Kimisi 14 lira kimisi 24 lira kimisi 34 lira bunun önüne kim geçecek? adam yürüyerek siparişi getiriyor yine 34 tl getirme ücreti ödüyoruz. ya standart bir tarifa uygulanmalı ya da bu olay komple kaldırılmalıdır. müşterilerin sırtından milyonlarca lira kazanan bu şirketlere yaptırım uygulanmalıdır... |
Yemek Sipariş ve Market Uygulamalarının Getirme Ücreti Saçmalığı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sana o paketi getiren elemanın maaşını nereden kazandıkları paradan ödemelerini istersin.
Ya ürünlere yansıtacaklar ya getirme ücreti alacaklar her iki durumda da sonuçta bu ücreti sen ödüyorsun.
-
Bi ara yemek yemek yediğim yerlerin kendi yerlerindeki menü fiyatlarıyla, yemek sepeti fiyatları aynıydı. Sahipleriyle konuştuğumda da yemek sepetinin şartı olduğunu söylüyorlardı ve kurye masrafı ekleyememiyorlardı, aksi durumda ceza yiyiyorlardı. Aynı durum var mı bilmiyorum ama mekanda yemek ile eve getirmesi arasıda fark olmalı. Sonuçta bu da bir hizmet ve her hizmetin bedeli vardır. Haa bunu belli standarta koyarsın orası ayrı.
-
yani çözümü o kadar basit ki, kullanma o zaman? boykot falan yap batsınlar
-
Yoruma bak yoruma... Bütün eleman maaşlarının getir götür üzerinden ödendiğini sanan şahsın beyanı.. Bu tip insalara lahmacun 500 tl müstehak.. hatta az bile..
fıkra bu kadar gençler bu ülkeden kaçın..
-
Yorumumdan onu anladıysan senin de dediğin gibi; '' fıkra bu kadar gençler bu ülkeden kaçın..''
-
Ben evde yemek yapabilen birisiyim, pizzasından lahmacununa, pidesinden hamburgerine kadar. Bazen canımız dışarıdan çekiyor yada evde pişirdiğinde çok fazla kokan yemekler ( balık gibi ) için dışarıdan sipariş veriyoruz. Ama ayda 2 max 3 kere. Bu durumda da lokal işletmeleri yada tanıdığım işletmeleri tercih ediyorum.
Birde geçen alışveriş yaparken, yayla markasının hazır yemekleri indirimdeydi denemek için mercimekli bulgur pilavı aldım 25 TL falandı. Tabağa koyup mikro dalgada denedim gayet başarılıydı. Çok fazla çeşidi vardı, patatesli tavuk bile vardı onun fiyatı 65 TL di. Evde yemek yapamayanlar için hem ucuz hemde sağlıklı bir yemek seçimi. Tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X