Bildirim
Yayın İzlerken Aşırı Takılma Sorunu
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sandığınızın aksine 3 mbs bağlantı günümüz için hiç bir uygulamaya yetmiyor maalesef. Yinede hdtune programı ile benchmark,health,erroscan,errorscan sekmesi altında speedmap testlerini, hwmonitor programı ile yükte ve boştaki durumlarına dair ekran görüntülerini gönderin bir değerlendirelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dopac34
Sandığınızın aksine 3 mbs bağlantı günümüz için hiç bir uygulamaya yetmiyor maalesef. Yinede hdtune programı ile benchmark,health,erroscan,errorscan sekmesi altında speedmap testlerini, hwmonitor programı ile yükte ve boştaki durumlarına dair ekran görüntülerini gönderin bir değerlendirelim.
teşekkürler deniyeyim bu arada şunu sölemek istiyorum eskiden oyun oynarken 80 90 fps lerdeydim auslogics bootspeed ile optimize etmeye çalıştım ve fpsm 40 lara filan indi kullanmanızı tavsiye etmem -
-
Öncelikle voltaj değerlerini yerlerde sürünüyor. Power bitmiş. Bunu yenilemeniz veyahut tamire vermeniz gerekiyor ama tamir işleri pek randıman tutmuyor. Yinede kaliteli bir ürün ise tamiri verilebilir (örneğin 650 watt enermax marka ise düşünülebilir).
Hdd taraması yaparken program çalıştırıp çalıştırmadığınızı merak ediyorum, okuma değerleri güzel olsa da bir noktada düşüş var ama anlamsız, birde işlemci muhtaçlığı da yürümüş gitmiş. Ya bu taramayı yaparken bir program çalıştırıyordunuz (bu antivirüs programı da olabilir) yada hdd de bad sektör var. Ama bad sektör olasılığı hiçte mümkün görünmüyor, çünkü okuma değerlerinin maşşalahı var. Bu sorumu yanıtlayınca nedenini öğrenip uygun bir cevap verebilirim umarım.
Başka bir problem yoksa yeni bir power ile bilgisayarınız tabiri caiz ise roket gibi olacaktır. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
-
ilginiz için sağolun pc daha 5. ayına yeni giriyor yani yeni aldık hala 1.5 yıl garantisi dahi var evet arkada bir yayın açıktı onu kapatıp devam ettirdim görev yöneticisindne baktığımda skype hamachi ve tw nin benden habersiz açık kaldığını gördüm onları kapadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X