Şimdi Ara

Yemeğinizi Eve Söyleyin Toplamda 30 TL Bonus Kazanın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 4 Aralık 2020; 1:11:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• YCüzdan olursa 75/15 bonus oluyor, ama paracardla yapılırsa.
    Güzel oran aslında ama getir yemek + tosla çok çok iyi, oyüzden çok katılası gelmiyo insanın.

Ayrıca paylaşım için teşekkürler
  • Toslanın nakitine varken bunami kaldik ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Toslanın nakitine varken bunami kaldik ya

toslanın nakitine derken biraz açarmısınız acaba tosla yemeksepeti ne puan mı veriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Aselsanci

toslanın nakitine derken biraz açarmısınız acaba tosla yemeksepeti ne puan mı veriyo

Alıntıları Göster
    Tosla banabi getir gibi alisverislere aylik toplam 100/25 iade veriyor
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt

YS cüzdan ile geçen seferki restoran kampanyasından faydalanamamıştım ben

Deneyip olumlu sonuçlanan var mı bu kampanyadan

• nullpointer N kullanıcısına yanıt
    yemek sepeti cüzdana 75 tl yükledim 2 kampanyaya da dahil oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    faturalarınız kaç lira
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

yemek sepeti cüzdana 75 tl yükledim 2 kampanyaya da dahil oldu.

yemeksepeti 75 tllik mi bisey almak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

yemeksepeti 75 tllik mi bisey almak gerekiyor

Alıntıları Göster
    kampanyadan faydalanmak için 75 tl harcamak lazım paracardla. bizde şimdi 75 tl lik harcayamayız diye. yemeksepeti cüzdanına 75 tl yüklüyoruz. cüzdandaki tutarı istediğimiz zaman parça parça kullanabiliyoruz.

• değerlendiririk esnafa destek oluruk Yemeğinizi Eve Söyleyin Toplamda 30 TL Bonus Kazanın! 

• Pos sartı yok aanırım

• 75/15 indirim oldu

• 75/15 fena degil

• anlamadim ben

• Paracard online sipariş 50 lira harcamaya 5 lira bonus için Yemeksepeti cüzdan geçmiyor artık sanırım. Geçen ay cüzdan yüklemesini kabul etmişti. Başka deneyen oldu mu? Yoksa bende mi sorun oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifhoca

Paracard online sipariş 50 lira harcamaya 5 lira bonus için Yemeksepeti cüzdan geçmiyor artık sanırım. Geçen ay cüzdan yüklemesini kabul etmişti. Başka deneyen oldu mu? Yoksa bende mi sorun oldu?
    Öncelikle 3 ay önceki alakasız kampanya başlığını hortlatarak bizleri heyecanlandırdığın için bizi sinirlendiriyorsun.

Bahsettiğin olaya gelince,
    Cüzdanın kullandığı POS, yemeksepetine anında sipariş ekranındaki POS tan farklı.

Benim tahminim , bunu yemeksepetinin bilerek böyle yaptığı. Yani olayın banka ile alakası yok. Tüm suç Yemeksepetinde.

Neden bilerek yapıyor? tahminime göre bıradaki sivri zeka uyanık sporlar cüzdana parayı atıp , kampanya puanını kaptıktan sonra para iadesi talep ediyorlardır diye düşünüyorum.

Bu durum azıtarak devam edince, yemeksepeti böyle bir engellemeye gitmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 25 Şubat 2021; 9:30:21 >

• xxlboy kullanıcısına yanıt

Öncelikle ayrıntılı cevabın için "TEŞEKKÜR EDERİM"

Ama cevabını okuduğum anda üslubunu s....eveyim demekten kendimi alamadım.

Bu kampanyaya ile irtibatlı daha yakın tarihli bir başlık bulamadığım için bu konuya yazdım.

Yeni bir başlık açmaya gerek olmadığı da aşikar, belki de vardır da bulamamış olabilirim.

Yani demem o ki ayrıntılı bir cevap yazıyorsun, güzel bir iş yapıyorsun, fakat sivri bir dil kullanarak yaptığın güzel işe halel getiriyorsun.

Bunu dostane bir eleştiri olarak kabul et lütfen, çünkü buna benzer cevaplar verdiğini başka konularda da gördüm. Böyle olunca güzel fikirlerin fayda üreteceği yerde gereksiz tartışmalara vesile oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifhoca

Öncelikle ayrıntılı cevabın için "TEŞEKKÜR EDERİM"

Ama cevabını okuduğum anda üslubunu s....eveyim demekten kendimi alamadım.

Bu kampanyaya ile irtibatlı daha yakın tarihli bir başlık bulamadığım için bu konuya yazdım.

Yeni bir başlık açmaya gerek olmadığı da aşikar, belki de vardır da bulamamış olabilirim.

Yani demem o ki ayrıntılı bir cevap yazıyorsun, güzel bir iş yapıyorsun, fakat sivri bir dil kullanarak yaptığın güzel işe halel getiriyorsun.

Bunu dostane bir eleştiri olarak kabul et lütfen, çünkü buna benzer cevaplar verdiğini başka konularda da gördüm. Böyle olunca güzel fikirlerin fayda üreteceği yerde gereksiz tartışmalara vesile oluyor.

Ağa kimsenin sevgi pıtırcığı olmaya niyetim yok. Şu dünyada hepi topu bir kaç on yıl daha misafiriz.

Herkes beni sevsin diye kılımı kıpırdatmam.

Zaten azıcık mantığını kullansan , yazdığım şeylere duygularında değilde mantığınla yaklaşsan böyle cevap vermezsin.

Duygukarınla yaklaşınca şuanda kendini dayak yemiş ve kalkıp bir yumruk sallaman gerektiğini düşünüyorsun.

Bunların hepsinin sebebebi mantığınla değilde duygurınla ve egolarınlar cevap verme isteğin.

Sıkıntı yok. Ülkedeki %90 çoğunluk zaten senin gibi davranıyor. Sendende farklı bir davranış beklemezdin.

Çık trafiğe bak , hatalı bir adama korna çal ve ya uyar, sonra adamın tepkisine şöyle bir bak. Sende şimdi aynısını yapıyorsun.

Bir dahaki sefere "Bonus genel kampanyalar" başlığını bulup yazarsan kimse sana birşey demez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.