Şimdi Ara

Yazık bu gençlik nereye gidiyor Bonzai gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• geçen bir kilo aldım çektim meger nişastaymış, zebaniler götürdü beni, ah ah hayat çok garip, alma mazlumun parasını çıkar kusmuk kusmuk, what a science

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değme gebersin apaçiler, çok iyi olmuş çok da iyi olmuş

•  Yazık bu gençlik nereye gidiyor Bonzai gerçeği
  • quote:

Orijinalden alıntı: osiparadoxx

Öff aga yasin kac genclige hitabe okuyorsun gencler nereye gidiyormus yazikmis yav sanane birak herkes kendi hayatini yasasin herkes kendi mezarinda yaticak gunahlariyla kasmayin bukadar aklinizi kendinize saklayin

• yaşım 34 belki senin yaşında kızım var hitabe okumuyorum çocuğum var bu tür şeyler arkadaş çevresinden bir kereden bişi olmaz mantığında geliyor.
  • quote:

yaşım 34 belki senin yaşında kızım var hitabe okumuyorum çocuğum var bu tür şeyler arkadaş çevresinden bir kereden bişi olmaz mantığında geliyor.

Akıllı Adam Bir Kereden Bir Şey Olmaz , Gibi Bir Mantığa Sahip Olmaz.
    Bahane Üretmeye Gerek Yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esrara yeni baslayanlar esrar ile bonzainin farkını anlamıyor. Bu şerefsizlerde fırsattan istifade esrar diye bonzai satiyolar hem ellerine daha çok para geçiyo hemde kendileri icmeleri için yada satmalari için daha çok ot kalıyor

• içmesinler bana ne?
  • Temizleniyoruz işte aramızdaki bozuklar kullanıyor bunları akıllı adam bonzai çekermi sakatlar çözülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThugFamily

Esrara yeni baslayanlar esrar ile bonzainin farkını anlamıyor. Bu şerefsizlerde fırsattan istifade esrar diye bonzai satiyolar hem ellerine daha çok para geçiyo hemde kendileri icmeleri için yada satmalari için daha çok ot kalıyor

Haklısın hocam çok doğru bir tespit. Ayrıca medyamız o kadar reklamını yaptı ki bunun artık esrar bağımlıları bonzai'ye kaydı milleti meraklandırdılar bildiğin nasıl birşey diye. Reklamın iyisi kötüsü olmuyor.
  • Gençlerimizi Zehirleyenlerden Hesap Soracağız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterope

quote:

Orijinalden alıntı: ThugFamily

Esrara yeni baslayanlar esrar ile bonzainin farkını anlamıyor. Bu şerefsizlerde fırsattan istifade esrar diye bonzai satiyolar hem ellerine daha çok para geçiyo hemde kendileri icmeleri için yada satmalari için daha çok ot kalıyor

Haklısın hocam çok doğru bir tespit. Ayrıca medyamız o kadar reklamını yaptı ki bunun artık esrar bağımlıları bonzai'ye kaydı milleti meraklandırdılar bildiğin nasıl birşey diye. Reklamın iyisi kötüsü olmuyor.

Aynen hocam arkadaş ortaminada dikkat etmek gerekiyor iki sene önce lisede arkadasimin birisi bonzai içmeyi teklif etmişti bana bonzai harika bişey gibi anlattı. Etkisi bir saat sürüyor ama sana 5 saat geçmiş gibi hissettiriyor hızlı yasiyosun falan demişti bende cahil olduğumdan(o zamanlar bonzai bu kadar popüler adı duyulmuş bişey değildi) kabul ettim içelim dedim sonra bişeyler oldu unutuldu. İyikide unutulmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazanov

quote:

Öff aga yasin kac genclige hitabe okuyorsun gencler nereye gidiyormus yazikmis yav sanane birak herkes kendi hayatini yasasin herkes kendi mezarinda yaticak gunahlariyla kasmayin bukadar aklinizi kendinize saklayin

Torbacı mısın hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: Kazanov

quote:

Torbacı mısın hocam ?

Sen o cocugun babasimisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.