır.

tabi teknik analiz gerçekten işe yarıyorsa kazanır Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ne güzel işte teknik analizle günlük al-sat ile traderlik edebilen varsa iyi paralar kazanır.

tabi teknik analiz gerçekten işe yarıyorsa kazanır  

Bugün dönüş sinyali geldi. Siyasi olarak bir şeyler çözüldü galiba. Bugünden itibaren bence yükseliş trendi başladı

• Son 2 ayda bu tarz dönüşler sık oldu bence yükseliş trendi başladı demek için erken

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sözde başkanlık rejimine geçince süper hızlı kaararlar alınabilecekti.

yahu 3 ekimden beri spk toplanamıyor neymiş 3 üyenin görev süresi bitmiş yerine atama olmamış.

yani şuan borsada çok büyük suçlar işlense olaya müdahale edecek kurur yok borsa allah a emanet şekilde işliyor şuan

• Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]Ekonomi Ekranıyoutube
    🚩KATIL ÜYESİ OLMAK İÇİN: https://www.youtube.com/channel/UC6nnq_RUncAIDtFJoasq9Rg/join #borsa #ekonomi #bist100 #xu100 #endeks #dolar #dolartl #usdtry Patreon ile destek olmak için: https://www.patreon.com/ekonomiekrani Altın, gümüş, hisse senetleri, borsa, faiz, hisse, dolar, kripto paralar gibi ekonominin içeriğini sizlere taşıyoruz. Temel analiz, teknik analiz ve eğitim videolarımızla sıfırdan ekonomi ve ileri düzey ekonomi bilgilerimizi paylaşıyoruz. DİKKAT: Bu videoda yayımlanan analiz ve yorumlar "yatırım tavsiyesi" değildir. 🚩İŞ BİRLİKLERİ için ekonomiekrani@gmail.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/shorts/5MVD4cKkq0s?si=3pnuFxFR2blq-q6i
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt

sana katiliyorum,bakma son iki günde nerdeyse -%4 aldi simdi %2.13 geri vermesi yaniltici,borsa cikiyor süsü veriyorlar bakalim kimler gene ekleme yapacak bu yapay yükseltmeyle bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 22 Ekim 2024; 18:35:50 >
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum cok krıtık denen 8500lerın yakınına kısa surede geldık bence abd borsalarıyla beraber bıxım borsa da da bi %10 luk dusus yasanabılır abd secımlerınden sonra…guclu alım 7300ler 210$ları bekleyecegım ytd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet9000 -- 22 Ekim 2024; 18:33:55 >
  • Bu tip saçmasapan siyasi çıkışlar cuma yapılmıyor muydu borsa vb etkilenmesin diye?
    Bende durum bu? Deneme amaçlı bir bakıp çıkayım dedim?
    Kendim ettim kendim buldum.
    Çözüm sanırım sadece beklemek beklemek beklemek
    Yanılıyor muyum?
    Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saat 16.20 de banka üzerinden yine aynı bankanın Ppf’sini alamadım. Tefaşta alış satış saatinde herhangi bir ibare yok. Normal bir durum mu sizce?

• Hatta şu an itibari ile Ppf alabilir miyim? Örneğin garanti banktan garanti ppf si

• mmtgs kullanıcısına yanıt
    Hayır alamazsın. Var olanı satabilirsin ama yeni alamazsin. Yarın fiyat açıklandıktan sonra alabilirsin

• Ayrıca şu an alsam aynı bankanın aynı fonu sabah 8 de satış yapsam 9.30 da hesaba geçer mi ?

• denemek varken niye soruyorsunuz hayır hayır hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmtgs kullanıcısına yanıt
    Bankanın kendi ppf sini satinca saniyesinde hesaba geçer. Öyle bekleme yok

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Denedim örneğin 4.000 tl şu an hemen aldı ama direk 5 tl zarar gözüküyor

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.