Şimdi Ara

Yaz Tatili Programi (TM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11in bitmesine az kaldi. Havalar isiniyor ama ne yapilirsa bence bu yaz yapilir.

Programa gelmeden once hedefimden, durumumdan bahsedeyim. Hedef Ankara Hukuk , Gazi Hukuk , Hacettepe Hukuk uclusunden birini kazanmak. Genel durumum 11 fena sayilmaz, ortalama bekledigimden biraz dusuk gelecek tek sorun o. Ygs gelince, genelde 65-80 arasi gidip geldi netlerim. Ygs calismaya 2. donem basladim.

Gelelim yazin nasil calisacagima. İlk olarak mat1i eksiksiz kapatmayi dusunuyorum. Su an bir tane sb bitmis durumda mat1 den. Yazin orta bir tane daha sb goturur gibi geliyor. Ygs ile beraber mat2yede bakacagim. Okulun acilmasina 2-3 hafta kala limit turev bakmayi dusunuyorum. Mat2 konu eksikliklerimi kapatip orta seker mat2 kitabi cozecegim.

Turkce icin her gun paragraf cozmeye calisiyorum. Dil bilgisi kisminda temelim var. Yazin kisa bir surede ustunden gecip soru cozmeye baslayacagim. Edebiyat icin su an okulda gordugumuz edebiyati saglam ogrenmeye calisiyorum. Yazin en bastan alip, milliye kadar gelecegim. Geceleri ve sabahlari birer saat edebiyat cozecegim. Ygsden sonraya cumhuriyet kalir, onu da bi sekilde hallederim

Sosyal icin "aman aman" calismayacagim. Guzel cep kitaplari var, dershanede hocayi dinleyip cepten de okuyup birer sb cozmeyi planliyorum.

Geometride temelim az bucuk var. Gordugum konuyla alakali soru cozersem o konu kafamda kaliyor. Geometri sevdigim bir ders zaten ( analitik disinda )

Hedefim, durumum, planim bu sekilde arkadaslar. Sizce bu dediklerimi uygulayabilirsem, en azindan Ankara'da bir hukuk gelir mi ? .

• Up
  • Yok mu yardim edecek ?
  • zaten dershane haldır huldur giricek mat1e,sende yazın calıstığın konuyu birde dershanede dinleyip sıkılıcaksın. şu zamana kadar 1 soru bankası bitirmişsin çok iyi yazın ara ara mat1 tekrarı yapıp agırlıklı mat2 calısırdım. bir önerimde azcık fen calış,çok degil kimya + biraz biyoloji . her denemede 40 soru bos bırakmanın alemi yok o yüzden yazın biraz basla,senenin ortasinda edebiyattır mat2 dir vakit bulamayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanize

zaten dershane haldır huldur giricek mat1e,sende yazın calıstığın konuyu birde dershanede dinleyip sıkılıcaksın. şu zamana kadar 1 soru bankası bitirmişsin çok iyi yazın ara ara mat1 tekrarı yapıp agırlıklı mat2 calısırdım. bir önerimde azcık fen calış,çok degil kimya + biraz biyoloji . her denemede 40 soru bos bırakmanın alemi yok o yüzden yazın biraz basla,senenin ortasinda edebiyattır mat2 dir vakit bulamayacaksın

Fenden 10-15 net arasi yapmak istiyorum. Siralama icin ileriye tasir. Yazin lys agirlikli mi gitmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscarkuveyt

quote:

zaten dershane haldır huldur giricek mat1e,sende yazın calıstığın konuyu birde dershanede dinleyip sıkılıcaksın. şu zamana kadar 1 soru bankası bitirmişsin çok iyi yazın ara ara mat1 tekrarı yapıp agırlıklı mat2 calısırdım. bir önerimde azcık fen calış,çok degil kimya + biraz biyoloji . her denemede 40 soru bos bırakmanın alemi yok o yüzden yazın biraz basla,senenin ortasinda edebiyattır mat2 dir vakit bulamayacaksın

Fenden 10-15 net arasi yapmak istiyorum. Siralama icin ileriye tasir. Yazin lys agirlikli mi gitmeliyim ?

