Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta en korktuğum şeylerdendir; suya dalacakken havuz kenarında/tahtasında ayak kayması,taşın/kayanın üstündeyken dengeyi kaybetmek/ayak kayması gibi sebeplerle tehlike/can kaybı yaşamak.Bu sebeple hep uzak durmuşumdur bu tür riskli şeylerden...

Geçmiş olsun.Allah yaşama sevincini daim etsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

İyi yüzerim, yüzmeyi de çok severim ama bu balıklama olayından hep korkmuşumdur biraz. Geldiği gibi iskeleden pat diye balıklama atlayanları görünce garipserim. Suya bombalama atlayıp biraz etrafı kolaçan ettikten sonra öyle atlayabiliyorum. Sakın ha havuzda gördüğünüz derinliğe aldanmayın girin bakın su kırıldığından olduğundan derin gözükebilir.

Geçmiş olsun.
    Su kırıldığından daha sığ görünür gibi geliyor da neyse, belki bazı durumlarda senin dediğin gibi olabilir. Ya da tam tersi.

• Bir ahbabımızın oğlu seneler önce bu şekilde vefat etti. Denize gitmişler son bir defa atlayayım demiş. Cenazesini getirmişler.

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam senin dediğin gibi oluyor ya. Küçükken tatldeydik kardeşimle havuza gircektik ilk gündü baktım havuz çok sığ görünüyor diyorum ulan koca havuz derinliğine bak. Yüzme de bilmiyorum yelek simit bi şey olmadan bi atladım havuz 2 metreymiş. Boğuluyorum su yutuyorum kardeşimde can yeleği vardı ona tutundum kurtuldum. Belki ölmezdim çünkü turistler vardı görmüş yardım edecekti ama iyi korktum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

Pc başında oturup oyun oynayanların sana ne zararı var.

Başkasına ne zararı var.

Ülkeye yararları yokmu diyeceksin? O kdr sokaktaki gördüğün herkesin yararı var. Pc başında oturanların zararı var.

Bence içerlenmiş gibisin eruhlu

Html, Css, Php, orta seviye C# biliyorum.

4-5saat oyun oynuyorum

Ayda min. 3000tl kazanıyorum. Genelde $ olarak kazanıyorum.

Üniye gitmedim.

Hala batıyo mu Pc başında oyun oynayanlar sana.

Alıntıları Göster
    Benim gibilerde varmış demek

• Çocukken aynı şey başıma gelebilirdi. Küçüklüğün verdiği hareket ve denizi görmenin heyecanı ile kıyıdan suya atlamaya çalıştım. 1 karış yükseklik gelmez. O an boynum öyle bir yanmıştı ki, bana bir şeyler oldu kesin dedim ama o gün ucuz atlatmışım demek ki. O günkü yanmayı hala hatırlarım. Hiç unutamayacağım bir gündü.
  • Kardeşim çok çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Umarım kollarına ve parmaklarına gelen şifa bacaklarına da bir an önce gelir...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Kaplıca tedavisi denediniz mi? 70-80 derece suya girmek herkesin harcı değil tabi ama felçli hastaları bile iyi ettiğini okumuştum Stefan Zweig'ın bir kitabında.
  • Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
  • ibra012 kullanıcısına yanıt
    Hocam tak yaparken canınız yanmıyor mu? Sürekli tak çıkar yapmak bana ilginç geldi. Veya enfeksiyon oluşmuyor mu?

• Allah yar ve yardımcın kardeşim, inşallah bu dünyada istediğin işler ve şeyler istediğin gibi olur.

Yüzme bilmediğime dua edeceğim aklıma gelmezdi.Bende bir engelleyim ama sadece boyum kısa, tabi bu bana yüzme bilmek için engel değil, sadece derin sular her zaman korkutur beni. Bilmediğimiz sulara atlamamak gerek.
  • Azmin takdire şayan kardeşim. Kendini bırakmayıp hayata sarılmışsın memur olmuşsun maşaALLAH çok sevindim adına. Rabbim sana acil şifalar versin hayatında nice başarıları daim kılsın. Herkes haline şükretsin. (Amin)
  • Rabbim size acil şifa versin. Çok yararlı bir konuyu paylaşıma açmışsınız. Umarım sizin bu acı tecrübeniz diğer insanlara yol gösterecektir.
  • Geçmiş olsun hocam.
  • Hocam Allah şifalar versin. Dilerim Allah'tan en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Hiç pes etmeden umutsuzluğa kapılmadan çok güzel şeyler başarmışsın. İnanıyoruz ki tekrar eski haline döneceksin.
    Günde on binlerce kişinin görmesini ve kulaktan kulağa yayılmasını sağladığın için çok teşekkür ederim..

• 2005 yılında ablamda felc olmuştu ama nedeni yok. Aksam sapa sağlamdı. Sabah uyandı ve anneme seslendi. İste önce soguk suyla yikadilar. Sonra da hastaneye gittiler. 4-5 gün sonra da öldü. Tabi ben annemi arabadan ağlayarak görünce öldüğünü falan düşünmemiştim sonradan anladim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Yazarken ben de farkettim de çaktırma. Dedim belki bağzı durumlarda yakın gösterir.

• Konuyu okurken oldukça üzüldüm. Inşallah hayat sana daha çok gulumsemeni sağlayacak güzel fırsatlar sunar. Dua et bol bol.
    Bir musibetin bize bin nasihat oldu.
    Önemli paylaşım, eline sağlık.

• Allah şifa versin.

• geçmiş olsun allah şifa versin. sağolun uyardığınız için daha dikkatli hareket edicem.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.