Şimdi Ara

Yazıklar olsun. Konu; Assasin Creed Revolutions türkçe altyazı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konudan gına geldiğini biliyorum bu yüzden kimsenin burada canını sıkmak istemiyorum amacım kimseyi sıkmak germek değil beğenmeyen okumasın sadece üzüldüğüm için yazıyorum.

Az önce Brotherhoodu açtım oynayayım diye menüde dil ingilizce ,fransızca,italyanca,almanca,ispanyolca var.ingilizce dünya dili tamam fransızca da eskiden öyleydi ve hala da 2. dil konumunda sanırım hala bir çok ülke fransızca konuşuyor,almanca baltık ülkeleri kendilerine has bir şiveyle almanca konuşuyor Avusturya falanda var balkanlarda komşularıda almannca biliyor,ispanyolca G . Amerikada ve sömürü ülkelerinde konuşuluyor.İtalyancada bir nebze Adriyatikte çoğu ülke italyanca biliyor ve olay italyayla ilgili.Altyazıya gelirsek italyanca ve ingilizce var .
    .

ilk oyunda ispanyollardan sıklıkla bahsediyor fransızlardanda ve osmanlılardanda hatta Türk kahvesini bile koymuşlar araya .

Brotherhooda başlayacam .burada da dilde pek bir fark yok altyazı seçenekleri şok etti beni.Norveççe, Danimarka dili,Polonya dili,Hollanda dili, portekizce,isveçce ve tabi ingilizce ,almanca ,portekizce,fransızca,ispanyolca,italyanca.

Şimdi yeni oyun Osmanlı toprağında geçiyor tarihsel kurgu yapılıyor osmanlılarla üstelik oyunun hikayesi göründüğü kadarıyla bunun üzerine gelişiyor şimdi bırakın altyazıyı oyun Türkçe olmalı bu hiçbir yerde bu şekilde yapılamaz arkadaşlar bunun milliyetçilikle romantizmle alakası yok siz madem herşeyi bunun üzerine tasarlıyorsunuz yok padişahı yok bilmem neyi kullanıyorsunuz yapmalılar türkçe dili yapmadılarsa kasıtlı bir şey bu açık kimse bana nalatmasın yok yapmasaymış ,yok bizim tarhle ilgili başka oyun yapmazlarmış madem yapıyorsunz bir şeyi tam yapıın bu bazılarının yaptıkları ekmek parçası dilenmek gibi aynı...

Bunun duyguyla alakası yok.mantık bunu söyler madem kurgu bu mekan bu dilde türkçe olmalı bu işler tehlikeli işler herkes kendine dikkat etmeli.herkes hakem herkes savcı açılan konular hep böyle yeter etmeyin eylemeyin herkes biliyor neyin ne olduğunu zaten

Ayrıca burada herkes oyuncumu kardeşim, hiçmi aranızda bu piyasada olan yok? Hiçmi piyasada sözü geçen yok kimse sallamıyor burayı bunu anladım gerekli yerler Assasins Creedin Türkiye pazarlamacasıyla irtibat kurun oyunun tarih görevlisiyle contact kurun
    Hiçmi osmanlı tarihini araştırmadılar sormadılar bunlar mesajlara dikkat etmek gerek bu kurumlarla kişilerle contact kurun birde yazıklar olsun bu kişlere eğer türkçe oyun teklifi götürmediyse lafım onlara...

• Yapacak bir şey yok hala dünyanın gözünde ya arapız yada barbarız böyle bir imaj aldı başını gidiyor zaten.

Bu türkçe altyazı olayını yanılmıyorsam en azından altyazı yapacağız uğraşıyoruz dediler ama onu bile yapamamış beceriksiz firma sırf bu younu türkiye de alacaktım ki asla almam tiglon kuruş kazandırmam artık zaten daha öncedende uyuzum o firmaya gider sitamdan alır oynarım.
  • Tr altyazı olsa onada şükür ama Ubisoft dil dosyalarını açtırmıyor ve oyunceviri.com tr yama yapamıyor Blue Fox sanada harfi harfine katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Yapacak bir şey yok hala dünyanın gözünde ya arapız yada barbarız böyle bir imaj aldı başını gidiyor zaten.

