Şimdi Ara

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an lise 4 öğrencisiyim yani ygs hazırlanıyorum üniversitede yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum sizce hangi ünüversiteyi tercih etmeliyim?

• Bahçeşehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar mühendisliği için sorsaydın önünde top 5 üniversite için yorum yapabilirdim , ama yazılım konusunda Bilkent CTIS faktörü çok büyük . Sektöre hazır eleman yetiştiriyorlar. Bahçeşehir ve Bilkent mezun profillerine Linkedin'den bakarak kıyaslama yapabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil466

şu an lise 4 öğrencisiyim yani ygs hazırlanıyorum üniversitede yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum sizce hangi ünüversiteyi tercih etmeliyim?

Bende yazılım düşünüyorum. Bahçeşehir Uniye sıcak bakıyorum. Hadi hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bir üniversitenin bilgisayar mühendisliğini tercih et. Türkiye'de gerçekten bilgisayar mühendisliğine sahip çok az yer var (itü bilgisayar) bu bölüm donanım ağırlıklıdır. ama tr'de çoğu bilgisayar mühendisliği aslında computer science (bilgisayar bilimi) ders programına sahiptir. bu bölüm matematiğin alt dalı gibi bir şeydir, yazılımla uğraşırsın, fazla donanımsal ders yok. aslında bilkent, odtü, boğaziçi bilgisayar mühendisliği falan cs öğretiyor.

yazılım mühendisliği iyi üniversitelerde yok ama yinede sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 19 Ağustos 2016; 5:06:13 >
  • bende bahçeşehir düşünüyordum fakat %100 burslu kazanmam zor %50 bursluda ailemin maddi durumunun yeteceğini zannetmiyorum
  • yazilim dusunuyorsan bahcesehiri oneririm ama ana dil olarak java kullaniliyor diger unilerde nasil bilmiyorum zaten yazilim sende bitiyor universite sadece temelini ogretiyor yani anlamani sagliyor bahcesehirde yazilim hocalari cidden iyi ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.