Evet lys agirlikli calış yazın, dershaneler açılınca dershaneyle paralel yürüt ygs çalısmanı. birde edebiyati boşlama arada tekrar et yazın 11-10. sınıfı

• Okul açılmadan türev limit hiç bulaşma bence
  • Sosyale çalışmaki al bizim gibi babayı sosyali önrmsemedik ordan vurdular
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizit

Sosyale çalışmaki al bizim gibi babayı sosyali önrmsemedik ordan vurdular
    Sosyal önemli, ne demek yani sen bütün tarih co?rafya sorularynyn yorum mu olaca?yny zannediyorsun? Bu yyl YGS 'de yorum sorusu yoktu co?rafyada, saf bilgi sordular hepsini. Ezber ?art. Edebiyata verdi?in önemi co?rafyaya da vermelisin. Üstelik LYS'de de co?rafya çözeceksin. 1 tane soru bankasy da yetmez, tarih için ve co?rafya için en azyndan 2'?er soru bankasy çözmelisin. Vaktin var.
  • Adamim ben yaza mezun olacam mfyim

Beraber edbyi bitirelim. 52 yapacak kadar zaten ygs ne olursa olsun ilk 50k ol. Lys cok onemli edbyi oyle yapsan ucarsin.
  • quote:

quote:

quote:

Evet lys agirlikli calış yazın, dershaneler açılınca dershaneyle paralel yürüt ygs çalısmanı. birde edebiyati boşlama arada tekrar et yazın 11-10. sınıfı

Cok tesekkur ederim. Yazin lys agirlikli gidecegim. Sag olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nükleus

Okul açılmadan türev limit hiç bulaşma bence

Hocam zaten turev almayi kendim ogrendim az bucuk biraz daha baksam en azindan okulda anlama acisindan yarar saglamaz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Adamim ben yaza mezun olacam mfyim

Beraber edbyi bitirelim. 52 yapacak kadar zaten ygs ne olursa olsun ilk 50k ol. Lys cok onemli edbyi oyle yapsan ucarsin.
    quote:

Orijinalden alynty: 1/2mv2

Adamim ben yaza mezun olacam mfyim

Hocam, yazin edebiyati en bastan alip milliye kadar gelecegim. Sene icinde en azindan gunde 1 saat tekrar+sb seklinde gidecegim. Zaten dil bilgisi paragraf ygs ile halledilir. Geriye kalan edebiyat sorununu sene icindeki ufak calismalarla kapatabiliriz. Ygsden sonraya sadece cumhuriyet kalir. Bu sekilde yapilirsa bence 40-48 arasi gelir. Sizin de soyle yapalim dediginiz seyler varsa yorumunuzu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscarkuveyt -- 20 Nisan 2014; 9:57:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahdamar

Sosyal önemli, ne demek yani sen bütün tarih co?rafya sorularynyn yorum mu olaca?yny zannediyorsun? Bu yyl YGS 'de yorum sorusu yoktu co?rafyada, saf bilgi sordular hepsini. Ezber ?art. Edebiyata verdi?in önemi co?rafyaya da vermelisin. Üstelik LYS'de de co?rafya çözeceksin. 1 tane soru bankasy da yetmez, tarih için ve co?rafya için en a**** 2'?er soru bankasy çözmelisin. Vaktin var.

Hocam dershane kaynaklari var, benimde elimde femin ygs-lys cog, tarih var. Dershanede zaten konu bittigi anda test yagmuruna tutuyorlar. Sence ek olalarak birer tane daha kaynak edinmeli miyim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahdamar

Sosyal önemli, ne demek yani sen bütün tarih co?rafya sorularynyn yorum mu olaca?yny zannediyorsun? Bu yyl YGS 'de yorum sorusu yoktu co?rafyada, saf bilgi sordular hepsini. Ezber ?art. Edebiyata verdi?in önemi co?rafyaya da vermelisin. Üstelik LYS'de de co?rafya çözeceksin. 1 tane soru bankasy da yetmez, tarih için ve co?rafya için en a**** 2'?er soru bankasy çözmelisin. Vaktin var.

