Bildirim
YE BAŞLADI BUNLARIN TAM OLARAK ACELE YARDIM ARKADAŞLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: khanturk
KAZAA PROGRAMINI İNDİRDİM AMA SKYPE PROGRAMI VE BULLGUARD DİYE BİR PROGRAM DA İNMEYE BAŞLADI .BUNLARIN TAM OLARAK NE OLDUĞUNU BİLEN VARSA VE TEHLİKELİ İSE LÜTFEN BANA ACELE CEVAP VERSİN .AYRICA BUNLARI YAPARKEN KUMAR SİTELERİNDEN PENCERELER AÇILMAYA BAŞLADI .PANİKLEDİM .NE YAPMALIYIM?
skype bır msn gıbı program ama burda yazısma yok... sadce ınternetı kullanarak telefon gorusmesı yapabılıyorsun aynı msn dekı seslı konusma gıbı... hatta bu msn den daha ıyı seslı konusma olarak... dıgerını bılmıyorum....
-
benim bildiğim bulguard virüs ya da spy gibi bir program olması lazım bir ara benim bilgisayra da girmişti ben yüklemeden sürekli uyarı veriyordu o bulunudu bu bulundu diye kaldırdım -
Kazaa ve IMesh'in devamlı yaptığı şeydir bu spylarla uğraşmak istemiyorsanız bence uzak durun. Ares kullanıyorum ben memnunum DC++, Emule falan kullananlar da çok var tavsiye ediyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X