YBS ne yapıyo, bana eşit ağırlıkçıların cengi gibi geliyo ybs |
YBS İle CENG Farkı Ne
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
biri ceng diğeri kendini cengçi sanıyo.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cengci ne olm ceng mi satıyo
-
Evet ceng yigilmasindan dolayı diğer sevdalilara alternatif sahte ceng satiyo
Ea cı olup cengaver kadar zengin olmak isteyenler için kurulan bir bölüm
Bildiğim kadarıyla heckır yazılımcı falan olunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet
vay be ne çok ybs haterı varmış, eeeofistanbulla bile aynı görüşteler ilk defa
-
Puhahahahhaha iyiydi hocam
Ybs hateri olmak kolay savunan pek insan yok
Önüne gelen yediremeyen sallıyor bölüme, kazanması zorda değil. Tek rahatsız oldukları şey rakipleri olmamız
Rakibimiz değilsiniz derler şimdi, o zaman neden bu kadar ciddiye alıp her ybs konusuna yorum yapıyorsunuz dostlar bunu da açıklayın pls
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikiside çöp aynı zamanda çok yakında üniversite sınavıda kalkacak yerinizde olsam bilgiye yatırım yaparım. artık soru çözen değil bilgisi fazla olan iş yapacak.
yani demek istediğim şu bir logaritma sorusu yerine ceng adaylarına java sorusu soracaklar.
şuan piyasada deli gibi işsiz ceng mezunu var sadece teori var icraat yok. çoğusuda mezun olduktan sonra farklı işlere yöneliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 26 Haziran 2023; 12:8:46 > -
ybs çöp ceng güzel
-
Deli gibi işsiz ceng mezunu var ??
ben inandım
-
cengde yazılımcı felan olursun
ybsde formatçı
-
bana inan demiyorum gir bak
https://www.linkedin.com/jobs/search/?currentJobId=3641455080
Ortalık iş bilmeyen mezun kaynıyor.
İstanbul Ticaret Odası (İTO) 5 days ago Over 200 applicants
Örnek iş ilanlarından birisi sadece artık bilgi birikim ve tecrübe iş yapıyor. Diploma değil. Diploma ancak devlet kurumlarında üç beş maaş için işe yarar.
-
eacı cengi sabancıdır ybs değil
-
iktisat veya isletme ile karsilastirmak daha dogru ybsyi. Ceng ile karsilastirmak komik kaciyor. Bu bolumu yazmak yerine temel bilim okumak daha mantikli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 26 Haziran 2023; 17:8:29 > -
nasıl oluyo o yav
-
işi gucu yok haterlık yapıyor bazıları hocam
-
Son dediğiniz doğru. Bizim bölümün yarısı kod yazamıyor, belki daha da fazladır. Projeleri de bir şekilde gpt falan yapıyor veya internette hazırını buluyorlar. Üniversite diploması olmayanlar kendini eksik görmesinler. Geleneksel üniversite eğitimine en karşı olanlar biriyim herhalde, ama bu olmadan yurt dışında iş bulmak konusunda kendime güvenemiyorum o yüzden böyle devam şimdilik...
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
biri ceng diğeri kendini cengçi sanıyo.
|
Benzer içerikler
- msü net sıralama
- kitapyurdu güvenilir mi
- derece için tyt ne zaman bitmeli
- asım şekip kaya üniversitesi
- savcı olmak için aile sicili önemli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X