Şimdi Ara

Yeditepe Tıp 4. Komite çıkmışları/ Eğitim seviyesi hakkında yorum yapabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4. Komite sorular, düzenlenmiş - Google Drive
    https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1dr3d264V_i_N123fl64uAFKzMaeWokPS?usp=sharing

4. komitede çıkmış sorular bunlar. İlk 3 senenin eğitimi temel bilimlere yöneleceğimden benim için önemli. Kendi üni'niz ile karşilaştırma yapabilir misiniz özellikle akdeniz deü'deki hocalarım var ise çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dilim o kadar iyi değil terimlere bakarak yorum yapıyorum. Gayet ortalama altında kolay sorular, temel şeyler sorulmuş....

• Up

• Çok kolay bunlar

Yeditepe tıp gazi dişten kolay sormuş canım sıkıldı şu an

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Very easy

• Sınavlar kolay olup eğitim iyi olma şansı yoktur herhalde

• arkadaşlar yeditepe yi gömecekseniz ben sizi tutmayayım.. ancak bir okulu değerlendirirken objektif verilerle değerlendirmek daha uygun olur.. örneğin yök daha yeni açıkladı yks kılavuzunu.. açar oraya bakarsınız tus temel ve klinik bilimler okul sınav ortalamasına. (ORTALAMA 54 bu arada gayet iyi bence). diğer okullarla bunu kıyaslarsınız olur biter.. dünyanın en zor iki sınavından biri olan TUS sınavını referans olarak almayacağız da neyi alacağız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fenerbahçe. F kullanıcısına yanıt

burada yazan kimsenin gömmek gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum. kolaya kolay deriz yani ne var bunda gayet kolay sorular sormuşlar bu da eğitimin kalitesini az çok gösteriyor. ayrıca tus gayet de bireysel başarı,bilgim yok yeditepenin tus sonucu ve sıralaması hakkında ama birinci de olsa sonuncu da olsa bu konudan bağımsız sayılabilecek bir durum o

• fenerbahçe. F kullanıcısına yanıt

Hocam ben yeditepe düşünuyordum fakat eğitim konusunda beni hep hayal kırıklığına uğrattı. Tus başarısı da kötü. Siz yeditepeden misiniz?

• Öyle düşünmeyin hocam zorluk olarak bence kolay sayılmaz orta seviye sorular bizim fakültede de bu seviyede.

Herkese kendi girmediği sınav kolay geliyor her zamanki gibi ve her fakültenin zorladığı dersler farklı da olabilir bizim mesela pratikler çok ağır ama teoriklerde zorlamıyorlar (diş anatomisi hariç)

• Daneres kullanıcısına yanıt

Siz neredeydiniz hocam? Ben yeditepeden biriyle konuşuyorum o da aynısını söylüyor. Sınıfta 12 13 finalsiz geçiş oluyormuş ve komitelerin max ort 61mis. Fakat şöyle bir şey de var burssuz sayısı çok fazla + 30a yakın da arap var sınıfta ortalamaları onlar aşağı çekiyor olabilirler diye düşünüyorum.

• hocam bu okulda çoğu kişi yurt dışı odaklı olduğundan tusa ciddi çalışan az. ki buna rağmen her sene 1-2 öğrenci ilk 100e giriyor. okul tusworldle anlaşmalı hocaları kampüse gelip ders anlatıyormuş. tus odası bile var okulda. internlük de boğucu olmadığından tusa çalışmak isterseniz rahat çalışabileceğiniz bir okul.

• büte kalanların çoğu türk hocam

• Ben ege dişteyim hocam bizde genelde tıp ve dişte vizelerden çok çıkmış soruyorlar (diş dersi hariç)

Finalleri de hiç sormuyorlar neredeyse sorsalar bile 4-5 soru belki.

Hocam şu bi gerçek tıp tıptır her yerde okunur kaldı ki siz de çok iyi bir sıralama yapmışsınız tebrik ederim bence zorlanmadan okuyacağınız bir fakülte tercihi yapın.

• Ben olsam Yeditepe tercih edebilirdim hocam maddi açıdan İstanbul sorun olmayacaksa güzel bir üniversite hayatınız olur.

• Temel düzeyde İngilizce bilen biri iseniz çok kolay bir sınav. Bu soruların Türkçe halini hiçbir fakülte asla sormaz. Ama sınavların kolay olması eğitiminin yetersiz olduğu anlamına da gelmez.

• bir de yeditepedeki sınavlarla ilgili şunu demek isterim bu çıkmışlar 2020de okul online olduğundan elde edilebildi. bir de 2017den soru inceleme oturumunda zar zor gizlice çekilmiş azıcık çıkmış var. okul çıkmış vermemek için elinden geleni yapıyor. dolayısıyla öğrenciler çalışırken slaytlardan aklında kalabildiği kadarıyla giriyor sınava ve soru tarzlarını ilk kez görüyor.

• Daneres kullanıcısına yanıt

Hocam tıp tıptır biraz 10k üstü ve klinik düşünenler için geçerli sanki. Temel bilimler istediğimden biraz dikkat ediyorum eğitime yoksa elbette tıp tıptır. O kadar kararsızım ki...

• Soruların yüzeyselligi karşısında nutkum tutuldu gerçekten Yeditepe tıpta bunları sorduklarına emin miyiz

• Hekim99 kullanıcısına yanıt

Galiba hocam  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.