Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rambocuk

Bilmediğimiz çok şey var şu hayatta özellikle para göz doktorlar , doktor diyip güvendiğiniz kişi para uğruna sizi kesip biçebiliyor , kendim bire bir yaşadım 6 aydır dişçide sürünüyorum acıların en büyüğünü sürekli yaşamaktayım , dişlerin kaplama olması lazım diyip beni kandırdı ama bana şu uyarıyı yapmadı , dişlerini kesrken köklerde kist oluşabilir sonrasında diş kökü ameliyatları yaşıyabilirsin , dişlerinden biri bu tranvaları kaldırmayabilir ve kanal tedavisi gerekebilir kaplamanı sökmek gerekir sökerken diğer dişlerinden de dişler sökülebilir daha çok uzar gider o yüzden dikkatli olun , koskoca doktor 3 kuruş için vazgeçeriz diye uyarı yapmazmı demeyin oluyor hiç birşey orjinalinin yerini tutmuyor çürükte olsa sakatda olsa kendinize dikkat edin sahip çıkın , tek bir dişimde ağrıyla gittim 32 dişimden amaliyat olmak zorunda kaldım ve hala sürünüyorum
    Geçmi? olsun özel di? hekimi terörü diyorum ben. Benzer bir sıkıntı ya?adım di?ten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun kardeşim.Allah acil şifalar versin inşallah...

• Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    Hocam o filmi bende büyük umutlarla açtım ama hayal kırıklığına uğradım çünkü intihar temalı film adam film boyunca intihar etmenin yollarını arıyor o yüzden benim için zaman kaybı oldu tavsiye etmem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle.Size de çok geçmiş olsun

• Hiç bu tarz heveslerim olmadı. Yok kayalıktan atlayayım yok dengesiz hareketler yapıp denize atlayayım. Canımı yolda bulmadım. Hayatta daha güzel heyecan ve adrenalin yaşadığım aktiviteler var. Onlar yetiyor bana.
  • Havuz iyidir. Denizde ne olacağı bilinmez. Su derin olsa bile yanlış atlarsanız tokat yemiş gibi olursunuz. Bütün vücudunuz ağrır. Zaten atlamanın bir esprisi yok. Kulağınıza dolan su ve suya çarptığınızdaki sersemlikte cabası. Bu arada geçmiş olsun.

• Büyük geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda tam şifa bulursun. Bu konu gerçekten çok önemli. Bir anlık dikkatsizlik ve heves can yakmasın.

• Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin.
  • geçmiş olsun. azminiz bize ışık olsun.

• Çok geçmiş olsun kardeşim umarım sağlığına kavuşursun dualarımız seninle..

• Yahu ne güzel kalbin var senin arkadaş,onca sıkıntıdan sonra başkaları da bu acıyı yaşamasın diye insanları bilinçlendiriyorsun.

Yani(Allah korusun)benim başıma gelse hayata küserdim,sen hayata tutunmaya çalışıyorsun sağlam bir iraden varmış,Allah yardımcın olsun.

Şifa dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden,inşaAllah eskisinden de sağlıklı olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 6 Mayıs 2018; 0:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Tipim kötü, kızlar bana bakmıyor, asosyalim intihar edicem diyen dangalaklar gelin bu arkadaştan feyz alın. Olmaz seyleri Kafaya takmayın saglık bu hayatın ter gerçeğidir. Bu kardeşimizde saglıgıyla sınanmasına ramen hayata tutunmaya devam ediyor. Umudunu kaybetme dostum mucizelere ben inanırım sende inan birgun iyi olacaksın.
    Hocam,tipim kötü kızlar bana bakmıyor diye takıntısı olan insan bu konudan feyz almaz ki. Olaya onların açısından bakıp tavsiye vermek gerekir.

• Çok geçmiş olsun. Şu havuza denize atlama olayını hiç anlamam ne gerek var ki ? Açıktaysan tekneden falan atlarsın da sığ suda kafa üstü çok tehlikeli. Sakat kalanlar ölenler var.

• Dostum Allah yardımcın olsun duyarlılığın için teşekkürler. Hayatında başarılar dilerim

• yuruyemeyip nasil yuzebiliyorsun
  • Balıklama rastgele her yere atlayan insanlar bana hep geri zekalı gibi gelmiştir.. Hayır amacınız ne? Size bakan bir kız gördünüz de hava mı atmaya çalışıyorsunuz? Çok ergence bir davranış

• abi allah sana ve herkese acil şifalar versin inşallah omur ilik felci tanıdığım vardı adam hiç pes etmeden 3 yıl boyunca fizik tedavi gördü ve ayağa kalkı şu anda tedaviye devam ediyor inşallah sende ayağa kalkacaksın lütfen tedavilerine pes etmeden devam et allah rızası için eğer bir gün çok zengin olursam seni fava attım.seni en mükemmel hastanelerde tedavi ettirecem söz.abi lütfen aksatma fizik tedavileri.iyileşiceksin.
  • Büyük geçmiş olsun hocam okurken gözlerim doldu. Allah yardımcın olsun inşallah sağlığına kavuşursun.
  • Mükemmel bi konu açmışsın hocam, çevremizi bilinçlendirmeliyiz biz de. Teşekkür ediyorum kendi adıma.
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ediyorum cevap için
    uzun süre aynı şeye maruz kalıp uyum sağlamada en ileri seviyedeki varlık sanırım insan, başarılar diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.