Şimdi Ara

Yazlıkta ıslak mayo için araç koltuk kılıfı önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir Peugeot 308 aldım ancak aracın iç döşemesi açık gri ve kirlenmeye çok yatkın.
    10 Gün sonra yazlığa gidecek araç ve orada her gün denize gidip gelmek için kullanılıyor. Haliyle de nemli mayo ile oturuluyor ve koltuklar mahvolacak gibi duruyor.
    Aracın orjinal koltukları çok şık istanbula dönünce kılıf kullanmayacağım sadece yazlıkta kullanılacak, kolay söküp takılabilen, yan airbagleri kapatmayacak bir kılıf seti arayışına girdim.
    Tecrübe eden, kullanan, tavsiyesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum. :)

• Burhan kullanıcısına yanıt
    Arkalar için büyük boy olanı tek parça halinde mi ?
  • vwag V kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki arabamda ben de aynı çözümü uyguluyordum
    Çok ilkel diye acaba daha modern bir çözümü var mı diye sorayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: harryhur

Arkalar için büyük boy olanı tek parça halinde mi ?
    Evet tek parça.

https://urun.n11.com/araba-koltugu-ortuleri/evcil-hayvan-arac-arka-koltuk-koruma-siltesi-siyah-P245397348
  • quote:

Orijinalden alıntı: harryhur

Bu mesaj silindi.
    Kılıfa gerek yok eğer yol kısa ise...Koltuğa havlu serip oturun,ıslaklık koltuğa geçene dek eve varırsınız...
  • Burhan kullanıcısına yanıt
    Makul görünüyor, arkaya tek bunu öne de 2 tane diğerinden alınca ucuza çözülecek gibi görünüyor problem. Ama su geçirmeme olayı ne kadar doğru kafam ona takıldı biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Bunu denedik, ancak yine de tüm gün kurulanılan havlu da nemli oluyor ve koltukta ıslaklık bırakıyor
  • vwag V kullanıcısına yanıt
    Bu da aklıma yattı aslında, tanıdık terzi de var bir sorarım bakalım, olmazsa diğer arkadaşın attığı linktekini alırım
  • Tek derdiniz bu olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ciktiginiz gibi mayonuzu degistirin takim taklavat da saglam kalsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harryhur kullanıcısına yanıt
    Naylondan yapmışlardır, hem ucuza gelir hem su geçirmez. 25 lira zaten sipariş et gör hocam. Olmazsa iade edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük boy çöp poşeti

• Deniz çok mu uzak yazlığa.Yürüyerek gitseniz aslında daha iyi olur.Ben hiç kullanmıyorum yazlıkta aracımı

• Eski aracım 308 idi benim de, açık gri idi döşemeler. Bir çok kez tatile gittik. Koltuklara kuru plaj havlusunu 2 kat yapıp seriyordum o şekilde uzun da gitsem (Datça-Marmaris mesela) bir sıkıntı olmuyordu. Öncesinde biraz kurulanmak da lazım, tamamen ıslak mayoyla oturursanız havlu da kurtarmaz.

Havlu da nemli oluyor dermişsiniz havlularınızı her fırsatta yere serip kurutun ya da bir takım kuru havlu da bulunsun yanınızda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 31 Mayıs 2018; 8:11:33 >
  • İlginç konu.

• First world problems

• Vay be bir hafta tatile gidebilmek için elli tane takla atıyorum keşke böyle bir sorunum olsa
  • su geçirmeyen ürün. su biriktirip arabaya sağdan soldan akıtmaz mı ?
    bence en mantıklısı suyu emen birşey, sanırım biraz kalın bir havlu ile. arka koltuğa ve ön koltuklara yayarsanız daha iyi olabilir.
  • Büyük muşamba, üstüne de n11 linkindeki ürün garanti çözüm olur ancak biraz hışırtı yapar ve denize gidiş dışındaki yolculuklarda çok kısa sürede terletir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.