Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam bu uyarı gerçekten gerekli bir uyarı.
  • Hocam açtığınız konu için size sonsuz teşekkürler.Bu şekilde bilgilendirici olmanız çok güzel birşey.
  • Allah şifalar versin

k:https://www.haberler.com/havuza-baliklama-atlayan-turist-oldu-10819232-haberi/

bu arkadas senın kadar sanslı değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 5 Mayıs 2018; 14:29:18 >
  • yazın çalışıyorum denize gidemiyorum ben gitsem kesin atlar bi tarafımı kırardım zaten 😂 geçmiş olsun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam büyük geçmiş olsun sosyal medyada bunu paylaştım umarım herkes dikkatli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel bir sporcu olarak kesinle balıklama atlayışı tavsiye etmem.

• Tıpta çaresi bulunması dileğiyle çok geçmiş olsun hocam

• geçmiş olsun.İskorpit balığı denediniz mi böyle bir haber gördüm sizin içinde iyi olabilir diye düşündüm Doktorunuz sağlığınız için sorun yok derse 30 gün iskorpit çorbası denemenizi tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=T-ueyKuJBTk
  • Gecmis olsun ibo kardes bizim akrabada atlayip boynunu kirip olmustu Ben genelde molozlama atliyorum Allah acil sifallar versin gencsin Insallah Bir sekilde Atlatirsin Hayat oyle yada boyle devam ediyor
  • geçmiş olsun gerçekten üzüldüm
  • Bilmediğimiz çok şey var şu hayatta özellikle para göz doktorlar , doktor diyip güvendiğiniz kişi para uğruna sizi kesip biçebiliyor , kendim bire bir yaşadım 6 aydır dişçide sürünüyorum acıların en büyüğünü sürekli yaşamaktayım , dişlerin kaplama olması lazım diyip beni kandırdı ama bana şu uyarıyı yapmadı , dişlerini kesrken köklerde kist oluşabilir sonrasında diş kökü ameliyatları yaşıyabilirsin , dişlerinden biri bu tranvaları kaldırmayabilir ve kanal tedavisi gerekebilir kaplamanı sökmek gerekir sökerken diğer dişlerinden de dişler sökülebilir daha çok uzar gider o yüzden dikkatli olun , koskoca doktor 3 kuruş için vazgeçeriz diye uyarı yapmazmı demeyin oluyor hiç birşey orjinalinin yerini tutmuyor çürükte olsa sakatda olsa kendinize dikkat edin sahip çıkın , tek bir dişimde ağrıyla gittim 32 dişimden amaliyat olmak zorunda kaldım ve hala sürünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 5 Mayıs 2018; 15:49:33 >

• ibra012 kullanıcısına yanıt
    Yüzme bilmiyorum ve korkuyorum açıkçası boyumun yettiği yere kadar girip çıkıyorum ne kadar yüksek olursa olsun atlamak gerçekten ürkütücü geçmiş olsun RABBİM ŞAFİ ismi sıfatıyla sana ve tüm hastalara şifa versin kardeşim sabırlı ve metanetli ol morali yüksek tutmak çok önemli selametle...

• quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

yaşadığın olay çok saçma konuşmaya dahi gerek yok

senin olayın aynaları kontrol etmeden sollamaya çıkmak la aynı şey
    Saçma dediğin olay üzerine 1 film bile çekilmiş. (The Sea Inside - İçimdeki Deniz) bunun dışında kamu spotları var ve istatistiklere göre binlerce kişinin başına gelmiş bir durum. Herkesin her an başına bir şey gelebilir. Ufacık dikkatsizlikler başınıza telafisi mümkün olmayan şeyler açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 5 Mayıs 2018; 19:51:40 >
  • Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum hocam. Hayat öyle namussuz bir şey ki ufak dalgınlıklar geri dönüşü olmayan olaylara yol açabiliyor. Biraz dikkat biraz da şans lazım. Seni gayet iyi anlayabiliyorum, olayı yaşadıktan sonra neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. Ama yaşama isteği öyle güçlü bir duygu ki senin gibi en kötüsünü yaşayan bir insanı bile hayata bağlıyor. Tabi bunda senin göstermiş olduğun muazzam gayreti de göz ardı etmiyorum. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, binlerce defa başardıkların için tebrik ediyorum. Ömrün uzun ve güzel olsun, Allah yoluna taş çıkarmasın. İyi günler.
  • Allah şifa versin hocam. İnşallah kısa sürede tıbbi olarak bir çözüm bulunur.
  • Geçmiş olsun Allah şifa versin. Başırını takdir ediyorum. Keşke herkes sizin gibi olabilse.

• Allah acil şifalar versin geçmiş olsun kardeşim. Bundan 25 yıl önce abimin bir arkadaşı sırf kızlara hava atmak için yarım metrelik suya dalıp boynunu kırmıştı. 3-5 ay süren tedavilere de cevap vermeyip hayatını kaybetmişti. Çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlığına kavuşursun işallah.
  • Ben havuza bile atlayamıyorum ki 80 yaşındaki dedem gibi giriyorum havuza
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.