borsalarda gittikçe büyüyen yatırımlarım var ama annem devamlı iş bul diye beni darlıyor? nasıl kurtulcam bundan?? |
yatırımlarım oldugu halde annem iş bul diye darlıyor
-
-
GİR Bİ İŞE.
-
Para kazanıyorsan işe ne gerek var ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gel de anlat. şöyle milyona ulaşırsam eve çıkacagım
-
valla aylık asgari ücreti günde 15 dk bakarak alıyorum. sebep ne?
-
ANNENİN ÇENESİNDEN KURTULMAK SEBEP..
-
eskiler eski kafalarr
-
YAPACAK BİŞİ YOK. YA İŞE GİRECEN YA DA ANNENİ DUYMAZDAN GELECEEN..
-
HATTA EHLİYETİN VARSA SERVİS ŞOFÖRÜ OL GÜNDE 2 SAAT ÇALIŞ SONRA GENE EVDESİN..
-
Borsadaki paranı bir anda kaybedebilirsin. Ayrıca çalışmak insana hayatı öğretir. Amerika'da über zengin aileler bile çocuklarını erken yaşlarda garsonluk gibi basit işlere verir çalıştırlar. İnsanın doğası gereği çalışması, bir işle meşgul olması gerekir.
-
yaptım garsonluk amemelik her seyi yaptım
lisans mezunuyum bırakta rahatlayayım zaten beyaz yaka isteyen yok
90 yaşında adam bankada vezneci
-
çözümü yok. annenin evinde olduğun sürece uzaktan çalışma ile dolar kazançlı yazılımcı bile olsan annen iplemez, gene git iş bul der.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fiziksel yorucu eylem = iş demek oluyor galiba
-
İş dünyasına girip bir yerde çalışmak insanın potansiyelini aşırı arttırır.
Ne kadar nitelikli iş ve sosyal çevre olursa o kadar iyi olur.
Hayatında hiç iş güç çevre görmemiş adamla çorba bile içmek istemem.
-
Sen yanlış yapıyorsun. Benim babam 8 sene önce rahmetli oldu paradan çok borsada hisse miras kaldı. Mecburen borsayı öğrendim. Tamam borsadan iyi kötü para kazandım belki sabırlı olsam işi bilsem şu an dünya kadar param olurdu ama iş hayatı başka. 50-100 bin düzgün hissesi olup o zamandan bu zamana kadar satmayan birisi şimdi milyonlarla oynar.
Ben bu paraya güvenip çalışmadım oysa çalışıp hem kazanıp hem de yatırım yapardım. Arkadaşlarım kariyer yaptı hem boş oturmak güzel birşey değil. Meslek edin kendine birşeyler kat bir yerlerde çalış.
-
annen baban ve boomer komşuların için senin her sabah evden çıkıp akşam geri dönmen iş demek olur. dışarıda yaptığın iş fiziksel değil masa başı bile olsa evden çıkıp işe gitmen beklenir. evde durduğun sürece komşulara bile anlatamazsın. anlamazlar yani.
mesela akraban seni arayıp "halanın dişçiye götürülmesi gerek hadi sen boştasın bi gel de sen götür halanı" der, sen "çalışıyorum" dersen karşı taraf sinirlenir, bahane uydurmuşsun gibi düşünür, hatta söyler: "ne çalışması ya evdesin işte gel iki saatlik bişey bu" der. seni ciddiye almaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de kardeş senin hayatın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gerekirse rezidansta kirada otururum ama saçma salak insanların saçma mantıklarını çekemem.
rezidansta kimse kimsenin umrunda olmuyor
-
rezidansa gitmene gerek yok, akrabalarından uzakta olan kendi evine çıktığın an %100 kurtulursun. ben mesela komşuluk olan, komşularla muhabbetim olan, küçük bi apartmanda tek yaşıyorum. evden çalışıyorum 3 senedir. kimse bana sormuyo sen neden evdesim diye.
annemlerle ve akrabalarımla aynı sokakta (ve yine kendi evimde) yaşıyo olsaydım, gene sorarlardı, sorgularlardı. ara sıra uyuz olacağım muhabbetler işitebilirdim. ama gene kafam rahat olurdu.
ama annenin evinde kalırsan. kafan rahat olmaz pek. zaten ev kadının mekanıdır. kadın kendi kocasına bile emekli olduktan sonra çok rahat vermez evde. emekli olan adam genelde kıraathanede okey oynar akşama kadar
en temizi benimki. kendi evimdeyim, kimse niye kira ödüyon diye dahi soramıyo. annemlere gittiğimde kıral gibi karşılanıyom. kafa rahat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sevgiliyle aynı evde yaşamanın kaçınılmaz 7 sonucu
- reeder almayın
- 170 erkek
- spor salonunda ne yapacağımı bilmiyorum
- dizel araçtan mazot nasıl çekilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X