Hocam dershane kaynaklari var, benimde elimde femin ygs-lys cog, tarih var. Dershanede zaten konu bittigi anda test yagmuruna tutuyorlar. Sence ek olalarak birer tane daha kaynak edinmeli miyim ?

Alıntıları Göster
    çok iyiymiş hocam bende 55 65 arası gidip geliyorum ne olsa bu yazın olacak sizce 95'e çıkarabilirmiyim

• oscarkuveyt kullanıcısına yanıt
    Aklin varsa gunde 3-4 cumhuriyet yazari ezberle. Dilbilgisi paragrafya iyi diyorsun edeb kurtaracak seni. Ayrica mat-2 icinde sakin oyle turevler integrallerr havasina girme. Bizde oyleydik sanki 10 11 deki mati eksiksiz bitirdinde tureve geciyorsun. Sana tavsiyem o 10 11 konularini ozel tanimli fonk ve limite gelene kadar 2ser defa bitireceksin min 3 soru banktan. Sonra ozel tanimli fonk icin diyorum suan butun grafik cizimlerini bilmen gerekiyor. Iste burdan sonrasi aslinda senin icin hem rahat hem de zor olacak. Mukemmele yakin bir bir limit turevi Mukemmele yakin bir turevde integrali fulletecek sana. Ayrica olasilik binom perm gibi konulari cok cok onceden bitir cok serefsiz konulardir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baroncan1

çok iyiymiş hocam bende 55 65 arası gidip geliyorum ne olsa bu yazın olacak sizce 95'e çıkarabilirmiyim

Hocam zaten bombos degilsiniz. Netler o sekildeyse bence konu eksiginiz vardir. Seneye kadar calisirsan rahat artar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradizz

Aklin varsa gunde 3-4 cumhuriyet yazari ezberle. Dilbilgisi paragrafya iyi diyorsun edeb kurtaracak seni. Ayrica mat-2 icinde sakin oyle turevler integrallerr havasina girme. Bizde oyleydik sanki 10 11 deki mati eksiksiz bitirdinde tureve geciyorsun. Sana tavsiyem o 10 11 konularini ozel tanimli fonk ve limite gelene kadar 2ser defa bitireceksin min 3 soru banktan. Sonra ozel tanimli fonk icin diyorum suan butun grafik cizimlerini bilmen gerekiyor. Iste burdan sonrasi aslinda senin icin hem rahat hem de zor olacak. Mukemmele yakin bir bir limit turevi Mukemmele yakin bir turevde integrali fulletecek sana. Ayrica olasilik binom perm gibi konulari cok cok onceden bitir cok serefsiz konulardir. :)

Hocam ilk once cok tesekkur ederim dedikleriniz icin. Cumhuriyet edebiyatini sene icine ve ygsden sonrasina yayacagim. Oncesini yazin hallederim. Mat2 icin dediklerinizi harfiyen uygulayacagim. 10-11 sinif matlarini cok iyi ozumseyip en azindan 2 sb bitirmeyi dusunuyorum. Su olasilik perm. komb. kadar itici konu yok yav

• oscarkuveyt kullanıcısına yanıt
    Konu anlatimli icin kaynak almana gerek yok, ama kesinlikle ek soru bankasi almalisin. Cografya icin benim 6-7 soru bankasinda en zor ve en kaliteli sorulari gordugum bilfenin ygs'siydi. Tarih icinse ODTU nun tarih soru bankasi fena degil. Zor istiyorsan da eksen'in tarih soru bankasini alabilirsin. Ozellikle ''baba sorular''ı var icinde, kaliteli yani.
  • Dediklerinizi dikkate alacagim hocam. Cok sag olun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.