Bu türkçe altyazı olayını yanılmıyorsam en azından altyazı yapacağız uğraşıyoruz dediler ama onu bile yapamamış beceriksiz firma sırf bu younu türkiye de alacaktım ki asla almam tiglon kuruş kazandırmam artık zaten daha öncedende uyuzum o firmaya gider sitamdan alır oynarım.

+41
  • kuyruk acıları war adamlarda yaparlarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi Türkçe altyazı yapmıyorsun peki oyuncuların yapmasına neden izin vermiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

kuyruk acıları war adamlarda yaparlarmi

Kuyruk acıları olsa oyunu Osmanlı'da yapmazlar , yapsalar bile tüm Osmanlı'yı kılıçtan geçirirlerdi
  • O kadar saçma bir konu ki.Arkadaş adam niye uğraşsın? Bu oyunu orjnal alan kim var? sen orjinal mi aldın? yo. nete düştüğü ilk zaman indirdin torrentten falan.
    Türkiye de orjinal oyun satılmıyor.Ben olsam bende Türkçe altyazı veya dublaj yaptırmam.Enayi mi adamlar o kadar para ve zaman harcasın.
    Bu oyunun Türkiyedeki fiyatı sanırım ilk çıktığında 200 küsür liraydı.
    Kim o kadar para verip alır? ben almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VcTr4Vr

O kadar saçma bir konu ki.Arkadaş adam niye uğraşsın? Bu oyunu orjnal alan kim var? sen orjinal mi aldın? yo. nete düştüğü ilk zaman indirdin torrentten falan.
    Türkiye de orjinal oyun satılmıyor.Ben olsam bende Türkçe altyazı veya dublaj yaptırmam.Enayi mi adamlar o kadar para ve zaman harcasın.

+1
  • Türkçe türkçe diyozda cevay yerli yaptı hemde dublajına kadar sonra ne oldu çıktı beklediğimizi bulamadık dedi kaldı ki adamlar 50 tl gibi bi paraya cıkarmıslardi crysisi yukarıdada arkadas dediş ac 200 tl gibi geliyor bize Allah aşkına kaç kişi orjinal alabilir.(ama şurası varki hala ikinci dünya ülkesi olarak görüldüğümüzü düşünüyorum bende bunu nasıl aşacaz asıl bunu konuşmak gerek yada oyun fiyatlarının düşmesini)
  • quote:

O kadar saçma bir konu ki.Arkadaş adam niye uğraşsın? Bu oyunu orjnal alan kim var? sen orjinal mi aldın? yo. nete düştüğü ilk zaman indirdin torrentten falan.

+1
  • Kimseyi eleştirmek gibi bir niyetim yok ama bu oyunun ilk çıktığında fiyatı 200 küsür liraydı falan diyosunuzda, 200TL 110$ yapıyor ve ben bu fiyata hiç oyun görmedim daha, tamam lafı orijinal oyun fiyatları çok yükseğe getimeye çalışıyorsunuz anlıyorum ama size kimse git oyunu ön siparişle falan al yok illa kutulusuna al demiyorki. Ben zamanını bekledim ilk oyunu 10$' a steam' dan aldım ikinci oyunuda 20 TL' ye D&R' den aldım gerçi bedavaya torrent sitelerinde oyun varken niye gidip cebinizden para çıksınki sonrada gelip niye Türkçe oyun çıkmıyor diyorsunuz sebebi belli Türk insanının orijinal oyun zihni hiç gelişmiyor hep orijinal oyunlar çok pahalı diyor ve alan kısmın çoğuda ucuz diye rus keye yöneliyor, o yüzden yapım şirketleride Türkçe oyun çıkarmasını beklemek biraz hayal oluyor yapım şirketlerine laf atmayın adamlar Türk düşmanı olsa senden para kazanacağını anlarsa Türkçe' yi de oyuna ekler zaten.

• quote:

+1
  • Bunu her şeye bağlayabiliriz. Türkiye'nin dış politikasına, bu konular hakkında hiç girişimde bulunmadığına vs vs..
  • Hikayenin geçtiği her ülkenin dilleri eklenseydi oyunlara ohooo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.