Şimdi Ara

Yayın İzlerken Aşırı Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle özelliklerimi anlatiyim Win 8.1 6gb ram 4 gb ekran kartım asus 3.2 ghz a sahibim ttnet hızımı 8 den 3e düşürdü 3 de yeterli fakat twitch.tv de bile mediumda filan aşırı takılıyor 5 saniyede bir takılıyor nerdeyse bu sorunu nasıl halledebilirim teşekkürler

• Sandığınızın aksine 3 mbs bağlantı günümüz için hiç bir uygulamaya yetmiyor maalesef. Yinede hdtune programı ile benchmark,health,erroscan,errorscan sekmesi altında speedmap testlerini, hwmonitor programı ile yükte ve boştaki durumlarına dair ekran görüntülerini gönderin bir değerlendirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Sandığınızın aksine 3 mbs bağlantı günümüz için hiç bir uygulamaya yetmiyor maalesef. Yinede hdtune programı ile benchmark,health,erroscan,errorscan sekmesi altında speedmap testlerini, hwmonitor programı ile yükte ve boştaki durumlarına dair ekran görüntülerini gönderin bir değerlendirelim.

teşekkürler deniyeyim bu arada şunu sölemek istiyorum eskiden oyun oynarken 80 90 fps lerdeydim auslogics bootspeed ile optimize etmeye çalıştım ve fpsm 40 lara filan indi kullanmanızı tavsiye etmem
  • istediğiniz görüntüler burada yardımınız için tekrar teşekkürler error scanide yorumu düzenleyip atacağım
     Yayın İzlerken Aşırı Takılma Sorunu Yayın İzlerken Aşırı Takılma Sorunu Yayın İzlerken Aşırı Takılma Sorunu
     Yayın İzlerken Aşırı Takılma Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danger90 -- 14 Haziran 2014; 15:08:54 >

• Öncelikle voltaj değerlerini yerlerde sürünüyor. Power bitmiş. Bunu yenilemeniz veyahut tamire vermeniz gerekiyor ama tamir işleri pek randıman tutmuyor. Yinede kaliteli bir ürün ise tamiri verilebilir (örneğin 650 watt enermax marka ise düşünülebilir).

Hdd taraması yaparken program çalıştırıp çalıştırmadığınızı merak ediyorum, okuma değerleri güzel olsa da bir noktada düşüş var ama anlamsız, birde işlemci muhtaçlığı da yürümüş gitmiş. Ya bu taramayı yaparken bir program çalıştırıyordunuz (bu antivirüs programı da olabilir) yada hdd de bad sektör var. Ama bad sektör olasılığı hiçte mümkün görünmüyor, çünkü okuma değerlerinin maşşalahı var. Bu sorumu yanıtlayınca nedenini öğrenip uygun bir cevap verebilirim umarım.

Başka bir problem yoksa yeni bir power ile bilgisayarınız tabiri caiz ise roket gibi olacaktır. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

• ilginiz için sağolun pc daha 5. ayına yeni giriyor yani yeni aldık hala 1.5 yıl garantisi dahi var evet arkada bir yayın açıktı onu kapatıp devam ettirdim görev yöneticisindne baktığımda skype hamachi ve tw nin benden habersiz açık kaldığını gördüm onları kapadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.