Bildirim
Yavru rottweiler seçilirken dikkat edilmesi gereken
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fotodaki rott cidden çok asil. umarım istediğin yavruyu bulabilirsin -
Aynen öyle çok güzel bi rottweiler , cane corso ve presa canario bu 3 ü muhteşem pitbull felan hiç sevmiyorum ancak bunlardan bulabılmeyı gerçekten isterim. Ama benim bulunduğum yerde hiç biri yok internetten alma konusundada güvenemiyorum bakalım kısmet. -
Valla hocam benim de ideal yavruyu bilmem lazım iyi olmuş bu konuyu açtığın Allah kısmet edersen ben de bir yavru Rotweiler alacağım.İşlh sen de sağlıkı asil bir yavru rotweiler alısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastielTM -- 7 Temmuz 2013; 22:25:50 > -
-
Bu konuyu iyice araştırdım ve tanıdığım bu işlerede sordum arkadaşlar ve saf yavru istiyorsanız arkadaşlar maddi imkan varsa en iyisi yurt dışından almak ama yoksa
Secere kayıtlı olmayıpta çok güzel yavrularda var emin olabilirsiniz ama burda önemli olan bir husus yinede seceresiz yavru alıyosanız anne ile babayı görmeniz 2 köpekte üstte resmi olan büyük rot gibi ise yavru alınır ve yavru seçerken görünüşe gelicek olursak
Bu köpek ile
Bu köpek arasında dağlar kadar fark var alıcağınız yavru kesinlikle bu resimdeki 2 yavru gibi olması gerekir kesinlikle geniş yüzlü uzun tüylü aşırı tombul aşırı zayıf felan olmayacak yavru
Rott alıcak arkadaşlar bu resimdekilere dikkat ederek alabilir.
-
Bendeki yavru kilolu zayıf değil ama rengi siyah birde kahverengi tonları büyüyünce meydana çıkacak gibi çok az belli ediyo ve gözünün üstündeki noktalar var ama orasıda belli değil yardımcı olurmusunz ayrıca annesini gördüm ve aldığım kişi bana siyah rottweiler dedi öyle aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alfaorotw
Bendeki yavru kilolu zayıf değil ama rengi siyah birde kahverengi tonları büyüyünce meydana çıkacak gibi çok az belli ediyo ve gözünün üstündeki noktalar var ama orasıda belli değil yardımcı olurmusunz ayrıca annesini gördüm ve aldığım kişi bana siyah rottweiler dedi öyle aldım
Siyah rottweiler yok ne yazık ki. İki gözün üzerinin ve kuyruk altının yanı sıra yanaklarda, ağız üzerinde, boğazda, göğüste ve ayakların üzerinde açıkça ayırt edilebilen kahverengi rengi olmak zorundadır. -
aynı konuyu bende açtım gerçekten tombul kısa tuylu fln bana değişik geliyo her kopek guzeldırde insanın içine sinmesi lazım aynı o biçimde kopek yavruyken anlaşılabilirmiki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X