Şimdi Ara

Yavaş İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar evimizdeki internet sadece bize ait, başka kimse kullanmıyor. Ve evde iki tane laptop var. Samsung marka laptopta internet gayet hızlıyken benim Hp marka laptobumda tam manasıyla rezalet. Tablet ve telefonlarda da gayet normal bir hıza sahip internetimiz. Aslında kendi laptobumda da bir indirme yaparken idm ile hızı rahatlıkla 900 KB/Saniye olarak görebiliyorum. Hatta 1 megabyte'da çıktığı da oluyor. Ancak gerek siteleri açarken olsun gerek youtube'da video açarken olsun tam manasıyla rezillik yaşıyorum. Tüm telefonlar ve laptoplar internete bağlı değilken ve herhangi bir şey indirmiyorken bir youtube videosu nerdeyse 144p ile oynamaya başlıyor. Belki paranoya gelebilir ama durum sahiden böyle Bir de şöyle bir husus var idm ile indirme yaparken ara ara bağlantı bir anda 0 kb'ye düşüyor. Üst üste 2 sekme açtığımda zaten ikinci sekmeyi açarsa ne mutlu bana. Laptobumda kesinlikle virüs yok. Ama sorun ne bilemiyorum. Bunun için format bile attım ama bir fayda göremedim. Acaba yazılımsal bir sıkıntım mı var? Bazen laptobumun zombi olduğunu düşünüyorum.

• kesinlikle vürüs yok diyorsun ama zombi olduğunu düşünüyorsun

kendi bilgisayarı ethernet kablo ile bağla modeme o şekilde test etki sorun wifi kartında olabilir.
  • Modeminizi kapatıp açınız.
    Modeminizi belli aralıklarla kapatıp açarak zaman zaman yaşanabilecek geçici bağlantı ve hız sorunlarını giderebilirsiniz. Modeminizin fişini çekip 30 saniye bekledikten sonra yeniden takarak ışıkların yanmasını bekleyiniz.

Başka siteleri kontrol ediniz.
    Tek bir sitede sorun yaşıyorsanız bu durum bağlanmaya çalıştığınız siteden kaynaklanıyor olabilir.

Kablosuz bağlantılarda internete bağlandığınız cihazın modeme olan uzaklığı ve çevresel faktörler bağlantı hızınızı etkiler
    Modeminizden uzak bir noktada internete bağlanmaya çalışıyorsanız, sinyal güçlendirici ürünler kullanılarak bağlantı hızınızı iyileştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.