Şimdi Ara

Yedek subaylık istirahat raporu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bana yedek subaylık çıktı ama ayağım kırıldığı için kendi celbimde gidemedim doktor istirahat raporu verdi. İstirahat raporunun bitiş tarihi 10 mayıs ve mayıs ayı en son teslim tarihine baktığım zaman 8 mayıs yazıyor. Benim ne yapmam lazım? Lütfen yardımcı olun. @a-f-h hocam bakar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurburak -- 18 Ocak 2025; 21:20:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şubeyle görüştünüz mü? Zaten sevk belgesini almak için en yakın şubeye gitmeniz gerekecek. Eğer imkan varsa ertelemeyi bozup sevk belgesini verirler, askere gidersiniz.

Bu ertelemeyi sağlık kurulu kararı ile mi verdiler? Şubeden "kurul kararına karışamayız" derlerse şubenin yönlendirmesi ile hareket edersiniz.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Şubeyle henüz görüşemedim, hafta sonu diye kapalı ama pazartesi günü göreşeceğim. Sağlık kurulu raporu değil, sadece ortopedi doktoru kendisi istirahat raporu olarak verdi. E devlette böyle yazıyor.

Yedek subaylık istirahat raporu acil yardım

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Askeralma şubesiyle görüştüm, hasta istirahat raporu olduğu için erteleme bozulamıyormuş. Raporun süresinin bitmesini beklemem gerekiyormuş. 10 mayıstan sonra tekrardan devlet hastanesi ortopedi doktoruna gidip askerliğe elverişli raporu almam lazımmış. Ondan sonra ağustos ayı celbine gidecekmişim bir sonraki celp tarihine kaldım yani mayıs ayı celbinin 2-3 günlük süre ile kaçıyorum. Böyle söylendi hocam. @a-f-h

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.