< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (728. sayfa)
-
-
mgh son 30-40 gündür kötü ,yani ilerleyen günlerde aylarda hmg kötü gider mgh iyi kazandırır durum dengelenir.
bence arbitraj fonlarında doğru strateji parayı arbitraj fonlarına dağıtmak.
yani 10k paran mı var bu paranın hepsini mgh fonuna yatırmak yerine 5 ini mhg diğer 5 ini de hmg ye yatırsa 6 ayda iki fonun ortalaması olan %23 kazanmış olur.
ben parayı 5 tane arbitraj fonuna taksim ediyorum. gerisi kader kısmet
grafik mgh ve hmg karşılaştırma grafiği mgh henüz 1 yıllık fon olmadığı için 6 aylık karşılaştırmasını baz aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 4 Şubat 2025; 19:0:24 >
-
Foneria ücretsiz olarak iyidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ga1 kapanış fiyatını bilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi arbitraj fonları parayı taksim ettiginiz yazarmisiniz
mut,heh,hda,hat,mgh,hmg
-
Nasıl gidiyor memnunmisunuz
Hda dan geçen sene darbe yemiştik bir günde anlamsiz düşmüştü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C00K -- 4 Şubat 2025; 19:28:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fonların alış satış valoru t+1 ve t+2 sırasıyla satışta hesaba geçene kadar nemalandirma varmi
garanti GUV yarın sabahki fiyat -0,51 (eksi)
-
Nerden goruyoruz
şimdi ben sana midastaki arbitraj fon portföyümü gösterelim. diğerleri n kolayda
örnek bu fortföyde dün mut ve mgh ufak çaplı zarar etmiş. 57bin tlciğim sadece bu iki fonda olsa dün arbitraj işinden para kazanamamış olacaktım.
ama diğer arbitraj fonları iyi kazandırdığı için ortalaması %0,22
şimdi yarın bugün en çok kazandırmış fon olan hda zarar eder,zarar eden mut ve hmg fonları kar eder yine %0,10 civarı kazandırır.
-
benim portföyde var. garanti bankası uygulamasından bakıyorum.
-
Arkadaşlar n kolay üzerinden aldığım Rpp ve Nrg %10 stopajli fonlarim var.
Örneğin yarin n kolaydan Go6 veya Fsk fonu alsam bunlarin stopaji 15 olacak fakat bu Go6 veFsk fonlarni yine ne kolaydan aldigim icin Nrg ve Rpp nin stopajinda değişiklik olurmu yine 10 da mi kalir yoksa hepsinin stopaji 15 mi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 4 Şubat 2025; 19:42:20 >
Sepetin faydası işte. 0.22 mevduat üstü getiri.Hergun böyle olsa ppf nin iki katı.Ama hergün olurmu işte.Yoksa güzel.Risk kategorisi de 2 risksize yakın güzel
ha işte hda faciasını yaşamış olanlar, yani ben yoğurdu üfleyerek yer.iz
parayı tek bir arbitraj fonuna yatırmak yerine 5 e 6 ya böler
-
Sanmıyorum önce alınanlar %10 devam etmeli
Evet bende satmistim zarar çıkınca hemen şuan hiç arbitaj elimde yok mgb arz olsun biraz onu takip edip alacağım
1 şubat 2025 ten sonra hisse senedi fonu hariç ne alırsan al,hangi bankadan alırsan al yeni aldığın fon payları %15 stopaja tabi.
nrg deki eski fon payların %10,üzerine yeni ekleyeceğin fon payları ise %15 stopaja tabi.
-
evet var,fon alımı gerçekleşene kadar paran hangi bankadan almışsan o bankanın para piyasası fonunda 1-2 gün nemalanır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X