Bildirim
Yazık bu gençlik nereye gidiyor Bonzai gerçeği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
geçen bir kilo aldım çektim meger nişastaymış, zebaniler götürdü beni, ah ah hayat çok garip, alma mazlumun parasını çıkar kusmuk kusmuk, what a science
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değme gebersin apaçiler, çok iyi olmuş çok da iyi olmuş
-
-
yaşım 34 belki senin yaşında kızım var hitabe okumuyorum çocuğum var bu tür şeyler arkadaş çevresinden bir kereden bişi olmaz mantığında geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: osiparadoxx
yaşım 34 belki senin yaşında kızım var hitabe okumuyorum çocuğum var bu tür şeyler arkadaş çevresinden bir kereden bişi olmaz mantığında geliyor.
Akıllı Adam Bir Kereden Bir Şey Olmaz , Gibi Bir Mantığa Sahip Olmaz.
Bahane Üretmeye Gerek Yok. -
Esrara yeni baslayanlar esrar ile bonzainin farkını anlamıyor. Bu şerefsizlerde fırsattan istifade esrar diye bonzai satiyolar hem ellerine daha çok para geçiyo hemde kendileri icmeleri için yada satmalari için daha çok ot kalıyor
içmesinler bana ne? -
Temizleniyoruz işte aramızdaki bozuklar kullanıyor bunları akıllı adam bonzai çekermi sakatlar çözülüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ThugFamily
Esrara yeni baslayanlar esrar ile bonzainin farkını anlamıyor. Bu şerefsizlerde fırsattan istifade esrar diye bonzai satiyolar hem ellerine daha çok para geçiyo hemde kendileri icmeleri için yada satmalari için daha çok ot kalıyor
Haklısın hocam çok doğru bir tespit. Ayrıca medyamız o kadar reklamını yaptı ki bunun artık esrar bağımlıları bonzai'ye kaydı milleti meraklandırdılar bildiğin nasıl birşey diye. Reklamın iyisi kötüsü olmuyor. -
Gençlerimizi Zehirleyenlerden Hesap Soracağız! -
quote:
Orijinalden alıntı: Sterope
quote:
Orijinalden alıntı: ThugFamily
Haklısın hocam çok doğru bir tespit. Ayrıca medyamız o kadar reklamını yaptı ki bunun artık esrar bağımlıları bonzai'ye kaydı milleti meraklandırdılar bildiğin nasıl birşey diye. Reklamın iyisi kötüsü olmuyor.
Aynen hocam arkadaş ortaminada dikkat etmek gerekiyor iki sene önce lisede arkadasimin birisi bonzai içmeyi teklif etmişti bana bonzai harika bişey gibi anlattı. Etkisi bir saat sürüyor ama sana 5 saat geçmiş gibi hissettiriyor hızlı yasiyosun falan demişti bende cahil olduğumdan(o zamanlar bonzai bu kadar popüler adı duyulmuş bişey değildi) kabul ettim içelim dedim sonra bişeyler oldu unutuldu. İyikide unutulmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kazanov
quote:
Öff aga yasin kac genclige hitabe okuyorsun gencler nereye gidiyormus yazikmis yav sanane birak herkes kendi hayatini yasasin herkes kendi mezarinda yaticak gunahlariyla kasmayin bukadar aklinizi kendinize saklayin
Torbacı mısın hocam ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Le Citoyen
quote:
Orijinalden alıntı: Kazanov
quote:
Öff aga yasin kac genclige hitabe okuyorsun gencler nereye gidiyormus yazikmis yav sanane birak herkes kendi hayatini yasasin herkes kendi mezarinda yaticak gunahlariyla kasmayin bukadar aklinizi kendinize saklayin
Torbacı mısın hocam ?
Sen o cocugun babasimisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- psikolojik araştırmalara göre, birini sürekli düşünüyorsanız nedeni
- mcdonald"s çalışma saatleri
- muhasebe staj defterine yazılacak konular
- dünya yuvarlaksa denizler neden dökülmüyor
- diyet yapamıyorum iradesizim
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X