Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.594
Cevap
743
Favori
782.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mehmet simsekmi söyledi bunlari sana :)))

• ersin345 E kullanıcısına yanıt
    Evet özel bilgi aldım :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sunu demeye calisiyorum 200 bin tl mesela yot var degilmi,sie günlük 1000 tlzarar yazdiriyor,tbt mesela 1500 tlbir haftada tbt 7500 eksi yazarsa,sizce o zarari 200 bin üzerinden kac ayda geri alcaksiniz sorun orda yatiyor,hani günlük 100 veya 200 tl zarar ettirse,tutmak mantikli ama lokma zarar verdiriyor sorun orda,az miktar zarar verdirmiyor,zararlar yüksek..

n kolayda %45 faiz aylik size kar olarak 200 bin üzerinden 8 bin tl kazanc verirken,borclanma araclari günde 1000 ile 1500 TL zarar yazdiriyor buna kim dayanir,o zararlarin cikmasi aylar alir

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

Mehmet simsege söyle umarim yagmurlu havada,soyismi gibi simsege carpilirda hepimiz kurtuluruz ondan :)))

• mojno M kullanıcısına yanıt
  • bütün fonlardan çıkıp ufak 1+1 ev alma fikri hakkında ne düşünüyorsunuz dostlar :)

• Kriger kullanıcısına yanıt

Deprem riski varken çok zor. Milyonlarca liraya satılan evler bile anında yere iniyor. Bu devirde ancak kendi yaptığım eve güvenirim.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev alacak kadar paran varsa hemen al. kredi faizleri düştüğünde ev fiyatları artar.

artmasa dahi kira gelirin olur kira gelirleriyle tekrar fon almaya başlarsın.

2021 kasımda 2+1 ve 1+1 daire aldım yeni ikiside, izmir torbalıda. Toplam 750 bıne geldı bana herşeyleriyle, şuan biri 17 den digeri 11 den kirada. Imkan varsa turkiyedeki en iyi yatırım gayrımenkuldur. Arsa veya ev alınır, şuan bende fonlar ve faızden çıkacagım, ev veya dükkan bakıyorum 1 haftadır. Geçen sene 2.5 donum bir zeytınlık aldım gayet makul bir fiyata.

Eğer kiradaysanız hayatınızda vereceğiniz en doğru ve huzurlu karar olur, önümüzdeki süreçte sadece işin ruhsal kısmı değil maddi tarafı da güzel olacak. Fiyatların durmadan artacağı bir döneme giriyoruz, sadece vereceğiniz ve sürekli artacak kiranız cebinize kalmayacak üstüne diğer yandan sürekli mülkünüzün değeri artacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala daha geçerli kullanıyorum.

• ry4n kullanıcısına yanıt

maaslara yüklü zam gelmeyince,neyle ödüyeceksin ev kirasini,bu sefer anne ve babanin evine evli cocuklar yerlesecek,senin kira icin aldigin ev bosda kalinca nasdil degerlenecek :)))düsünce fikrin güzel ama milletin ekonomisi geriye gidince,herkes sokakta kalmamak icin bir evi bölüsecek,ozaman cogu ev sahibi kiracisiz kalacak,dua ed ekonomi düzelsin yoksa aldigin evler bos kaldiginda napcan

• Son 5 yılı baz almak hatalı olabilir. Net hatırlıyorum konut özellikle 2018-2019 civarlarında sürünüyordu. 0.69 kredi kampanyası, mülteci akını, nas politikası ve 6 Şubat depremi derken mülk sahipleri defalarca dört ayak üstüne düştü. Yoksa 2020'lere kadar konut, dolar'a bile eziliyordu, mesela 100 bin dolar'a aldıysan bir sonraki sene 95'e düşmüş oluyordu. 2024'te tekrar buna benzer bir süreç başladı ancak şu sıralar baltalıyorlar  

• Garanti GUV yeni fiyat +0,29

3 günlük mü, yoksa günlük mü oluyor bu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piri.reis kullanıcısına yanıt
    3 günlük

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.