Şimdi Ara

Yavaş Youtube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar wi-fi ile de 3g ile de bağlansam youtube aşırı yavaş. 8 mbit wifi bağlantım var bilgisayarda hiç sorunsuz izlediğim bir klibi ip4 ile de 3gs ile de hem wi-fi hem de 3g ile kesinlikle izleyemiyorum. 3 dk lık klibin yüklenmesi 10 sürüyor. hem safariden hem de iphone daki uygulamadan denedim sonuç aynı. Bu durumu benden başka yaşayan var mı ki. Çözümünü bilen bir arkadaş varsa çok sevinicem. Eğer sorun sadece bende ise ne yapabilirim. tavsiyelerinize ihtiyacım var. bu vesile ile tüm dh ailesinin bayramını kutlarım

• Ayni sorun bende de var maalesef.
  • sadece btutkan ve ben mi varız
  • quote:

Orijinalden alıntı: euclid

sadece btutkan ve ben mi varız
    bendede ayni sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 16 Kasım 2010; 20:03:32 >
  • Hiç bu isin çözümünü bilen yok mu arkadaslar kafayı yiyeceğim ya
  • Aynen bendede mevcut bu bazen kafasina gore hizlaniyor ama
  • Aynı sorun bende de var. Appdan da girsem safariden de girsem Youtube aşırı yavaş ama safariden dailymotioni acıyorum canavar gibi yüklüyor. Dm videoları daha düşük çözünürlük ,sanırım youtubeda iphoneu tamiyor ve HD yayın veriyor ondan yavaş kalıyor. Çünkü Youtube videoları cok kaliteli ve yüksek çözünürlük oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq
    Aynı sorun bende de var. Appdan da girsem safariden de girsem Youtube aşırı yavaş ama safariden dailymotioni acıyorum canavar gibi yüklüyor. Dm videoları daha düşük çözünürlük ,sanırım youtubeda iphoneu tamiyor ve HD yayın veriyor ondan yavaş kalıyor. Çünkü Youtube videoları cok kaliteli ve yüksek çözünürlük oluyor

Sadece çözünürlük farkından olsa aynı video aynı wi-fi bağlantısı ile bilgisayardan da yavaş inmesi lazım ama ben denedim aynı hq klip bilgisayardan hiç sorunsuz izleniyor
  • Aynı sıkıntı bende de var. Dün gece yatmadan 6 dk'lîk video izleyim dedim 6 dakika bekledim yarıda yine dondu.
  • Aynı problem bende de mevcut. Çok canimi sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technogen

Aynı problem bende de mevcut. Çok canimi sıkıyor.
    sorun youtubela ilgili..

bilgisayardan girsem bile videoyu yavaş yüklüyor veya bazen hiç açmıyor

veya foruma koyulan videoları hiç izleyemiyorum..anca 2 kere üstüne tıklayıp youtubu açıp izlemek gerekiyor
  • Ben bazi sitelerden izliye biliyirum ve cok hizli ama youtube dan izleyene kadar canim cikiyor iphone da ama benim ipod touch un var onda boyle bir sorun yok yani gayermt hizli yukleniyor vidyolar
  • Dnsleri degistirince hizlaniyor sanki
  • Bende de var kısmını geçip çözüme odaklanalım derim(;
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Bende de var kısmını geçip çözüme odaklanalım derim(;
    dns ye 8.8.8.8 yazin youtube hizlaniyor.Ama ben ole yazdigimda facebookta sorun yasadigim icin sildim.
  • Demek sorun genelmiş .. içim rahatladı :)
  • Buna çözümü olan bir arkadas yok mu acaba
  • Ayni wifi baglantisindan touch 2g ile youtube inanilmaz hizli calisirken iphone 4 ile surekli takilmalar oluyor. Bu sorun gorunen o ki iphone/ios 4 sorunu. (Touch 2g ve 3.1 yuklu)

Benzer sorunlari yasayan cok fazla kullanici var. Cozum olarak dns yada web uzerinden erisim deniyor ama bende bir ise yaramadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: euclid
    Buna çözümü olan bir arkadas yok mu acaba

Dnleri 8.8.4.4 yapinca hizlaniyor biraz
  • Bende hem 3G de hemde wifide hiz siniri yok,cok rahat yukleniyor ve izliyorum. Allah Allah sorun simdi benim teldemi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.