Şimdi Ara

yaz geceleri için parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok bilgili değilim genelde geceleri çok dışarıda oluyorum arkadaş ortamında.Buna uygun yaz gecesi parfümü olarak kendi tavsiyeniz varsa da yazabilirsiniz.
    Ve de şu 3 parfüm arasında kaldım şu daha iyi derseniz yazar mısınız?
    yaz geceleri için parfüm
    yaz geceleri için parfüm
    yaz geceleri için parfüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Armani ve 212 ben kullanıyorum.
    212 Vip Men yaz geceleri için değil kış geceleri için ve harika bir parfümdür.
    Armani ise yazın kullanılıyor. ferah ve ağaç notaları içerdiği için ama gece tercih edilmediğini biliyorum.
    Stronger Armani de aynı şekilde kış geceleri için tasarlanmış bir parfüm.

Sana önereceğim:

1-Cool Water Night Davidoff, 2-Summer Night Canali, 3-Hugo Boss Bottled Night, 4-Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme, 5-Fahrenheit 32 Men.
    Carolina 212 istersen 212 Summer var. Armani'nin ise yaz ve gece için bunu öneririm, Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo

Şimdilik bunları önerdim. daha çok spor tarzda mı club tarzda mı istiyorsun? ve Azzaro ürünlerinede bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 6 Ağustos 2018; 16:51:47 >
  • Spor tarzda olması daha iyi olur.

Cevabın için teşekkür ederim büyük ihtimal armani alırım fakat bunları alabileceğim güvenli site biliyor musun kazık yemeyeceğim çakma olmayanlardan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcnbrk T kullanıcısına yanıt
    Yaptığın mesajlardan haberdar olmamı istiyorsan alıntı veya cevapla butonuna basabilirsin.
    Trendyol, n11 ve Hepsiburada gibi sitelerden indirimli ürünler alabilirsin. genelde yaz başları ve yılbaşında indirim oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Yaptığın mesajlardan haberdar olmamı istiyorsan alıntı veya cevapla butonuna basabilirsin.
    Trendyol, n11 ve Hepsiburada gibi sitelerden indirimli ürünler alabilirsin. genelde yaz başları ve yılbaşında indirim oluyor.
    Tamamdır teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEBEK için ODA nemlendirici
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.