Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Yazarken ben de farkettim de çaktırma. Dedim belki bağzı durumlarda yakın gösterir.
    Benim dediğimin is doğru olduğunu biliyorum, ukalalık etmemek için öyle demiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim cok geçmniş olsun seni anlayabiliyorum ameliyat sonrası bir ay yürüyemedim sol hemipleji oldum tedavim hala devam ediyor rabbim şifa versin
  • requaizen R kullanıcısına yanıt
    Sanada Rabbim şifa versin kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Büyük tuvalet geldiğinde gidiyorum 1,2 günde bir kez ama küçük için her geldiğini hissettimdiğimde tak yapıyorum günde 6 kez falan ortalama 4 saatte bir
    Merakim icin kusura bakma. Zor degil mi. Tak ne oldugunu googleye baktimda

Tek basina banyo falan yapabiliyor musun? Mesela disari tek basina Avm falan gidebiliyormusun? Devlet ne kadar para veriyor.

• Yararlı konu öne çıkartıyorum.Geçmiş olsun kardeşim bu arada.
  • Geçmiş olsun hocam. Umarım gelişen tıp veya Allah ın bir mucizesi sayesinde tekrar sağlığına kavuşursun. Yazdıklarını okuduğumda empati yaptım. Kendimi senin yerine koydum. Ben senin kadar hayata sarılamazdım herhalde. Bu yüzden seni bir kez daha tebrik etmek isterim. Bundan sonraki yaşamında mutluluk hayatından hiç uzak olmaz inşallah.
  • Geçmiş olsun. Bu tehlike ile ilgili kamu spotu yapılırsa çok faydalı olur. Yaza girdiğimiz şu dönemde lanet seçim konuşmalarını bırakıp bu tür tehlikeleri gündeme getirmeli şerefsiz basın.

• Geçmiş olsun. Malesef pek çok kişi bu konuda bilinçsiz. Bilinmedik yerlere hatta bildikleri halde sığ olan yerlere balıklama atlıyorlar.

Aynı zamanda yazın bir tehlikeden de bahsedeceğim. 14 yaşındaki kuzenimi kötü bir şekilde aniden kaybettik. Kumsalda futbol oynuyor ve ferahlamak için kendini denize atıyor. 1 saat sonra fenalaşıyor ve hastahaneye kaldırıyoruz. Çok geçmeden ölüm haberini aldık. Güneşin altında çok durduğu ve kendini bir anda soğuk suya bıraktığı için beyin kanaması geçirdi. Güneşin altında çok kalmamaya özen göstelim.

• Çocuğun yaşadıklarına bak bir de gelen sorulara bak... İnsanlığınızdan utanın lan biraz! İnsansanız tabii...
  • Allah yardımcın olsun kardeşim. Daha yaşın genç, tıp güzel ilerliyor, belki de 5-10 yıla omurilik zedelenmesine de çare bulunur.

• Umarım tedavi olabileceğin günler gelir geçmiş olsun
  • baya şok oldum açıkcası okurken birazda korktum.Suya atlarken taklalar mı ararsın balıklamalarmı ararsın artık daha temkinli olacağım teşekkürler bu değerli konu için gayet bilinçlendirici geçmiş olsun inşallah bununda elbet tedavisi bulunur.
  • hocam sudan nasıl çıktın
  • Geçmiş olsun

• kötü bir durumda arkadaşları tarafından iskeleden atılmaya çalışılırken boynu kırılan bile var..denize sadece duran bir tekneden ve derindeyken atlarım. balıklama çivileme hiç farketmiyor..her türlü tetrapleji riski var
  • Geçmiş olsun. bugün haberlerde okudum Antalya’da bir Rus turist ölmüş, havuza balıklama atlayıp zemine çarpmış kafasını. tedbirli olmakta fayda var.

• Şahsen Havuza bile balıklama atlarken çok dikkat ediyorum, havuz kenarları inanılmaz ıslak oluyor ve tam atlarken kayıp kafasını omuzunu çarpıp felç kalan çok fazla insan var. Allah korusun dikkat edin küçük bir zevk nelere mal oluyor..
  • Geçmiş olsun hocam, azminize hayran kaldım

• Büyük geçmiş olsun. Uyarılarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

Geçmiş olsun hocam sınava hazırlanıyorsan matematik hakkında yardımcı olup tavsiye verebilirim
    benimde mat 0 , önerilere açığım kpss hazırlanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.